Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohl by vyjít i na ps4
  • zalezi co sa hra za mody. ja by som si rad zahral stary dobry search and destroy. trochu menej sprint a dlhsie kola. war mode ma zaujimavu filmovu atmosferu ale je to len take nekonecne nabiehanie superov na ranu. Prakticky taky podobny pocit singleplayeru, len to kosis kosis a kosis, hlavne ked pushuju s tankom
  • to je uplne ina hra.
    Arenovy suboj, resp suboj na ostrove. Aj v realite, proste vysadis 30 ludi na ostrove, rozhadzes tam nejake zasoby a paintballove zbrane a zacina sa turnaj o prezitie. a to je napinave a zabavne, nie nejake nacvicene male mapy ktorych su desiatky.

Tam sa nehra na kola ako v counterstrike, cize nieje potrebna casta obmena map. je to proste ako Hokej alebo Futbal ktory sa hra tiez vzdy na tom istom ihrisku
  • to mas pravdu. ono cod je zbytocne rychle, inak moc nemam co tej hre vytknut len tu rychlost. je tam viac hracov ako v starsich castiach na tej istej alebo mensej ploch. ten sprint keby sa obmedzil aspon v mode SND.
    Plus do toho este airstriky, pozicia na mape ak spustis strelbu. Aj zvuky su velmi dobre a velmi dobre pocujes ze sa k tebe niekto blizi. Cize velmi velakrat typek uz za stenou vie ze bezis jeho smerom.
    Ono strasne vela krat tam zakapes tak ze ta seknu odzadu alebo si v prestrelke s jednym hracom a zboku ta sekne druhy.
    Matchmaking vzdy naplni hru plnym poctom hracov. Chcelo by to tie dedikovane servery a aj servery s mensim poctom hracom pre pomalsie tempo hry
  • aj na hokeji mas jeden stadion, na futbale tiez. ved to su arenove suboje. preco riesit jednu mapu ? tam neide o nejaky mod na kola na roznych mapach ako v hre cs:go
  • Jack1947
    Já to beru jako horší a nudnější klon Dayz kde je jen to střílení.
  • ucho
    samozřejmě že mělo. měl asi tak 100x větší přínos než ten tvůj ;)
  • Hru je prostě nutné brát jako competitive online střílečku. Casual si ji zahraje jen občas. Kdo to myslí vážně, tak musí mít radost z toho, že se ve hře zlepšuje a vyhrává. O tom competitive hry jsou.
  • Tak určitě.
    Já vím, do čeho jsem šel. Upřímně se divím, že existuje někdo, kdo to koupil, a pak si stěžuje, že je to jen jedna mapa, mód ukradený z hunger games, žádný loot a smrti, kdy vás někdo vykempi v baráku nebo dá dozad. Kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde. Skoro všechny zmíněné body se dají vlastním přičiněním zvrátit.
    Jedna mapa? Ano, ale je velká, skákejte jinam, loot je všude + za pár dní bude oficiálně venku na ostrých serverech mapa druhá.
    Hunger games? Ne. Battle royal. Tak jako tak, mód Last man standing byl ve hrách od nepaměti, kdy ještě lidi netušili, co Battle royal je.
    Žádný loot? Občas se stane, brokovnici a pistoli jde ale najít všude a i s těmi se dá na kratší vzdálenost zabít.
    Smrti do zad? Hlídejte si záda.
  • Tvl takovej koment musel vyplodit slusnej k#kot
  • Jack1947
    Ty si přesně typ člověka pro kterého ta hra je, takže vyvojáři Steam musej tláskat blahem z tebe *5*
  • Problém podle me tkví ve špatném očekávání. Tohle je prostě online střílečka, která pošilhává po competitive scéně. Pokud vás nebaví CSko a nechápete, jak v něm někdo může mít tisíce hodin, tak nepochopíte ani tohle.
    Mám něco přes 700h v pubku a rozhodně neplánuju přestávat. Chystá se druhá mapa. Na test serverech je optimalizace parádní (jo, padá to častěji a jsou i větší lagy :D) ale Early Access... koho to teda sere? :)
    Ale i s jednou mapou. Kolik jich máte v CSku, které se hrajou kompetitivně? 6? Rozlohou dohromady mají docela daleko k rozloze map v PUBku.
    Jestli někdo někoho vykempí v baráku, tak je to vaše chyba. Máte používat granáty, flashe a kontrolovat si, zda tam někdo není. Je to vše jen v rukách. Pokud nejste schopní si najít loot, je to vaše vina. Já tento problém mám vzácně.
  • Jack1947
    Nedokázal jsem odolat *13*
  • Pokud nedokážeš pochopit, co jsem napsal, proč reaguješ?
  • Jack1947
    To bych neřekl, ale uvidíme...
  • Jack1947
    ANo jiný názor je na Games automatický trolling heheh... *7*
  • Nevím, jestli to je trolling? Podle první věty bych snad i soudil, že ano, tak nevím, jestli má smysl něco psát. Pěkný názor. Pár milionů lidí má určitě přesně opačný :)
  • Nesmysl.
  • Rejsek
    Věřím, že ve vlastní partě je to zábava. Jako všechno. Ovšem sólo/v random partě bych do toho nešel. Ledaže by to byl mód navíc třeba k Wildlands (snad to ubi plánuje zrovna do něj). Jako standalone je to pro mě naprd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit