Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já si jen řikám jestli nebudou chtít udělat časem p2w konekonců oblečení je fajn ale nějaké ty nadbytečné blbosdti co by zkazily hru by tam dát mohli... *7* nevím...

Jak znám dnešní dobu, To samé třeba Escape from Tarkow - ty hry k tomu přímo vybízí.
  • A to (jeste) nekdo hraje? Jedna mapa a po par hodinach nebetycna nuda. Naprosto nulovej fyzikalni model, naprosto nulovej pocit z prestrelek, proste pifani. Ze to (i) hnusne vypada bych presel. Ale ze se auto vznese 30m vysoko a pak se 300m kutali ... navic zabugovany (setrvale a dlouhodobe) jako svina. Odpojeni hrace je na dennim (spis hodinovym) poradku, laguje to ....
  • Hypetrain is stronk
  • Jack1947
    1,5 /kd ale za to winrate o ničem nebo se pletu ? v COD WW2 mě hlavně baví ten War mode.
  • Vysel v early accesu.
  • Treba proto, ze vetsina streameru ma skill a hrajou na levelu na kterej se sam nikdy nepodivas?
  • Johnny
    nevyšel. Je to Early Access
  • Ta nutnost přesnýho míření mě koupě odrazuje *1* dva roky jsem žádnou online střílečku nehrál. Teď tu a tam zapnu CoD WWII a je to "mazec". Nejsem super zabiják, ale u všech CoD titulů, co jsem hrál, jsem měl K/D 1,3-1,5. Ve WWII mám po cca 4000 killech K/D 1,04. Prostě nestíhám :) Je fakt, že je to částečně daný mizerným síťovým kódem, ale stejně...No a třeba v Battlefieldu jsem byl ještě horší a tam mi vadili, na mě, zbytečně dlouhý trvání jednotlivých her. Shrnu to, jako "lama" se do PUBG nehrnu, asi bych u toho zešedivěl. Ale to je jen můj problém.
  • Hmm já vydržel jen 11h a to jsme to hráli ve dvou a seděli vedle sebe (tím myslím max pocit z kooperace). Ale když jsem po čtvrté za sebou našel na začátku po 5ti minutách jen dvouhlavňovku a ostatní už měli dlouhý kosy, dorazilo mě to a už jsem to nezapnul. Je to šílená akce kde není stamina, bunnyhoop je denní chleba a při střelbě se většinou prostě sype. Tohle už není pro mě.
  • Možná ano, reklamy na tuto "plnohodnotnou, progresivní, sofistikovanou hru" mě bombardují odevšad už pár měsíců, jen tady jich je, na to že je to beta pokkt.
  • drž hubu
  • v nadpisu je chyba PUBG vyšel už dávno
  • u jinych mp stríleček tento problem nemáš?
  • Bolo nutne napisat tento komentat?
  • Mna to celkom bavilo ale prestal som asi po mesiaci hrat. Je to furt to iste dokola, neviem si predstavit ako to niekoho moze bavit dlhsie. A vzdy je rovnaka premisa, kazdy skace na vybrane miesta kde su lepsie zbrane, niektori kr*teni (to fakt tiscali filtruje slovo kr3teni? wtf?) su schopni zavriet sa na zachod do domu a cakat tam 20 minut kym niekto pride.. neviem uz ma to potom nejak nebavilo. Skoda ze tam neni nejaka coop kampan alebo nieco.
  • Jack1947
  • Zrovna tenhle fenomén streamerů jsem nepobral. Jediné k čemu to je dobré, tak je to další zdroj informací o tom, jak hra vypadá, pokud uvažuji o koupi, ale koukat na někoho jak hraje hru? Proč? Když si můžu zahrát sám.
  • Jack1947
    Fortnite se taky dost hraje protože je ten mod frý a zjevně baví ( nějen díky twitčařům).
  • Podel me na tom maji velkou zasluhu velky streameri. Tohle melo na zacatku poradnou podporu, kde to nalakalo dost lidi, diky cemuz se o tom zacalo mluvit a potom uz akorat nastal efekt snehove koule.
    Kde se kolem zacali nabalovat zpravy informace, pokoreni rekordu prodejnosti, hranosti sledovanosti a s tim souvisejici infromovanost o teto hre.

Ty co pisi, ze na to nemaji vliv, protoze se o tom dozvedeli jinde si neuvedomuji, ze kdyby to ti streameri nerozsirili mezi lidi, tak by se o tom tam nekde jinde nedozvedeli.

Je treba otazka, proc se takto neprosadilo Battle roayale v H1Z1, nebo to je v podstate totozne, nekdo tvrdi ze i lepsi.
    Ale tim ze se tato hra rozsirila mezi siroke publikum, tak dalsi a dalsi lidi chteji vyzkouset co ze je to vlastne za tak zabavnou hru a to prvotni rozsireni meli na svedomi streameri.
  • Osobně neznám žádnýho streamera a žádnýho nesleduju jen vim o tom rasistovi z švédska :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit