Přejít na výpis diskuzí
PlayerUnknown’s Battlegrounds vyjde na PC za pár dní, hrát už můžete i na Xbox One
12.12.2017 | Šárka Tmějová
57 příspěvků
-
Já si jen řikám jestli nebudou chtít udělat časem p2w konekonců oblečení je fajn ale nějaké ty nadbytečné blbosdti co by zkazily hru by tam dát mohli... *7* nevím...
Jak znám dnešní dobu, To samé třeba Escape from Tarkow - ty hry k tomu přímo vybízí. -
A to (jeste) nekdo hraje? Jedna mapa a po par hodinach nebetycna nuda. Naprosto nulovej fyzikalni model, naprosto nulovej pocit z prestrelek, proste pifani. Ze to (i) hnusne vypada bych presel. Ale ze se auto vznese 30m vysoko a pak se 300m kutali ... navic zabugovany (setrvale a dlouhodobe) jako svina. Odpojeni hrace je na dennim (spis hodinovym) poradku, laguje to ....
-
Hypetrain is stronk
-
1,5 /kd ale za to winrate o ničem nebo se pletu ? v COD WW2 mě hlavně baví ten War mode.
-
Vysel v early accesu.
-
Treba proto, ze vetsina streameru ma skill a hrajou na levelu na kterej se sam nikdy nepodivas?
-
nevyšel. Je to Early Access
-
Ta nutnost přesnýho míření mě koupě odrazuje *1* dva roky jsem žádnou online střílečku nehrál. Teď tu a tam zapnu CoD WWII a je to "mazec". Nejsem super zabiják, ale u všech CoD titulů, co jsem hrál, jsem měl K/D 1,3-1,5. Ve WWII mám po cca 4000 killech K/D 1,04. Prostě nestíhám :) Je fakt, že je to částečně daný mizerným síťovým kódem, ale stejně...No a třeba v Battlefieldu jsem byl ještě horší a tam mi vadili, na mě, zbytečně dlouhý trvání jednotlivých her. Shrnu to, jako "lama" se do PUBG nehrnu, asi bych u toho zešedivěl. Ale to je jen můj problém.
-
Hmm já vydržel jen 11h a to jsme to hráli ve dvou a seděli vedle sebe (tím myslím max pocit z kooperace). Ale když jsem po čtvrté za sebou našel na začátku po 5ti minutách jen dvouhlavňovku a ostatní už měli dlouhý kosy, dorazilo mě to a už jsem to nezapnul. Je to šílená akce kde není stamina, bunnyhoop je denní chleba a při střelbě se většinou prostě sype. Tohle už není pro mě.
-
Možná ano, reklamy na tuto "plnohodnotnou, progresivní, sofistikovanou hru" mě bombardují odevšad už pár měsíců, jen tady jich je, na to že je to beta pokkt.
-
drž hubu
-
v nadpisu je chyba PUBG vyšel už dávno
-
u jinych mp stríleček tento problem nemáš?
-
Bolo nutne napisat tento komentat?
-
Mna to celkom bavilo ale prestal som asi po mesiaci hrat. Je to furt to iste dokola, neviem si predstavit ako to niekoho moze bavit dlhsie. A vzdy je rovnaka premisa, kazdy skace na vybrane miesta kde su lepsie zbrane, niektori kr*teni (to fakt tiscali filtruje slovo kr3teni? wtf?) su schopni zavriet sa na zachod do domu a cakat tam 20 minut kym niekto pride.. neviem uz ma to potom nejak nebavilo. Skoda ze tam neni nejaka coop kampan alebo nieco.
-
PLAYERUNKNOWN (Twitter)@PLAYERUNKNOWN
11.prosince 2017 v 04:24, příspěvek archivován: 12.prosince 2017 v 15:40
@Gaohmee @leighmsmith_ @pureleeawesome After looking into this, it appears it came as part of the character model we received from an outsourcer when we first started the project. The file itself has not been changed in 2 years. It will be updated shortly with changes! Sorry for any offense caused!
-
Zrovna tenhle fenomén streamerů jsem nepobral. Jediné k čemu to je dobré, tak je to další zdroj informací o tom, jak hra vypadá, pokud uvažuji o koupi, ale koukat na někoho jak hraje hru? Proč? Když si můžu zahrát sám.
-
Fortnite se taky dost hraje protože je ten mod frý a zjevně baví ( nějen díky twitčařům).
-
Podel me na tom maji velkou zasluhu velky streameri. Tohle melo na zacatku poradnou podporu, kde to nalakalo dost lidi, diky cemuz se o tom zacalo mluvit a potom uz akorat nastal efekt snehove koule.
Kde se kolem zacali nabalovat zpravy informace, pokoreni rekordu prodejnosti, hranosti sledovanosti a s tim souvisejici infromovanost o teto hre.
Ty co pisi, ze na to nemaji vliv, protoze se o tom dozvedeli jinde si neuvedomuji, ze kdyby to ti streameri nerozsirili mezi lidi, tak by se o tom tam nekde jinde nedozvedeli.
Je treba otazka, proc se takto neprosadilo Battle roayale v H1Z1, nebo to je v podstate totozne, nekdo tvrdi ze i lepsi.
Ale tim ze se tato hra rozsirila mezi siroke publikum, tak dalsi a dalsi lidi chteji vyzkouset co ze je to vlastne za tak zabavnou hru a to prvotni rozsireni meli na svedomi streameri. -
Osobně neznám žádnýho streamera a žádnýho nesleduju jen vim o tom rasistovi z švédska :D