Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redneck
    400 bucks, to se mi taky zdá nějaký až moc levný, ale nebránil bych se tomu.
    Ale mohli by tu novou generaci ještě na nějakej čas odložit. Sice se těšim na lepší a modernější stroje, ale mam takovejch restů na PC, PS3 i VITĚ až to hezký neni.
    Pořád brečíme nad délkou herní doby současnejch her, ale mě furt roste seznam toho, co si chci zahrát *15*
  • Myslím, že uběhne ještě hodně času, než se nové konzole objeví na trhu a proto sem si koupil před 14 dnama PS3 :-)
    • Vzhledem k tomu kolik AAA exkluzivnich her se na to chysta jeste na zacatek 2014 tak bych se taky nebál.
    • Mozem sa spytat na zaklade coho si vybral prave ps3? Viem ze je to dost individualne, ale chcem nejake pro/proti. Sam zvazujem ze v blizkej dobe (mozno nie tak uplne blizkej, ale zacal som si dohladavat info) kupim ps3/xbox :)...
      • No asi největší váhu pro mě mělo to, že PS3 může fungovat i jako blu-ray přehravač, takže kdyby mě na ní nebavilo hrát, pořád se narozdíl od Xboxu dá ještě využít tato možnost. Další věc je (i když má PS3 prokazatelně hnusnější grafiku u her než XBox) víc zajímavých tytulů, protože dost her pro Xbox je i na PC (které taky vlastním a vcelku v použitelné konfiguraci). A takovej malej detail, kterej nehraje asi moc roli je, že ve značku SONY mám trošku větší důvěru než k Microsoftu. A málem bych zapomněl na online hraní, které je u PS3 zdarma a u Xboxu musíš platit.
        • Daniell605
          Přestal sem říst u: i když má PS3 prokazatelně hnusnější grafiku u her než XBox... větší hovadinu sem neslyšel :D V tomhle případě neviděl... *12*
          Je vidět že jsi hrál God of War, Unchartred nebo Killzone 3, můžu pokračovat...
          Halo?? *15*
          • Já to bral u her, které jsou na obě konzole, protože u těch to jde porovnat (viz. velké množtví videí na YT nebo u konkurence) a jen zaslepenec nevidí, že Xbox má grafiku opravdu lepší. A Uncharted 3 a Killzone 3 si určitě zahraju, protože ty jsem koupil zároveň s konzolí :-)
            • Daniell605
              Když budeš srovnávat stejné hry tak ok, shitbox má trochu lepší grafiku, ale nemůžeš napsat prokazatelně HNUSNĚJŠÍ grafiku.. ps3 nemá hnusnou grafiku =) semtam je na tom shitbox o trochu lépe ale řekl bych až zanedbatelně.
              A myslel jsem to tak, že když porovnáš only ps3 tituly a only shitbox tituly tak shitbox se může jít zahrabat =)
            • ---
            • Uncharted radeji zacni u dvojky (mozna dokonce i lepsi jak trojka)
        • Pokud mas PS3 novy, doporucuji stahnout PS3 Media Center (pokud uz nemas :) ) Propoji to tvuj komp s PSkem a budes moct koukat na filmy/hudbu/obrazky co mas v kompu rovnou na telce bez nejakych kabelu a podobne...
          • Díky za tip, vyzkouším.. Ale k tomu zřejmě musím vytvořit alespoň domácí síť. PS3 mi jede přes wi-fi router, do kterého mám přes kabel vražené PC. Zatím to pužívám jen na internet, ale myslím, že nějaký adresář (např. s filmama) bude stačit nazdílet v PC do sítě. Snad si s tím poradím :-)
            • Ja mam router ze kteryho jde kabel do PSka a pocitac mam pres wifinu na tom routeru a staci zapnout program a uz se vidim v PSku
        • Tak Miserieus mě pěkně předběhl, jak sleduju. Než jsem to vypotil, napsal téměř to samé co já :-)
      • Muj nazor: Lepsi exkluzivni hry (Uncharted, God of War, Last of Us, heavy rain-Beyond, Metal gear solid, motorstorm, gran turismo, Killzone, Resistance atd...ale to je jen muj vkus), neplatis za hrani multiplayeru (muzes si zaplatit PS+ clenstvi -za cenu za kterou bys dal za hrani multaku na xboxu-diky kterymu mas kazdy mesic 3 AAA hry zdarma), supr multimedialni centrum (to je ale xbox asi taky, nevim), bluray mechanika....to jsou asi tak ty nejzakladnejsi plusy. Zapor pro nekoho muze byt ze je drazsi, naopak chybi nektere xbox-only tituly a pri detailnim srovnani multiplatformovych her je na tom o chlup hure nez xbox (naprosto nemozne se toho ale vsimnout behem hrani)
        • Dik za odpoved (aj kolegovi pod nami). O multiplayer (plateny vs neplateny) som pocul, aj ked kopa ludi si ten xbox center (alebo co to je) vcelku chvalila, aj ked je to platene... Co sa tyka titulov, tak by som si v oboch vedel vybrat :). Blueray u mna nehra moc velku rolu. Takze u mna je to vcelku vyrovnane, aj ked vo vysledku by to PS3 bolo asi lacnejsie (kedze ma ten free multi a ocividne sa nanho nejak ludia nestazuju). Nuz bude to este tazke rozhodovanie :D
        • ringmancz
          já bych zas řekl, že multiplatformovky vypadají líp na PS3, ale mají horší framerate. se zbytkem pak souhlasím
        • Presne tak. Obrovska vyhoda blu-ray prehravace. Jeste bych doporucil vyzkouset Dust 514.. *3*
          • To jsem asi mesic ignoroval nejakou tu betu, porad mi to nabizelo a ja si rikal ze to je hovadina a najednouz to tu chvalite, tak jeste dnes zkusim :D
  • Nons3nse
    Ja som si len toto leto kúpil PS3, a som spokojný...
    Lepšie sa mi na tom hrá. Sadneš do kresla a hráš. Nič iné neriešiš...

Určite PS3 nám má ešte čo ponúknuť, či už v oblasti hier, alebo grafiky...
    • to je tvuj sen? mokre sneni ale realita vypada jinak.....To tady zrovna nedavno jeden psal jak si ted poridil PS3 a tesil se na to ze si sedne do gauce vlozi disk a bude hrat... Nakonec pul dne cekal az si konzole stahne patche a nastavoval vytvarel profily a nakonec kdyz vlozil disk s hrou tak zas cekal, az se hra nainstaluje a pak dalsi 3h nez si stahne aktualizaci *1* *1* *1*
      • Ano, to sem byl já :-) Instalace samotné hry (GT5) z disku trvala cca 45 minut a pak ještě nějaké ty patche, kde délka instalace záleží na rychlosti netu a na tom, v jaké náladě jsou zrovna Sony servery. Ale můžu říct, že od té doby fakt jen strčím a hraju :-)
  • Ja uz se lekl, ze jsem tu "dnesni E3" propasl :)
  • No Sony se bude nejspis hlavne snazit vyvarovat chyb, kterych se dopustili s vydanim PS3, coz je stalo nejednoho zakaznika ve prospech xboxu.
    Predpokladam, ze to tentokrat podcenovat nebudou.
  • Jsem zvědav na cenu, vzhledem k tomu, že to plánuju koupit v době vydání, nebo velmi brzo (až bude více her) tak se bojim nějaký pálky *9*
    • nebál bych se že to pujde nad tricet tisíc (českých korun)
      • Erendiel
        Nad třicet to bych se hodně divil já si myslím že to bude okolo 15-25k
        • Taky doufam že to bude okolo 15-20 táců...
          • ale i to je dost za tu cenu uz poridis celkem slusne pc
            • souhlasim.. jedno ale nechapu proc si lidi mysli, ze kdyz si koupis ted nejake PC za tech 20 tisic ze ho musis menit aby jsi si dalsi hry zahral. Dyt i konzole starnou a to ze vam na stejnou konzoli davaji horsi tituly s horsi grafikou a na PC je to hezci neznamena ze potrebujete lepsi komp. Porad muzete snizovat detaily. To je prave to, ze PC je moznost variability. U konzoli musite porad pracovat s tim co vam daji a to vcetne nastaveni kvality grafiky.
            • Je to akorat, pokud to vydrzi stejne dlouho jako soucasny konzole. PC za tuhle cenu by chtelo za 2-3 roky cely prekopat...
  • "snímače pohybu (Kinect integrovaný do každého Xboxu)" - Úžasné, špion, který vás bude analyzovat do každé domácnosti.

Díký této větě se přikláním k PS4.
    • Me se nelibilo jak to byla v Paranormal Activity 4 ( *1* ) Nonstop nejaky zareni po pokoji nepotrebuju *2* *2*
  • Veskoslav
    Počítám 2014/2015 a to už budu mít jiné starosti než novou generaci konzolí:) Doma mám XBox, letos jsem si pořídil do "nepracovního" pc i5 s novou grafárnou, po více jak 3 letech konečně využiji i DirectX 11, vyměnil jsem svou lásku XP za WIN 8 a myslím, že už mám na dalších 5-6 let vystaráno. Od nové generace čekám konečně full HD, více jak 30 fps a podobně. Pokud to nepřinesou, tak to bude opravdu tragédie:)
    • Nevíte zda-li se dá metro ovládat Xbox ovladačem?
      • Veskoslav
        Dá, ale nevidím v tom důvod:)
        • Já v tom důvod vidím, jelikož mám počítač mimo jiné napojený na televizi a metro + big picture mod a nepotřebuji žádnou konzoli.
    • Co jsem slyšel a viděl v několika recenzích na YT, tak je prej Win 8 pěkně na püču. Vždyť i sám Gabe Bůček se vyjádřil ve smyslu, že Win 8 je opravdu hroznej operační systém. Just sayin'.
      • Veskoslav
        Jsou to WIN7, co mají navíc METRO. Nic víc.
        • Keyz
          Já četl,že některé hry co jdou spustit na WIN 7 nejdou na WIN 8.
          Většinou to byli starší hry.
          Rozdílů asi bude tedy více krom vzhledu.
          • conflig
            Tak třeba mi nefunguje GTA san andreas... ty prej jedou až z patchem
            • Veskoslav
              Jede naprosto normálně, tedy to co mám zakoupené na Steamu, jede i GTA III i GTA II.
          • Veskoslav
            Všechno, co funguje na WIN7, funguje na WIN8. Jede mi tu stařičtí Starcraft, původní edice BG II, AoE II atd.:)
      • conflig
        Já jsem zjistil jednu věc, kdo win 8 zkusil tak je sněmi zpokojen. Já sam mám win 8 na NB a byl jsem příjemně překvapen.. teda až na to "metro" to je fakt peklo
        • Keyz
          To metro je dost zásadní když to pak hůře ovládá.Na dotykové obrazovce to beru ale na PC?

I když asi se to dá nějak zrušit jak většina věci.
          Stejně nejlépe se pohybuje přes programy jako klasický total commander.
          • Veskoslav
            Nevím, jak si to představujete, ale to METRO tam skutečně ani nemusíš vůbec vidět:) Odstranit nejde, ale po nahrání "pluginu" start mám klasické WIN7, akorát jsou to WIN8, dlaždice občas používám, když něco přepínám a nemůžu to najít.
            • Veskoslav
              http://www.classicshell.net

A takto vypadá start:
              http://2i.cz/3bdef2d80b
            • conflig
              tak metro se mi vzhledově líbí a možná až tam budou nějaké užitečné aplikace tak to bude zajímavé ale v tuto chvíli je to zbytečnost.

ale stím přepínaní uživatelů je to hodně zvláštní.. pokud používáš start (doporučuji od stardock ) tak nic neřešíš ale pokud máš nezměněné win 8 tak můžeš najet myší do pravého horního rohu najedeš na ikonu nastavení a tam můžeš zvolit vypnout, režim spánku nebo restartovat, alekdyž chceš přepnout uživatele musíš najet do metra.. LOL
            • Veskoslav
              Tak já mám přímo start z WIN7 a tam mám přepnout uživatele, ale občas to přepínám přes metro kvli efektu:)

No jako "stejné". WIN8 jsou pro mě WIN7 z vylepšenými funkcemi, zbytečnou ztrátou START (dá se dohrát) a hezkým, leč na stolním pc nepraktickým rozhraním METREM.
            • conflig
              Tak já sem si tam start dal zpátky, ale pokud chceš například přepnout uživatele nebo jen něco vyhledat tak musíš najet na "metro"

a to že je to to samé co Win 7 bych tak uplně netvrdil. třeba start systému je opravdu hodně rychlí, vestavěný antivirový systém (security essential) který se my teda zdá zbytečný protože za dva roky používaní mi nenašel ani jeden virus *1* a ESET my našel virus každou chvíli
  • Uvidíme, uvidíme.
  • Vi se neco o zpetne kompatibilite her z PS3?
    • eeeee
      Jestli je pravda, ze bude mit x86 architekturu, tak je technicky nemozna.
      • neni to technicky nemozne.. mas moznost emulace ale to by vyzadovalo sakra vykon... podporu PS3 tit ale rozhodne neocekavam...
        • eeeee
          A prave proto je to nemozne. Zadne pc dnes neni schopno emulovat hardware ps3, takze to nelze ocekavat ani od ps4. Mozna ale vzniknou preklady top ps3 her pro novou architekturu za nizky peniz, ktere se budou prodavat na psn pro nemajitele ps3 a mozna budou zdarma pro ty hrace, kteri dnes nakupuji na psn. Podobne jako si dnes hrac na ps vite zahraje zdarma psp hry, ktere koupil na psn, ale nikoliv ty, ktere si poridil na umd.
          • No tak , mě neříkejte že by turbokarta s Cell procesorem nemohla figurovat i v někerých ranných verzích PS4 na x86 ;)
    • ringmancz
      je to Sony, takže pochybuju, že bude plně podporovaná
      • conflig
        Ale tak PS2 byla spětně kompatibilní s PS1 u PS3 byl jediný problém v tom, že má pouze Blu-ray mechaniku proto tam ta kompatibilita není. Takže si myslím, že je velká šance, že PS4 bude umět i PS3 pokud teda nějak výrazně nepřekopou architekturu
        • To neni pravda, PS3 dokáže přehrát CD i DVD, ale z předchozích PlayStationů dokže spustit jen z prvního, druhý uměla jen stará tlustá (FAT) 60 gb verze.
          • Stará dobrá 60 GB verze ... předtím než začali škudlit a nahazovat "ROFL-HD edice" .... jo Sony
      • Taky tak nejak pochybuju, ale stejne. Netusim jak to bylo s PS3, ale pri startu konzole nemuze byt zrovna dostatek titulu, takze PS3 hry by davaly smysl, ale fakt nevim..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit