Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    hlavne, aby to bylo brzo cracknuty... *14*
    • Až na to že PS se necrackuje, tohle se dělá na PC :)
      • Jakákoli konzole bez HomBre aplikace , která se chce připojit k zrušenému serveru je jaksi k ...u .
      • Kozy
        Stejně si to stáhnu z torrentů
        • To se teda máš čim chlubit, doufám že tam udělaj dobrou ochranu co nepujde prolomit :)
  • podle me to bude uplne nadupana konzole, ješte silnejší než pc
  • stejne rozhodující bude jaky budou launch tituly jestli to bude treba killzone 4 gear wars nevim kolik a pod. protože samotnou krabici si nikdo nekoupi
    • Souhlasim, launch tituly to budou zprvu prodávat. Určitě se pracuje na spoustě, ale hlavně aby to byly dobrý tituly, klidně pokračovaní exkluzivek...
  • tohle bude nejvykonnejší hw na trhu a mozna jeste vykonnejsi
    • Veskoslav
      Už jenom to, že některé pc dosahují takových výkonů, o jakém se PS4 bude moci jenom zdát:)Navíc musíš specifikovat, protože rozhodně nebude nejvýkonnější hardware v rámci herní komunity, možná v rámci konzolí.
      • jako tve penezence.a ochotu vyvojaru do toho tveho stroje investovat.pokud to nebude sama sony ktera tito zacvaka.
        • Mozna o tom nevis, ale diky PC a lidem, co kupuji tu podle tebe predrazenou spicku mas vlastne ty konzole a vyvoj se nezastavil. A nikdo z vyvojaru ty komponenty do PC nedotuji, kdyz je to novinka tak je na svete par kusu a tak je to drahy. Nabidka vs Poptavka.
          Me se zda sileny, kdyz jsem si precetl ze jste kupovali PS3 za 16 tisic. Kurna za to mate dneska normalni prumerne PC. Ne fakt nic proti, kdyz se vam libi konzole tak si je uzivejte :) trochu mi to pripomina hon za iPhonem, ktery je neskutecne predrazenej, ale davy lidi ho proste kupuji.
          • Omlouvam se za preklepy, jsem mirne disgrafik :D bez papiru :P
  • Myslím si, že konzole hned tak nevyjdou. Kdyby PS4 vyšla tento nebo příští rok, tak by PS3 byla pěkný propadák. Trvalo několik let, než se vůbec začala trochu prodávat, nehlědě na to, že v evropě měla pěkné zdržení a i teď, po tolika letech, se stále neprodalo tolik kusů, kolik se myslelo. Takže jestli PS4 vyjde například v první půlce příštího roku, můžeme o PS3 mluvit jako zpackané platformě, kterou zabilo spoustu věcí od málo dobrých her, po debilní hardware, přes špatně nastavenou cenu, až po nevhodně zvolený marketing a vypuštění na trh takovou dobu po xboxu. Takže pokud mají v Sony trochu rozumu, vyjde PS4 nejdříve za2, spíše 3 roky. Jinak všichni investoři utečou, protože se jim vložené peníze nevrátili.
    • PS3 má málo dobrých her ? Žiješ někde jinde než většina hráčů... Znám tolik lidí co brečí nad tím že si nemohou zahrát hry z PS3. Exkluzivky má PS3 náhodou opravdu parádní: Heavy Rain-Beyond, Metal Gear Solid, Motorstorm, Grand Turismo, God of War, Uncharted, Killzone, Resistance, DUST 514, The Last of Us a další... Jako nic proti Xboxu, ale ten se hrami nemůže PS3 vyrovnat. Xbox má pouze: FORZA, HALO, Gears of War ( nepočítám hry na Kinect, které bych stejně nehrál, protože to jsou pro mě blbosti ). Fakt nic ve zlém. Bohužel to tak je... Jinak jsem strašně zvědavý na Design PS4 *3*
    • Hardware ma lepsi, jen ma slozitejsi architekturu=tezsi tvoreni (krasne to dokazujou ps3-only tituly, ktery vypadaj vyborne). Kazdopadne taky si myslim ze vydat PS4 v pulce 2014 by pohřbilo trojku, která má ještě náběh na slušnej život (alespon 2 roky)
      • Myslím, že PS3 tu bude ještě hodně dlouho, protože podle všech informací (spekulací) bude mít PS4 jinou architekturu a tím pádem bude problém s kompatibilitou mezi PS3 a PS4, která nejspíš vúbec nebude. Tím pádem budou nové hry na PS3 vycházet ještě dlouho (je otázka, jestli stejný problém bude i u Xboxu360 vs. Xbox720).
  • Keyz
    Tak moc se o tom kecá jako by to bylo něco extra.Přitom to bude prostě o něco lepší konzole než je tak současná.Kecají pokaždé jako by to bylo strašně převratné a pak tam je HW které se běžně používá v PC.
    Nebo to snad bude kvantová konzole za 400 USD?
    *3*
    • eeeee
      V kterem pc se pouzivaji cell procesory?
    • conflig
      HW v konzoli nerovná se HW v PC. *7* např PS3 má 256MB Ram a vyrovná se to 4GB ram na PC. HW u konzole je navržen speciálně pro hry kdež to u PC musí řešit spoustu specifických operací
      • jenze dnesni PC uz ma takovy vykon ze specificke operace bezi na pozadi ani si jich nevsimne zbytek procesoroveho casu muze plne venovat hram brzdou je vetsinou vykon GK je to jak kdysi kdy 386 prehravala MP3 jen mono pac na stereo musel byt vykonejsi proc aspon 486 ale dnes zvladne prehravat MP3 kazdy mobil a jeste u toho nahravat video
      • eeeee
        Nevyrovna.
  • Osobně vážně uvažuj o své první konzoli. Ale jaká to bude (a jestli vůbec) rozhodne, jak kvalitně tam budou integrované featury typu kinnect. A zda pro to budou i nějaké opravdu zajímavé hry.
    Pevně doufám, že se u Sony skutečně poučí a a PS nebude mít příliš specfický HW, který bude pro menší studia problém a nebude tam toho vycházet tolik.
    • Nevim proc, ale kdyz se rekne Kinect, vybavi se mi http://angryjoeshow.com/2012/07/steel-battalion-ha-review/ Naprosto parádní recenze která +- shrnuje moje mínění o kinectu a jeho budoucnosti (celkove vsech podobnych pohybovych senzoru)
      • Kinect a Move jsou věci pro děti, které se u toho určitě vyblbnou, ale já teda nevím, jak bych ve svých 34 letech běhal před televizí, to by mě asi fakt nebavilo a pro mě v tom nevidím nic zajímavého (jediné, kde na mě Move zapůsobil byla Alžbětina videorecenze na Book of Spells:-) ). Např. i na TV mám ovládání gesty a dokonce i nějaké hry s tím spojené, ale že by mě to napadlo někdy použít se říct nedá.
        • Killzone 3 se Sharpshottrem je fakt boží. Fakt doporučuji.. Váží to asi 2 kila i s ovladači a když s tím hraješ 30 minut - už bolí ruce takže si připadáš jako by si držel opravdový kulomet a je to fakt menší zážitek *3* .
  • 7 bodu za hovno.tak sis pomohl.ja ty vase keci taky musim cist.sice skoro bez chyb,ale sracky.konzole ma uplne jinou archytekturu nez pc.jedine co budou mit vzdy spolecneho je,ze maji obvody z kremiku.usb a nechaniku.ale ne obstarozni jako vetsina dnesnich pc.dvd
  • tak kvuli.jak jsem uz psal ja to neresim.pisu to jako sms.budu psat bez chyb,abych vypadal inteligetne,ale prosi do eletroniky se neser.udelej mi tu radost.parim od 10 let.je mi 32.a od nakyho prdoli se nenecham poucovat o archytekture konzoli.
  • Co sem četl tak cena prý podle analytiků 350-400 dolarů. viz http://www.eurogamer.cz/articles/2013-01-14-analytici-odhaduji-cenu-novych-konzoli-na-350-400-dolar
    • smejki
      Dyť se to píše i tady, tak proč tu odkazuješ jinam? O_o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit