Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude o 100 Euro levnější než Xbox One
11.6.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Takze Sony nakonec vyda drazsi konzoli, hmm, to se dalo cekat. *1*
-
-
Ty uz radsi prestan, experte... Pokud po srovnani informaci ktery po vcerejsku/dnesku vime nejsi schopnej poznat ze PS4 ma jasne vyhodu, tak ti nepomuzou ani moje provokativni prispevky
-
tak chápu, že neumíš počítat, protože rozdílz 100e a 1800 kč je každýmu jasnej to za A , a za B pokud chci PS4 tak za ní zaplatím co bude třeba (a pokud na to někdo nemá, jeho problém) ...peace *5*
-
Minuskari, vite ze Ps4 nebude podporovat Dualshock 3? A ze novy ovladac bude stat 60 Euro? Takze u nas tak 1800kc. *15*
-
-
to je argument. ovladač v ceně jedné hry. Jen si ten svůj Dualshock užij.
-
-
Ja si ho uziju, pac bude pribalenej k PS, blbe:D. A tyhle ovladace se nekupujou jak housky na krame. Ten muj, co sem dostal k PS3, mam furt, tak tu nebrec:))) A to stejny bylo s poruchovosti. Shitbox 360 mel pri prodeji 50% a PS 3 asi 3%;)
-
-
zde šlo zřejmě o omyl že? *1*
-
-
-
Ovladac bude spolu k PS4 a ten muj co jsem dostal k PS3 by vydrzel i atomovej vybuch...to co tu placas uz jsou recicky z zoufalstvi... Priznej si to, po tyhle E3 Xbox NEMA sanci
-
-
Aaa kaspar "Ps3 prodala vice her" a editar prispevku po tom co zjistil, ze si nabeh taky dorazil *1* To je dobre, tyhle ovce Sony potrebuje.
-
-
přispěvovatel nad vámi je možná ovce, v tom případě jste ale vy recyklovaná ovce.
-
-
-
-
-
ináč zaujímalo by ma či xbox 360 tým pádom nebude mať multiplayer v dohľadnej dobe zadarmo... ?
-
Teď ještě někdo udělejte xbox ovladač pro ps4 a hned kupuju.
-
-
Vidíte, mně zase daleko lépe vyhovuje ten klasický playstationácký :), neumím si představit hrát s analogama křížem, to nééé, to je dobré tak na FPS hry.
-
http://www.progamingshop.sk/speedlink-xeox-pro-analog-gamepad-wireless-black-p-204362.html otazka casu kedy vyjde na ps4
-
souhlasim pouzivam k pc a proste je to naj co mc za poslední roky dokazal. inak sony powa !!
-
-
mel taky ještě někdo orgaasm při sledovani final fantasy?
-
-
Ne, protože poslední dobré Final Fantasy byla desítka.
-
-
Po ps2 a ps3 sem teda čekal lepší design, tohle je snad horší jak xbox.
-
O fous lepší design než x1, ale i tak to mohlo bejt o něco lepší *4*
-
Plejkoboys zombies skandujou a voslavujou.
http://www.gurujoe.sk/2013/06/e3-2013-sony.html -
Ale u nás bude právě o těch 100 Euro nepochopitelně dražší!!! *16*
-
-
to se asi stane, ale nemyslím si, že by to bylo nepochopitelné ...
-
-
Tady nikdo nenadává že to vypadá jako krabice od bot? Xbox toho taky nabídne mnohem víc a člověk který nechce jen předražený počítač na kterém může jen hrát si koupí Xbox. Tohle si koupí akorát člověk co nemá na chatě internet *15*. Taky jste tu asi přehlédly nově placený internet. To taky dělají abyste se měli líp.
-
-
Tak ono vetsina lidi opravdu nepotrebuje, aby herni konzole mela funkce, ktere ma dnes kazda televize a kazdy bluray prehravac.
-
-
Plynule přepínaní mezi hrou a TV má každý setboxu? Některé ty funkce jsou opravdu zajímavé a já opravdu nevidím krom připojení k internetu nic čím by mě Xbox omezoval. U bazarovek jasně řekly že to bude na vydavateli, platit musím taky i tak a pak mi tu zůstávají jen přídavné hodnoty co nabízí Xbox. Rozčilujete se tu že Xbox je obří hnusná krabice, to že díky němu ale další krabici můžete úplně odstranit vám je jedno. Jak říkám, jako lidi na novinkách, vidíte jen to co chcete vidět
-
-
Na co probuh settop box. Kazda televize vyrobena v poslednich par letech ma alespon DVB-T a DVB-C, ty lepsi i DVB-S1/S2. A samozrejme ze umeji prepinat mezi hrou a tv, vetsina dokonce umi oboji zobrazit soucasne.
-
-
A chytneš tam tak maximalně ČT1 a ČT2 *1*
-
-
Zatimco na XBOXu u nas chytnete DVB-T i z USA? Nebo co tim chcete rict?
-
-
-
-
-
Jako diskuze na novinkách, co je u jednoho vyčítáno u druhého je vychvalováno. V takové diskuzi jsou opravdu mínuska jen pocta která říká že možná nejsi taková ubohá dušička jako ostatní.
-
Tak si ten xbox kup, když s ním budeš šťastný :D, navíc ty jeho extra multimediální funkce nevím zda tu v končinách rozjedes na plno.. ale třeba se pletu.. U mě vyhrává PS4 na plné čáře :).
-
Máme tu žhavého kandidáta na nejvíc mínusů v diskuzi a to naprosto zaslouženě. Asi jsem ze staré školy, ale vždycky jsem si myslel že herní konzole jsou především o hraní a čím méně je člověk při tom omezován tím lépe. Proto bych dal přednost PS4.
-
-
A mobil mám jen na telefonovaní, to je ale omezené uvažovaní *15*
-
-
Těžko diskutovat s někým kdo má problém s chápáním psaného textu. *7*
-
-
Náhodou, v tomto má pravdu. XBone koncept "všehochuti" se ještě časem může ukázat jako revoluční - úplně stejně jako se smartphony, s jejichž nástupem se ozývalo ze všech stran "mobil mám na volání a psaní SMS, na co bych tam měl tunu jiných, zbytečných funkcí?". Jestli se to opravdu osvědčí a MS se vydal správným směrem, ukáže pouze čas.
NICMÉNĚ. Osobně bych si asi za současné situace nekoupila konzoli, která mě bude omezovat v hraní. Kardinální masochismus. -
-
Máš pravdu, už to vidím, my bad *3*
-
Jenže já nikde nepsal o tom že konzole nemá mít více funkcí a má sloužit pouze na hraní, to si jen Darius vymýšlí.
-
-
-
-
-
Di se zahrabat a nebrec nam tu, ze si to Shitsoft u Tebe podelal:D
-
-
OMG nejde o to jak to vypadá jen blb by si koupil konzoli podle designu case jak se říká nesuď knihu podle obalu :-)
-
-
Takhle přemýšlí možná leda tak ajťáci (což je pravda u nás velké procento hráčů) *3*
-
U televize toto tvrzení neplatí mnoho lidí se dívá i na design....
-
Vzhledem k tomu, že Ti to bude pravděpodobně ležet celou dobu někde v obýváku na očích, nesouhlasím.
-