Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Proc ne, proc by se neprodalo kdyz to ma takovy "HYpe" Jo aby si pak chudaci pcckari nezacli stezovat ze , ze je na ne zanevreno . Chceto chvilinku pockat, nez se usadi prach a konzole budou zas jen ty prumerne masinky , to se opet zacne psat vice o pc.... c hce to vydrzet.
    • Prumerny jsou uz ted. Ale chci zduraznit, ze hry nejsou primarne o grafice (aspon pro me).
      • Jack1947
        O tom konzole nejsou , jenze to by jeste nektery museli nejprve pochopit takY sami. *3*
    • tak tak do vanoc nas budou masirovat prehypovanejma konzolema s podrumernym hw a za rok si na ty lowend krabice uz nikdo nevzpomene PC bude na vzestupu a stemBox zacne ukrajovat ze zaostaleho konzoloveho kolace *3*
      • A pak ses probudil celý mokrý
        • Neni to tak mimo. Vem si, ze minula gen. konzoli byla v momentu vydani o malinko vykonejsi nez hi end pc. Dneska jsou pc tak 2 - 3x vykonnejsi nez konzole. Take proto se obe konzole neprezentuji tolik jako herni zarizeni, ale jako multimeialni centrum. Mozna ne tolik ps4, ale xbox urcite.
          • PS4 je jako multimedialni centrum daleko slabsi nez PS3.
        • tak utesuj se ze tve investice do podprumerneho hw byly dobrou volbou, cim vic minusek tim vic se za rok budu smat *1*
          • Za rok budeš brečet ještě víc jelikož v dalším roce bude boom ps4 a xbox one ještě markantnější. Pak propukneš v hysterický pláč, když zjistíš, že Steam zcela propadl a to z jednoho prostého důvodu. Nikdo nemá potřebu tahat počítač do obýváku.
            • Mluv za se. Mám Ho v obýváku na 55" plazmy a nechápu v cen to má být jako nevhodné. Všechno bezdrátové samozřejmě, krom zdroje.
            • Jack1947
              "God is my Shepard, Amen". Hallelujsah Jesus chriest.
          • Nějaká zůstavší úchylka z hodin matematiky?
  • Moander
    Taky vas tak strasne s*re ta videoreklama na pozadi games, jako me?
    • Pilgrim66
      Ne. Od dob agresivních reklam na Games, jsem rezolutně zapl adblock. Nevadí mi reklamy na pozadí, stranách atd, ale ve chvíli kdy na mě začne vyskakovat, hrát, srolovávat mi stránku atd. tak to je moc.
      • Přesně tak. Pánové na games by se měli rozmyslet co je jim milejší a) agresivní reklamy = adblock b) normální reklamy = tolerance. To samé auto.cz, kde bez adbloku v galerii nekoukáte na fotky, ale na reklamu. Bohužel reklama na některých webech již překračuje hranice slušnosti, čož nezmění ani odpovědi pana Bacha typu "měla by se zobrazit jednou, pak už ne, ale je to problém.........". Pokud je to problém, tak to použiju, až když to problém není.
      • Moander
        Vsak ta reklama na pozadi hraje kdyz na ni omylem najedes mysi.
        • Pilgrim66
          Ja myslel takovou tu co byla treba na AC 4. Jakoby v pozadi za textem.
    • Eeeeeevropa dvě.... turururu :D
    • ucho
      na games.cz jsem toleroval reklamy dlouho, ale když se začaly objevovat reklamy, které znenadání spustí nějaký zvuk, tedy agresivní reklamy, tak přišel na řadu adblock. na jiných stránkách, kam chodím, ho nepoužívám, ale na games.cz už je to nutnost.
      • Jack1947
        Pokud bych se mel nasi*at kazdou chvily vyskakujicima reklamama, uz bych se asi zblaznil a zesilel , mozna i vystrelil mozek/ to necham kazdemu na jeho uvazeni... tudiz mam permanetrne zaply na vsech strankach bez rozdilu. Nebudu prece idioty podporovat v tom jak prudej s reklamama. *3*
    • Jack1947
      Mozna jo, jenze to by nekztery meli uz procitnout a i s vedomim ze nebudou mit redaktotry na chleba se branit pomoci Adblocku atp... obcas to chce i pouzit duvtip a trochu mozek.
      • Moander
        Tak jo, uz jsem bez reklam a zas je ten svet trochu hezci misto. Bach s Polackem bohuzel umrou hlady.
        • Ať udělají nějakej lehce přístupnej donate program a já jim klidně přispěju. Ale na reklamy rozhodně čumět nebudu.
          • kostejnesmrtelny
            Oni mají lehce přístupnej donate program. Jenže jsem bohužel (u sebe) zjistil, že v momentě, kdy nějakej web sponzoruju o dost hůř snáším všemožný ty 11Doctory, Jacky1947, Trossky, GGG, mAsery a podobný, který tady jsou bohužel redakcí široce podporovaný. Takže jsem donátorství zase rychle utnul. *13*
      • No nevim, ale za zobrazení reklamy už snad dneska nikdo neplatí ne? Rozhodují kliky a já na žadnou reklamu rozhodně klikat nehodlám, tudíž smolík.
    • Mně ne, já tam žádnou nemám.
  • Robotron3
    Je to zvláštní efekt. Čekal jsem, že bude mít PS4 a XboxOne spíš pomalý rozjezd a nebude o to takový zájem. Ale asi prostě všichni ti, co uvažovali o PS3, nebo X360 a nechtěli si ji koupit rok dva před vydáním next-get, teď do toho šli. Řekl bych, že s touhle generací je víc novopečených konzolistů, protože pro majitele současné generace podle mě next-gen zatím takový význam nemá.
    • Moander
      A jaka nova generace hernich konzoli mela pomaly rozjezd?

Prvnich par mesicu se vzdy prodavaj dobre (pokud to neni uplny propadak), protoze lidi chtej bejt "in" a mit to doma, to ze na tom nemaj co hrat neresi.
      Pak je tu spousta lidi (rikejme jim moudri :)) co maji generaci predchozi a cekaji na "must have" tituly a pak si novou konzolu koupi.
      • Robotron3
        Wii U třeba?
        • Ta už je dokonce ve fázi rozjezdu? *3*
      • Jack1947
        Tak hlavne nemela tak pomaly "launch". *4*
  • Taky tenhle boom moc nechápu. Jaký je rozdíl když budu hrát COD na PS3 nebo na PS4? Bude to vypadat víc výbušné? Tak to je fakt pecka. Hratelnost na obou konzolích bude u všech her stejná jako u současné generace tak co. Nějaký podstatný důvod koupit si novou generaci? Ne děkuji zůstanu u svého PS3 a X360
    • A proč sis kupoval PS3? Nestačilo by PS1 nebo 2? Hratelnost je přeci stejná (když opominu pohybový ovládání)
      • nehledě na to, že když jsem kupoval ps3 a x360 tak už ps2 nebylo k sehnání, o nějakých rozumných hrách ani nemluvě (pokud samozřejmě nepočítam bazar)
      • Protože v době, kdy bylo na trhu ps1 mě ho rodiče tenkrát nechtěli koupit (sem snad chodil ještě na základku) a pozdějí když vyšlo na ps2 nebyli peníze. PS3 a X360 jsem si kupoval cca před rokem takže je taky nemám zas tak dlouho....
    • Nabídka/poptávka. Nechceš? Nekupuj. Nikdo ti nic nemůže vnutit.
      • Však jasný, je to jen vytahování peněz z lidí :) Hry budou úplně stejné, k žádným inovacím nedojde. Bude se to hrát úplně stejně jako na současné generaci tak naco novou :). Jóóó kdyby byla zpětná kompatibilita tak pak ok. Nechal bych si svoje "staré" hry a vyměnil jen stroj, pak proč ne, protože bych pak svoji starší ps3 (x360) mohl bezproblémů prodat :).
  • Malleth
    Reakce na Kale:
    1) Usoudit z několika "průměrnejch" launchovejch her, že celá PS4 je k ničemu, je trochu úlet. Težko se z toho dá usoudit že nemá cenu si PS4 koupit. Každej kdo má rozum ví, že takhle je to z každým launchem a pořádný hry brzy přijdou

2) Nevim jak ždímání Nintendo frančíz může někdo obhajovat. Mě to přijde smutný. Kdyby ten svůj neuvěřitelnej skill, smysl pro detail a prachy investovali do nových značek, byli by úplně někde jinde
    • Podle mě není důvod na něho reagovat. Je to evidentně pc trotl nebo troll, co se snaží rozpoutat flame
      • Proč si hned myslíš že je to PC hráč, mě to spíše přijde jako propaganda Nintenda.
        • To není propaganda Nintenda. Ty věty o Nintendu jsou jen zástěrka, aby byla kryt jeho pc-fanatismus.
          • Hm, koukám že ty jsi určitě jeden z GGG fanboyu, každej kdo nesouhlasí s tvojí myšlenkou je hned ďábel s PC v ruce.
            • CR7 - To se ti dostal až tam? Tak to by sis ji měl hlídat.
            • Nějaký GGG je mi totálně u prdelee *5*
      • Určitě má něco z Veskoslava.
        • Taky ho tam trochu cítím *3*
  • Nechcete tady, prosím, alespoň napsat něco ohledně PC? PCčkáři jsou nas*aní a cítí se méněcenně, protože tady o nich nepíšete. Nebo ne?
    • Však jsou méněcenní, alespoň v očích vývojářů. Má to své důvody.
      • jo, přesně, kam se na nás hrabou, úplně marní a méněcenní *5*
        consoleFTW *14* SONY POWA *14* *14*
      • Můžeš trochu rozvést, jaké to jsou důvody? (neprovokuju, fakt mě to docela zajímá)
        • Ale tak to je přeci obecně známé. Od lehčího vývoje na unifikovaný HW po vysokou míru pirátství na PC platformě.
          • kolik her si vyvynul ze o tom tolik vis, ty avatare z podprumerneho filmu
            • Tak táhni a přilez až tu bude nějaká novinka o pc.
            • ano, jdu si stahnout max rychlosti co mi dovoluje net, hru s 80% slevou... u jelly consolak ?
            • Nerozčiluj se pc trotle a běž si něco rychle radši stáhnout
            • A ty?
  • Já musím zopakovat to, co jsem už psal v diskuzi pod jiným článkem.
    PS4 je zbytečně přehypované. Jedná se o konzoli s průměrným HW, která ohledně hratelnosti přináší to samé, co minulá generace. Jediné, co se mění je hrubý výkon, který za pár let nikoho neoslní. Hry, které s PS4 vyšly, jsou generický tovary. Knack je z recenzí hodně podprůměrná hopsačka, která je tak repetivní, až to uráží. Killzone 4 je průměrný fps a ten zbytek her nestojí ani za zmínku. Jediná hra, která byla chválena je Resogun a to se za system-seller považovat nedá.
    Chci tím říci, že všechen ten hype kolem PS4 vytvořili média. Vytvořili boj mezi PS4 a XBone, který vyhrává PS4 protože má o něco větší výkon. Lidem je to rvaný do palic, PS4, kup si PS4, všichni o tom mluví. Na té konzoli nic, co by mě mělo přesvědčit ke koupi není. Je to jen o něco "nadupanější" konzole minulé generace, která nabízí hry, které si k inovaci ani nepřičichli.
    Všichni nadávají na Nintendo, že všechno, co dělá je třískání prachů z franšíz. To ano, ale tyhle franšízy a jejich mechanismy jdou kupředu. To, co dělají je to, že svoje formule přivádějí k dokonalosti a není třeba se za to stydět. Stydět by se měli ostatní, protože z hráčů dělají hlupce, když ty samé (ještě k tomu hloupé) mechanismy opakují dokola a v tiskových prohlášení říkají, že se jedná o nové věci. Třikrát hanba.
    • Už těch mínusek stačilo vy trolíí trosky.
      • Koukám, že je asi celkem hrozný nemít kamarády...
    • Opravdu nevím proč mi dáváte ty mínuska, jako za co, že sem vám poplival ps4.
      • Absolutně zbytečnej, zdlouhavej, nic nového neříkající komentář. K čemu nakupovat nová auta, televize, mobily, ledničky... Táke se v základu v ničem neliší od jejich předchůdců... Hlavním motivem je radost. Radost z pořízení si něčeho nového. Proč bych potom chodil do práce a snažil se vydělávat, když mi k bydlení na místo cihlového domu postačí kontejner?
        • Přesně tak to je. Je to prostě jen vylepšení starý konzole, žádnou revoluci nikdo ani nečekal. Ten hňup má doma taky plochou televizi, nekouká na starou telku s baňkou.
    • Tak mi poraď, chci si zahrát, co si mám pořídit? Doma žádnou konzoli nemám.
      • kup si PC nejlepsi volba *3*
    • Stejně mám pravdu ani mínuska vás všech to nezmění.
    • Tolik mínusek. Já bych chtěl vědět v čem nemám pravdu. Pište pište.
    • A tomu všemu, co jsi teď napsal, se říká next-gen *1* *1*
  • To bude zase retardovanejch příspěvků.
    • prvni je od tebe
      • Druhej je od tebe a třetí je ode mne *6* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit