Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na svatého Dindi
  • Asi jste oba pěkní kokooti, když vás mají za Veskoslava *1*
  • Je vtipné jak já nebo kamarád z baráku co sem občas něco napíše je tu potom označen tebou za Veskoslava, už toho vážně nech a vrať se kam patříš.
  • čau Veskoslave, díky za čtyři výchovný .)
  • Omlouváme se za našeho chovance, utekl nám.
  • wizaard
    Vy jste se sešli...
  • wizaard
    Ani jedna ze zmíněných věcí by mi nechyběla (na Xbox One máme suspend her v podstatě od začátku a že by mě to nějak bralo, to říct nemůžu; ta druhá věc je úplná blbost). Propadák ale je, což ostatně potvrzuje, jak se vydání obou konzolí uspěchalo (teď nechci házet vinu na nikoho, i když mám představu, kdo to zavinil), že ani PS4, ani Xbox One neumí *dodnes* klasické DLNA a externí média. U Xbox One je to o to horší, že jej Microsoft profiluje jako jediné zábavní centrum do obýváku, což sice s Xbox Music a Xbox Video do jisté míry je, ale že mám 4TB disk připojený k routeru (nebo - nedej Bože - 16TB NAS) plný multimédií, s tím už mi konzole nepomůže, ačkoliv ta zastaralá "last-gen" to zvládá bez problému.

Čili, chlapci, makejte na tom a hbitě! Ale v tomhle směru věřím upřímně víc Microsoftu, ten se teď s měsíčními aktualizacemi snaží.
  • Pořád lepší než předražené PC, které zabíraji více prostoru i prachu. Na prací mac, na hry konzole. Hrát na pc je vyloženě barbarství...
  • faitheater
    Ak mam byt uprimny, tak ta druha featura je pekna blbost. Pripada mi to ako nieco strasne "inovativne", ale len za tu cenu, aby tam nieco take bolo :-)

Suspend by som uvital, ale zatial mi nechyba... ovela viac by som uvital podporu mp3 a DLNA...
  • Dokud to nepřehraje aspoň mp3 a neudělá to pořádně topinku, tak je to jen další zbytečný krám vyhypovaný marketingem až bída.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit