Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 u nás bude asi 29. listopadu - AKTUALIZOVÁNO
21.8.2013 | Adam Homola
237 příspěvků
-
Obecně jediné plus v nových konzolích vidím to, že se konečně trochu posune zase pc scéna, současná generace konzolí ji zbrzdila o dobrých několik let...
-
-
Takze ti jde o co? Grafiku? Ty bys mel na to kazdy pulrok kupovat fungl novou sestavou abys zvladal ty SUPR hry ktery by nic nebrzdilo? To jsou tak omezeny nazory toto ze to musi psat nejakej predškolak...
-
-
by me zajimalo proc ty pises takove hovadiny. Mad max ma totiz naprostou pravdu. A jestli ty nevidis, jak jsou dnesni hry diky nedostatecnemu vykonu konzoli omezene, tak to aspon nevnucuj ostatnim, kteri si dokazou predstavit, co by dneska mohli misto tech osekanych tuneloidnich her s karikaturama misto postav a bez poradne fyziky a AI hrat.
-
-
Tak kdyz budou mit vydavatele jistotu, ze se jim vyvoj zaplati, tak vam tu ultra otevrenou, uzasne graficky vytvorenou, fyzikou realjejsi nez skutecny svet a s AI, ze hru nedohrajes za 1000 hodin, udelaji.
-
-
Tupý názor konzolisty, co dodat. Poprosil bych všechny konzolisty vyjadřovat se co nejméně, inteligence vašich příspěvků odpovídá vaší platformě. Vám to přijde možná normální, ale věřte, že se to nedá často číst ty kydy.
-
-
Kdyby neexistovaly konzole, tak uz slysim pc hrace jak breci, ze musi porad upgradovat hardware kazdy rok, jaky z nich tahaji penize kvuli grafice atd. Diky konzolim vubec ty hry vychazeji. Ze by se zaplatily z prodeju na pc? Dobrej vtip.. Dobre to popsal Vavra v jednom z jeho clanku.
-
-
vis na rozdil od konzoli, PC hra ma nastaveni grafickych detailu, takze pokud nemas co 2 roky na upgr. porad to muzes hrat na starem PC ve stejne kvalite jako na konzoli
-
-
A cim to asi bude, ze muzes dva roky hrat na stejny grafce? Protoze hry se primarne vyvijeji na konzole a pak vam to mozna i portnou na pc. Diky slabemu hardwaru konzoli, kde je hlavni kupni sila, nemusite co rok kupovat novy hardware.
-
-
Vávra, to je ten houmles s čoklem co mele nesmysly? To máš hezké vzory.
-
-
Muj vzor to neni, se spoustou jeho nazoru nesouhlasim, ale v tomto ma praveu, protoze do toho vyvoje vidi a vi co se deje v hernim byznysu.
-
-
Takže bys brečel i ty ?
Já myslím, že jen hlavně ty. -
-
Ano, i ja, protoze by mi nic jineho nezbyvalo.
-
-
-
-
Ty spíš mluvíš jak nějakej předškolák.. Veškerej výpočetní výkon jde totiž jenom na grafiku a tu nikdo nechce žejo? A o fyzice, inteligenci a podobnejch věcech slyšíš prvně žejo? Fanboy alert...
-
-
Na konzoli mu stačí výkon k tomu, aby mu spočítal AutoAIM.
-
-
*1* né, ale oni jsou ty správní gameři!! Na pc hrajou jen malé děcka a konzole je král hc hraní!!
-
-
hlavne kral FPS :DD
-
Já nevim z koho tady padaj takový nechutný nesmysly kámo ;) Běž si dát znova Last of Us, třeba tě to zmírní a nebudeš vypadat jak malé afektované děcko, kterému někdo sebral hračku, tak mlátí všude kolem a všichni jsou špatný :'(
-
Pěkně si tu podkuřujete *2*
-
No jasně, zapnout lcd s vysokým inputlagem, páčkama rychlostí želvy rychel najít nepřítele, počkat až to zaměří, bum bum, headshot +100 points, +1 pro level a život je zase veselejší ..
-
-
-
-
-
Jedine, co ji zbrzdilo byli Pc hraci samotni.
-
-
Trápí to někoho? Holt "ty voe už ho konečně zaměř" děcka si ještě chvíli počkají no ...
-
-
trefné.. velmi trefné *1*
-
-
Dík :) jen čekám, až se tu objeví nějaký blb co začne machrovat, jak by na gamepadu porazil pc hráče, to mě vždycky pobaví :)
-
-
Až na to, že na konzolích hrají odrostlejší jedinci a pc stále zůstává baštou uřvaných fakanů, kteří na všechno nadávají.
-
-
Nevim jestli odrostlejší, spíše lenivější.. uřvané fakany najdeš na každé platformě, i na PC (hlavně poslední díly COD a BF že), třeba když jim tatínkové koupí novou mašinu. To nic nemění na tom, že případné sestavení PC je pro fakana složitější (a už vůbec nezmiňuju, že to stojí třeba i 5x víc než krabička pod TV) než zapnutí kabelu do sítě.
Nevim, jestli to někdo podnikl, ale stálo by za to uspořádat nějaký klání ve fps hrách. Konzolisté vs PC hráči. Myslim, že výsledek je jednoznačný.. tedy za předpokladu, že budou mít krabičkáři vypnutej ten ubohej aimbot. Bohužel (nebo bohudík?), až na nějaké výjimky v coop hrách, nejsou ty nejhrannější tituly podporovány crossplayem. -
-
Rhulad : tak ona to neni do urcite miry ani urazka . Prave ,ze Killzone si bere z CoD dost prvku aby se to takhle dalo napsat . Osobne nezeru ani jednu serii . Ona prave vystava otazka jak by se fanouskove ke staveli pokud by melo Killzone grafiku na urovni CoD . Myslim ,ze by pres ten grafickej balast najednou prokoukli . Me se libilo Killzone jednicka ,ale hral jsem ho v dobe kdyz to byla novinka . Absolutne si netroufnu rict jak bych se k te hre stavel dneska . U CoD me bavil prvni dil a prvni MW .
-
Killzone 2 je sci-fi COD? zkus si to zahrát *3*
-
Rhulad:Killzone je, akorát sci-fi COD.
Kdybych chtěl dobrou fps, tak volím armu, kterou si na konzoli nikdy nezahraješ. -
Asi zalezi na co ma clovek stesti... Ja kdyz hraju na pc vzdy tam krici nejakej 12 letej fakan do mikraku ze mi to rve uši a na konzolích tam do mikráku skuhraj zas nějaky paprdove... Verim ale, ze nekdo to mas temer vzdy zas naopak
-
Pořádnou FPS stejně najdeš jen na PS a to Killzone čili sni dál, že by jsi si na pc zahrál dobrou FPS :D
-
-
Nepovídej :) Samozřejmě blbci se najdou všude, ale opravdový hráč má podle mě pc .. to vidím i v okolí, konzole? všechno jsou to lamy s gamepadem v ruce co o hraní, myslím skutečném hraní neví nic, lidi co znám, co umí hrát, všichni mají pc. Měl jsem Xbox a nechtěl bych už konzoli ani za nic.. gamepad jako ovladač je něco příšerného na většinu her.
-
-
Opravdovy hrac nerozlisuje platformy a hraje vsechny kvalitni tituly, kyere vyjdou.
-
-
-
-
-
-
At si tu jejich hardwarove zastaralou sunku prodavaji kdy chcou, stejne uz je pozde. *3*
-
-
nextgen na tom bude jenom ta cena
-
-
myslíš "nextgen" v sociálních fcích? jestli hw z konzolí má udávat směr vývojářům, no to teda potěš..
-
-
-
PlayStation 4 vyjde koncem listopadu..... PlayStation 4 u nás letos nečekejte.... kdo by to byl čekal? *1*
-
Zaprvé je seznam podivný a oficiálně nepotrvrzený. Zadruhé proč bych se měl s německou konzolí loučit s oficiální podporou Sony v ČR? U firem typu Sony naopak platí, že koupím kdekoliv, podporu dostanu kdekoliv jinde.
-
-
Co je na tiskové zprávě neoficiální? Navíc koukám, že to mají i na webu a ČR tam fakt není: http://www.scei.co.jp/corporate/release/130821a_e.html
-
-
*1* *1* *1* *1* Teď bych chtěl vidět ksichty Miseriuse a God of War
-
No já nevím. Ale pochybuji, že takové Polsko nebude v první vlně prodeje. A to je východ Evropy. Rakousko bude taky a to je střední Evropa. Takže bych spíše upřesnil, že se může jednat o "historické" rozdělení Evropy v rámci, nikoliv geografické.
A u MS bych počkal. A to i z důvodů, že například čeština patří mezi základní jazyky ve Windows. Překvapivé, ale je to tak. Tudíž pakliže se Xbox modifikoval, mohl by už v základu obsahovat češtinu a nebyl by problé přinejhorším nakupovat v Německu. -
-
Geograficky jsme střední Evropa. Politicky víc za západ. Ale ve světě tržní ekonomiky jsme a asi budeme stále ve východním bloku.
-
-
seznam je neoficialni, zatim to nikdo nepotvrdil! *12*
-
-
tvoje zprava je anonymni a taky ji nikdo nepotvrdil *12*
-
-
Já tu tiskovku hlavně nikde nenašel, ale už výše vidím postnutou.
edit: Tam je napsáno including, což pořád není 100%, že se to k nám opravdu nedostane. -
-
Jasně, tak stoprocentní to není, ale prostě zatím nemůžeme vycházet z ničeho jiného než z toho, že to v aktuální tiskovce není. Jestli se ještě oznámí něco dalšího, nebo se něco změní, je věc druhá. Aktuálně je to bohužel tak, jak to je...
-
-
-