Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Tady to zase perlí. Pořád se najdou debilové, co budou házet špínu na PC nebo na konzole. Já jsem čistý PCčkář, ale nikdy jsem neodsuzoval konzole. Některým se na tom hraje prostě lépe, vycházejí tam kvalitní tituly, které na PC nejsou(God of War, Last of us, Uncharted). Na druhou stranu PC má lepší grafiku, lépe se na něm hrajou FPS(podle většiny lidí) a strategie. Ale nikdy nebudu odsuzovat lidi co hrají na konzolích. Obojí má výhody i nevýhody. Tak už to zkuste překousnout.
    • tohle tu bylo vzdy. sam jsem taky perlil v dobe Amigy (ale ta na stare kolena zastani potrebovala, chudera moje milovana :)
      je to o koplexech, ktere se ve spolecnosti vytvari. mnoho lidi se cejti nedostacujici takovi jaci jsou. tak se schovavaj za neco. ja jsem tohle, nebo ja patrim sem.. je to vsude. otazka ega a osobnosti. fajn ze si to tu zminil.
    • nehažeme špínu na konzole jako kus hw ale na to že konzole a konzolisti zpusobili upadek her
      • konzole brzdí vývoj her celkově ? Ano, to je pravda. Na druhou stranu, bez konzolí by díky pirátění možná ani už nebylo co pirátit, protože by sotva vycházely nové hry. Prodej pc her není úplně zanedbatelný, ale pořád je to jen malý podíl.
        • je to blbost lidi jsou za zabavu ochotny utratit urcitej obos penez jestli je utrati na konzoli nebo PC je jedno zalezi jen na tom kdo je presvedci aby tady ci tam utratili!
          • Jack1947
            Jen kdyz chteji, a nejsou hloupy a chteji si zahrat ano daji obnos a neni li zo uz po letech, nadsvetlo jasne?
    • Ristoro, bydlis ve vedlejsim bloku! To jsem ja Marekas s bloku 2e!!! Co placas ? Vzdyt mas doma jenom stary PS1 ! Co tu lzes ??? Muzes t vysvjetlit? Sorry za CZ, bydlim v Cechach kratce. Nechapu, furt se tu vtiras na Tiscali ! O ci jde ? Mamčin vtiralek *12*
      • Ristoro
        Můžu vědět co to je? Máš vynikající pravopis a v životě jsem o tobě neslyšel. A když napíšu svůj názor, tak se vtírám? To se tu potom vtírají všichni aktivní uživatelé. Běž si lehnout, ráno budeš mít kocovinu.
        • Jack1947
          Uvedl si to na pravou miru, a to ze te tady nekdo odsuzuje za vtirani, je bud failtrol nebo proste jen nepochopeny tomas, neverici - tak uz to tady holt byva. S tim se neda nic delat.
    • patolizac skurwenej *11*
    • Presne tak som PChrac ale mam doma aj Xbox360, Gameboy, PSP.
      Takze od kazdeho daco :D Ale proste najviac mi sedi PC a z Xboxu pouzivam obcas ovladac ked hram hru kde si uzijem vybracie :)
      Vsetko ma daco do seba a chapem tych co radsej Playstation, Xbox... a nie PC.
      Sme kazdy iny, niekomu sa paci baculka, niekomu blondinka... :D
      Ale proste...

...je to take ludske...
      Nenavist medzi veriacimy ineho nabozenstva.
      Taktiez aj to ze len moja politicka strana je ta dobra :D
      Ludia su raz taky, ked uz nic ine aspon riadne Hate na tych ktorym sa paci daco ine.
      • beres nejake drogy ? Ci se vtiras pokazde ?
        • Tilwaen
          Bereš nějaké drogy, že pro Tebe znamená souhlas bez sebemenšího flatteringu k předchozí reakci vtírání?
    • Protože to jsou malé děti.
      Ty mají tendence se vytahovat tím, co zrovna mají (co jim zrovna koupili rodiče) a nadávat na to, co zrovna mají ostatní. Připadají si tak lepší, než ti ostatní. Naprosto nesmyslně, pochopitelně. Až na pár výjimek z toho většinou za pár let vyrostou. Ty výjimky pak stejně prudí dále v diskuzích třeba o mobilech - jak si někdo může koupit mobil, který nemají oni - nebo diskuzích o autech - takovou šunku, jak to někdo může chtít - a tak dále.
    • Tohle někteří jedinci nikdy nepochopí, dokud se jim z hlavy nevymaže ten blud, podle něhož se domnívaj, že konzole mohou za brždění vývoje her.
  • nevím, jestli je stále diskuze o uvedení PS4, ale před hodinou jsem objednal u oficialni distribuce Sony a za půl hodiny jsem měl telefonické potvrzení s odesláním do poloviny prosince. Věřte, nevěřte.. oproti amazonu to ale nechtějí hned zaplatit a zdarma dopravné, tedy finální dobírková cena 10390 což odpovida €399. nechme se překvapit..
    • God-of-War
      Jasny, ze se bude prodavat. Taky mam objednano a i potvrzeno, takze pohoda a no stress.
  • Konečně někdo normální. Odjakživa používám jak PC tak i konzole a využívám výhod obojího. Proč být zatvrzelým fandou jedné platformy a příchazet o spoustu výhod či zajímavostí platformy druhé? Ty věčné žabomyší války mezi PC a konzolemi v životě nepochopím. *11*
    • Jistě. Problém je ale v tom, že krabičky ovlivňují celou řadu výborných sérií, které porodilo právě PC! Máš strach, že GTA V nevyjde na PC? Poděkuj konzolistům. Mrzí tě, že kdysi výborná série, kterou CoD bylo, je v posledních letech jenom továrna na prachy z neustále recyklovaného obsahu starých dílů? Poděkuj konzolistům... Tvoje XYZ oblíbená hra má konzoloidní ovládání nebo je ten klon z krabičky technicky nezvládnutý? Poděkuj konzolistům. A takových příkladů nezpočet.
      A proč děkovat konzolistům a ne vývojářům, potažmo vydavatelům? Protože poptávka pochopitelně tvoří nabídku.
      • U GTA muzes akorat dekovar Rockstaru, ktery si chce namastit kapsu proto vyda nejdrive na konzole a pak mozna portne na PC. Jde o prachy a konzolisti za to mozna muzou jen tim, ze si serii GTA kupovali.
    • Souhlas, ale na druhou stranu, nekdy tyhle debaty je vazne sranda cist *1*
    • To měla být reakce na uživatele "Arenoth". Nějak to nezafungovalo *1*
      • Díky přece jenom se to k adresátovi dostalo :D
  • Teda co se tady člověk nedoví. Správný hráč se určuje podle toho jak umí zaměřovat ve FPS ( pan Mad Max). A kdo hraje na konzolích tak by měl být asi upálen a rozčtvrcen.
    Jako hráč co vlastní PS3, Wii a Pc vám můžu říct jen: HAMBA VÁM! Hádáte se tady jako malé děti na písečku o to, kdo má lepší bábovčičku místo toho aby jste si spolu vesele hráli. Konzole i PC má svoje výhody. U konzole nemusíte řešit kompatibilitu s operačním systémem a podobné problémy. Prostě vložíte a hrajete. Na PC zase ze hry vymáčknete víc (viz např. Battlefield). Na obou se určité hry hrajou líp a obě mají určité exkluzivity ( Na PC bych třeba bojovku nehrál a naopak FPS a strategie bych nehrál na PS3).
    Plus tady nějak zapomínáte na hlavní problém a to je, že zase se distributoři z mě neznámého důvodu na nás rozhodli vys**t, a zase budeme jako blbci čekat...to je věc co ve mě dost začíná kvasit.
    • God-of-War
      Mad Max je pripad sam pro sebe. Hraju uz od mala na PC a PSku a nestezuju si na nic. Kazda platforma ma svoje..nNekdo preferuje konzoli pred PC a naopak. Vzdycky se tu ale najdou jedinci, co budou tvrdit neco jinyho.
      • Ty ses taky pripad sam pro sebe. Vsude vychvalujes PS3/4 a plives na vse ostatni, zejmena na, cituji "xšrot".
        A to, ze mas doma PC, z tebe jeste nalepku Sony fanboy nesunda.
    • Nech si ty svá moudra.. na pc si vždycky zahraješ líp a bojovky? (pominuli, že nového Mortala jsem hrál stejně dobře na Xboxu i na pc) snad není problém si k pc dokoupit gamepad.
      • Fanj pokud to takhle bereš. Na PS3 si mužeš připojit klávesnici a myš :3. Já se bavím o standartním ovládání. Jinak není pravda že si na PC zahraješ vždy líp. Prostě záleží natom co hraješ. Například při hraní Dead Space 3 mě neotravuje na PS3 žádný origin ani nemusím řešit frame rate nebo jestli nemám slabou ram. Prostě vložím disk do PS3 a hraju. Jo a k tomu ovládání. Pár měsíců jsem hrál Battlefield3 na PS3. Ano je to složitější pokud jsi gamepad nikdy nedržel v ruce ale pár headshotů a ostřelování jsem si taky užil. Plus třeba ovládání vozidel je tam mnohem lepší než na PC.
      • Opravdu si můžu k PC dokoupit gamepad? A není jeho vlastnictví proti pravidlům PC zákoníku. Nejsme si tím tady jistej, jak se na to dívá bratrské křídlo z komunity, ale někteří se nechali slyšet, že to odporuje pravidlům pravého hráče a degeneruje insignie myši a klávesnice a invazní rozšíření síly, i v případě kdybych si měl na nich vylámat zuby. Jako, já se bojím, protože nerad bych někomu způsobil mrtvici jen proto, že jsem si připojil gamepad, to by mě velice ranilo...
  • *1* *1* *1* *1* Teď bych chtěl vidět ksichty Miseriuse a God of War
  • Nepsal nahodou mistni pisalek God-of-War v bleskovkach, ze podle jeho tajneho zdroje se tady PS4 bude stoprocentne do konce roku prodavat? *1*
    • God-of-War
      Umis Ty cist? Mas ten clanek updatovany a ja vim, ze se tu bude prodavat, tak si dej pohov, jinak Ti praskne zilka.
      • A umis ty cist? Podivej se na cas odeslani meho prispevku a cas aktualizace, ty praskla zilko *1*
    • Miserius
      Update *3* hošánci hošánci *1* Docela bych vas chtel potkat nekde ve meste, jestli byste byli aspon z poloviny takle drsny a vtipny *2*
      • To jo za ty jseš úplnej drsňák viď ? pověs nám o tom ? Radši běž něco dělat a zdvihni se od kompu ty tučný prase
        • Miserius
          Když dojdou argumenty, začnem nadávat! Jsme vidláci s IQ ústředního topení! *1*
          • Někomu začít nadávat do vidláka, protože ti nadává.. Jo to je hodně dospělácký
          • Moje vyjadřování je moje věc ty slušnáčku s brindáčkem od maminky co se hned rozsype když mu začne někdo nadávat...
            • Miserius
              Dneska se nikomu nepovedlo me vytocit, zato ty hned nadavas jak smyslu zbavenej chlapče *3*
    • Nerus ho, od rana place u sebe v pokojicku, je mi ho lito *13* *13* *15*
      • Veskoslav
        Ty se tu ještě ukazuješ po tom trapase, co jsi předvedl?
        • To ty už po těch všech trapasech bys musel bejt 2 km pod zemí *15* *15* tak se radši na tohle téma neozývej
          • Veskoslav
            Povídej, přeháněj. Kde jsem se ztrapnil ohledně znalostí. To ty jsi už tolikrát předvedl, že jsi schopný si splést pomalu traktor s velrybou a ještě se o tom hádat;)
            • A nedávej si svým příspěvkům hned + 1 dále se ztrapňuješ *15*
            • Miserius
              A ja myslel ze uz lidem doslo ze anonymy nikdo nebere vazne... Napisou nejakou hovadinu a druhy den novej nick...
            • Prý kde jsem se ztrapnil *15* *15* *15* Skoro v každé diskusi kde se objevíš, předvádíš totálního retarda ty ňoumo *15* A jestli jsem si někdy spletl traktor s velrybou tak ti hodně rychle dokážu jak vypadá velryba *3*
  • Obecně jediné plus v nových konzolích vidím to, že se konečně trochu posune zase pc scéna, současná generace konzolí ji zbrzdila o dobrých několik let...
    • Miserius
      Takze ti jde o co? Grafiku? Ty bys mel na to kazdy pulrok kupovat fungl novou sestavou abys zvladal ty SUPR hry ktery by nic nebrzdilo? To jsou tak omezeny nazory toto ze to musi psat nejakej predškolak...
      • by me zajimalo proc ty pises takove hovadiny. Mad max ma totiz naprostou pravdu. A jestli ty nevidis, jak jsou dnesni hry diky nedostatecnemu vykonu konzoli omezene, tak to aspon nevnucuj ostatnim, kteri si dokazou predstavit, co by dneska mohli misto tech osekanych tuneloidnich her s karikaturama misto postav a bez poradne fyziky a AI hrat.
        • Tak kdyz budou mit vydavatele jistotu, ze se jim vyvoj zaplati, tak vam tu ultra otevrenou, uzasne graficky vytvorenou, fyzikou realjejsi nez skutecny svet a s AI, ze hru nedohrajes za 1000 hodin, udelaji.
      • Tupý názor konzolisty, co dodat. Poprosil bych všechny konzolisty vyjadřovat se co nejméně, inteligence vašich příspěvků odpovídá vaší platformě. Vám to přijde možná normální, ale věřte, že se to nedá často číst ty kydy.
        • Kdyby neexistovaly konzole, tak uz slysim pc hrace jak breci, ze musi porad upgradovat hardware kazdy rok, jaky z nich tahaji penize kvuli grafice atd. Diky konzolim vubec ty hry vychazeji. Ze by se zaplatily z prodeju na pc? Dobrej vtip.. Dobre to popsal Vavra v jednom z jeho clanku.
          • vis na rozdil od konzoli, PC hra ma nastaveni grafickych detailu, takze pokud nemas co 2 roky na upgr. porad to muzes hrat na starem PC ve stejne kvalite jako na konzoli
            • A cim to asi bude, ze muzes dva roky hrat na stejny grafce? Protoze hry se primarne vyvijeji na konzole a pak vam to mozna i portnou na pc. Diky slabemu hardwaru konzoli, kde je hlavni kupni sila, nemusite co rok kupovat novy hardware.
          • Vávra, to je ten houmles s čoklem co mele nesmysly? To máš hezké vzory.
            • Muj vzor to neni, se spoustou jeho nazoru nesouhlasim, ale v tomto ma praveu, protoze do toho vyvoje vidi a vi co se deje v hernim byznysu.
          • Jazz
            Takže bys brečel i ty ?
            Já myslím, že jen hlavně ty.
            • Ano, i ja, protoze by mi nic jineho nezbyvalo.
      • Ty spíš mluvíš jak nějakej předškolák.. Veškerej výpočetní výkon jde totiž jenom na grafiku a tu nikdo nechce žejo? A o fyzice, inteligenci a podobnejch věcech slyšíš prvně žejo? Fanboy alert...
        • Na konzoli mu stačí výkon k tomu, aby mu spočítal AutoAIM.
          • *1* né, ale oni jsou ty správní gameři!! Na pc hrajou jen malé děcka a konzole je král hc hraní!!
            • hlavne kral FPS :DD
            • Já nevim z koho tady padaj takový nechutný nesmysly kámo ;) Běž si dát znova Last of Us, třeba tě to zmírní a nebudeš vypadat jak malé afektované děcko, kterému někdo sebral hračku, tak mlátí všude kolem a všichni jsou špatný :'(
            • Miserius
              Pěkně si tu podkuřujete *2*
            • No jasně, zapnout lcd s vysokým inputlagem, páčkama rychlostí želvy rychel najít nepřítele, počkat až to zaměří, bum bum, headshot +100 points, +1 pro level a život je zase veselejší ..
    • Jedine, co ji zbrzdilo byli Pc hraci samotni.
  • zdeeneek
    Stejne na to bude malo her. Kdyz jsem vcera videl seznam launchovym titulu pro xbox, tak bych si z nej vybral horko tezko 1-2 hry. A ty bych vzal jen kvuli tomu abych mel co hrat. Novou generaci konzoli bych kupoval az po 1/2 roce nebo i pozdeji.
    • oktavius66
      Počkej si rok nebo dva a pak teprve kupuj *3* . za ty dva roky na to už bude hodně her. Jak pro PS4 tak pro XBOX ONE. Pak se můžeš rozhodnout která konzole ti bude vyhovovat podle her.
      • Tilwaen
        Souhlas. Navíc to pak i cenově bude (aspoň trošku) někde jinde *4*
        • No právě. Aspoň trošku je málo. Čekat rok až dva kvůli tisícovce dle meho mínění nemá podstanej smysl. Aspoň mně to díru do rozpočtu rozhodně neudělá.
  • Jooooo kluci a holky, jen do sebe, ukazte kdo ma vetsiho pindika a ci pidnik toho vic dokaze...ehm teda vlastne ci konzole/pc je lepsi.
    Nektere prispevky tady jsou fakt k placi, ale vlastne je to i celkem zabavne cist *1* .
    Nikdy sem tyhle zaryte fanousky nechapal a ani asi nepochopim.
    Kdyz budu chti hrat na konzoli, tak si ji poridim, kdyz budu chtit hrat na PC, tak si ho poridim a TED SE Z TOHO ASI PULKA FANBOYu POSESOUVA, ALE CLOVEK SI MUZE PORIDIT OBOJE. To je pecka co?
    • hadat se jestli PC/konzole je lepsi to je jako se hadat jestli je lepsi japonska motorka nebo jakakoliv stihacka proste kazde ma svoje, ale sebelepsi motorka se nemuze nikdy rovnat gripenu *1*
      • Tilwaen
        Dost nešťastné přirovnání.
  • At si tu jejich hardwarove zastaralou sunku prodavaji kdy chcou, stejne uz je pozde. *3*
    • nextgen na tom bude jenom ta cena
      • myslíš "nextgen" v sociálních fcích? jestli hw z konzolí má udávat směr vývojářům, no to teda potěš..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit