Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 u nás bude asi 29. listopadu - AKTUALIZOVÁNO
21.8.2013 | Adam Homola
237 příspěvků
-
PlayStation 4 vyjde koncem listopadu..... PlayStation 4 u nás letos nečekejte.... kdo by to byl čekal? *1*
-
Naprosto bahenní diskuze toho nejnižšího intelektu.
-
-
Tak to je fajn, ze ty zde nechybis, bez tve bozske pritomnosti by to nebylo ono.
-
-
TO je v pohode na SK nie je podporovaná ani PS3 a predáva sa tu. :) Ja mám US účet na PS plus a pri prepočte ceny v dolároch na eurá ešte aj ušetrím *15*
-
Obávám se, že na regionálním kódování co se týče Blu-ray filmů se nic nezmění. Konzole z USA nepřehraje filmy prodávané u nás.
-
-
a neni to jako u PC mechanik ze si zvolis jaky region chces prehravat coz jde zmenit jenom Xkrat
-
-
A co když si to přivezu z Ameriky v kufru? *4*
-
-
treba za to budes platit nizsi clo kdyz to rozeberes celnikum reknes ze je to normalni PC zakladni deska s amd procesorem *1*
-
A co když přivezeš z Ameriky kufr v Playstationu ?
-
Obchodník se smrtí
-
-
no před asi 3 lety jsem si přivezl PS 3 z Floridy
-
-
Chyť mě když to dokážeš
-
-
-
-
Nevite jak to je u Sony se zarukou, kdyz se PS4 koupi jinde? Budou to u nas akceptovat a v jake delce?
-
-
Když koupíš přes britský amazon nebo jiný autorizovaný shop máš záruku u nich (většinou rok). Když se porouchá, tak jí zašleš tam.
-
Dobrý dotaz, člověk si muže zajet do Reichu a nemusí 3 měsíce brečet že to tu neni
-
-
Jj, hned za hranicema se budou konzole válet po tisících *1* Naivita některých jedinců nezná mezí.
-
-
-
Aspon ze nepujdou, ve slepejich mrkvosoftu ( jedno bezvyznamne male plus) a nakonec ho i vydaji u nas a to vcas -clap-clap- *3* .
-
Next gen znamená, že se zase narodila nová generace ze které se budou tahat peníze za každou jednotlivou mapku nebo tričko do hry?
-
-
nectgen prece znamena ty NEXTGEN SOCIÁLNÍ FUNKCE *1* *1*
-
Hele Láďo , kolik stoji fet v Brne ?
-
nene, znamena to, ze tam bude vychazet nova generace her, ktery budou lepsi nez kdy pred tim.
-
-
Tak teď nevím kdo z nás napsal větší blábol
-
-
tak vzhledem k tomu, ze PS3 nabizi lepsi herni zazitek nez PC. A vzhledem k tomu, ze PS4 bude asi lepsi nez PS3, tak myslim, ze v tomto pripade plati asociativni zakon, podle ktereho budou hry na PS4 llogicky taky lepsi nez na PC
-
-
Ze vraj ked si bol maly, tak ta matka trepala po hlave zeleznou tycou, je to pravda ? *7*
-
samozrejme misto asociativni melo byt tranzitivni :-) whatever :-)
-
Aha, konečně se našel důkaz proč je Toilet simulator 2013 lepší než Transport Tycoon - vyšel totiž na novější stroj!
-
-
-
-
-
ani se nedivim ceska republika je na urovni severni korei, aby to tu vůbec bylo dostupne.Vubec bych se nedivil kdyby ne:-DD no nic jizda do zahranici me nemine
-
Na tom kedy výjde mi až tak nezíde. Skôr sa bojím aby sa Sony nezachovalo rovnako ako v prípade PSP a nezarezalo hneď na mieste staré PS3. Rád by som si ešte zahral Tales of Xillia 2 alebo Kingdom Hearts 2 HD ale ak tú konzolu hneď pošlú k ľadu ,tak neviem.