Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zátopku, Zátopku… Třídní šašek jako vždy. Smutné. 

• radim.zaty

A pak celá tramvaj povstala a tleskala.

• Původně jsem vyčkávala cca rok jestli bude volně v prodeji ale, pak když ne, předobjednala jsem a po osmi měsících mi přišlo. Od roku 22 na něm hraji pravidelně.

• Derp_1337

Tobě by se hodil návrat do základní školy, kde se učili základní větné členy. Říkájí ti něco takové věci jako podmět a přísudek??? Kdyby jsi je používal, tak by tvé nesmysly možná začali dávat i nějaký smysl.

• Jo je, rozplizlý na gauči mě neba. Na film ok, záleží jakou máš sedačku/křeslo, ale preferuju PC, v židli vydržím hodiny a pohoda.

• Ake bonusy? 

• Thanquol

Tak tě to nebavilo, nebo to nebylo pohodlnější? Krčit se u stolu s myší v ruce je pohodlnější x hodin co? 

• Thanquol

Proč ? 

• Thanquol

Čekáš na bonusy co? 

• Thanquol

Já naopak kupuji a to mám PS5.  

• Thanquol

A PS6 je to, co mělo být PS5 Pro? 😂

• U některých her je pro update velice povedený a u některých by to potřebovalo ještě vylepšit. Teď jedu FF7 Rebirth a ten rozdíl je fakt velký oproti základnímu PS5 i Last of US P1/2 je mnohem lepší. Vývojáři to prostě musejí ještě vyladit hlavně technologie PSSR je naprostá novinka a vývojáři se s ní musejí naučit pořádně pracovat. Věřím že hry co vyjdou v 2025 už z této technologie budou těžit mnohem víc.

• lito

to jsem zkusil, tam mám 150 hodin, chvilku jsem to zkusil, dvojnásobné FPS jsou moc fajn, jinak tam bohužel není rozdíl, obraz je ostřejší, ale více se třepe na rostlinách, celkově pro ty, co nehráli, je to super update, ale já bych se vrátil pro platinu jenom v případě, že by nastavení z medium posunuli na high/ultra, což se bohužel nestalo.

Stellar Blade má dobrý update, +- Dogma2 má fajn update, ale ty rozdíly jsou nepatrné opravdu nepatrné, jestli třeba někdo čeká lepší stíny, lepší dohled, tak bude zklamán z PS5 Pro, je to jen o trošku lepším obraze a více FPS. Já jsem stará škola konzolová, já dokaži hrát i ve 30FPS.

Já bych uvítal 40FPS /120HZ a vyšší grafické nastavení detailů. 

Za mě tam není ani náznak wau efektu. 

• J.V.Stalin

Doporučuju FF VII Rebirth. Měl sem chvilku rozehráno na klasický PS5 a na pročku je ten rozdíl vidět opravdu hodně. Až sem byl sám překvapenej.

• lito

hw zastarává rychle a ještě, když jde do jednotky zastaralý, takže není moc o čem přemýšlet, mid gen považuji za dobrý nápad, bohužel provedení pokulhává a ten výkon reálně zatím nevidím. Měli tam dát výkonnější GPU a trošku to zadotovat, bohužel není konkurence od Xboxu, proto to takhle nastavili. 

• Derp_1337

No jo, to asi znamená, že žiješ v zemi, kde zítra již znamená včera. 😉

• já mám asi podobné začátky, vždycky PC, akorát že jsem začínal na didaktiku gama asi v 7mi letech, u dědy commodor 64, a pak už světelný skok k 386ce, kterou starší  brácha vyžebral k vánocům....

u nás, a asi obecně v bývalém východním bloku, moc konzole v 90kách a nulkách nefrčeli....vlastně jsem neznal nikoho, kdy by nějakou měl....to dnes už je to standard...

Ale zas hraju poslední dobou čím dál častěji s ovladačem, ale jen určitý typ her jako Star wars Jedi order, kde ten ovladač padne....nedokážu si ale na ovladači představit fps, strategii, nebo crpg, i když ty už asi udělali velký pokrok co ovladačů týče....

• Veskoslav

Další, co svoje PC naposledy stavěl tak v roce 2010....V dnešní době jde postavit PC na fullHD hraní do 20 a rozhodně to nebude jenom na CS a Dotu...

• Veskoslav

PS5 Pro je to, co měla být PS5...

• Veskoslav

PC s 6800 a 5700X3D postavíš za necelých 28 táců. Plnohodnotná PS5 Pro vyjde na 24 táců. To zase není takový rozdíl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit