PlayStation 5 Pro – recenze konzole, kterou zatím nepotřebujete, ale chcete
-
O PRO čku vůbec neuvažuji, mám základní PS5 a to mi stačí.
-
PS 5 mam v nákupnom zozname už 5 rokov😂 nasporene peniažky proste vždy šli inam. Po narodení syna rozmýšľam, ci nezacat radšej rovno sporiť na ps6😀 keďže pro stojí skoro 2x toľko a navyše ani základná ps5 ktorá pomaly prestáva dávať zmysel nezlacnela:(
-
Já jsem zkusil v rámci "stárnutí" přistoupit na ten hlod, že je to pohodlnější z gauče apod. blbosti a samozřejmě se mi ukázalo, že nikoliv :) Naopak mě to vůbec, ale vůbec nebavilo a když tu samou hru pak zkusím na PC, tak je to najednou fajn. Cítím se tam takový víc propojený, když jsi kousek od toho a hlavně to ovládání, celý život jedu defakto hlavně PC už od dob 386/486 a ta kl+m je prostě o svobodě pohybu, to mi páčkovač nikdy nedal a nedá, navíc teď s 360hz monitorem je to zase jinde, pořád mě baví kupovat nové grafiky, prostě jsem asi klasický zástupce PC Master race :D
-
To je hrozně zajímavý, já zase v posledních letech zjišťuju, že mě to víc baví na PS a vlastně pro to nemám ani pořádný racionální vysvětlení. Možná jak je to to zařízení určený fakt jenom na hraní, je na tom něco víc uspokojivýho? Nevím. Ale pokud hra nemá robustní implementaci Ray Tracingu, volím PS. Pokud má, nechci o něj přijít a ubírám se ke kompu.
-
Minulý víkend jsem zrovna páčkovač prodal (PS5), vůbec mě na tom nebavilo hrát, měl jsem to stejně jen na to GT7.. vše jinak na PC, zjistil jsem, že mi je to příjemnější být "u toho", než někde 2 metry s páčkama u televize (byť mám solidní DK), prostě s PC na věky od dětství až do kdy to půjde .. :)