Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Killzone 2, Borderlands, Far Cry 2....bez problemu. Na MAG se chystam, je to pecka.
  • Daniell605
    Jediný problém který mám, je s Bad company 2 na ps3, kde se mi občas stává, že nemůžu hrát multiplayer protože mám vymazané statistiky, zbraně vše..
    Naštěstí se mi nestalo, že by tento problém byl trvalý.. zatím..
    STalo se to ještě někomu?
    • Jo, taky mi to dělá a to stejný mám potvrzený i od různých hráčů ze všech koutů ČR. Společným jmenovatelem je ale nákup Battlefield Vietnam, ten kdo si ji nekoupil zatím problémy nemá (aspoň z okruhu mých známých)
    • robilo mi to pri beta verzii... ale od originálky sa mi to nestalo ...
    • Nehraješ náhodou i GTA? Na Battlefield mám lidí plno, ale GTA snad nikdo nehraje.
      • GTA bych hrál rád, ale taky nemam lidi. Můžem se nějak dohodnout *3*
    • To se mi stává docela často, měla by to být jen nedostupnost serverů.
    • Mne to raz za cas robi na PC verzii ale je to iba chvilkove. ak dam exit a znovu sa napojim uz je vsetko OK
  • A co má PSN společné s multiplayerem? Pokud vím, tak MP si na PS3 zajišťují vydavatelé. Proto je taky tak spokojeno Valve.
    • Pouze doplnění. Na PC taky nemáte žádná Live :-)
  • ja black ops nehram hram BC2 ale to je hrozná blbosť tak hladam nejaku inu fps
    • medal of honor je dobry
    • Daniell605
      BC2 že je blbost??
      • Pre mna je to momentlane top MP FPS.
        Kupil som si aj MoH ale to je uplny shit a o BO ani nehovorim.
        • ... naprosto souhlasim !
      • To je pravděpodobně druhá nejlepší MP hra na PS3, ale tady to odborníkům nestačí :-D
  • To je velmi zajímavé to že COD BO nezvládájí rozhodně není kvůli hacku !!! Jsou to hajzli na PS3 je multiplayer nehrtelný už od data vydání.A servery nikdy nevypnou tím by u nás skončili absolutně pokud jim 8000000 hráču najednou připadá málo.Bože ať už výjde nějaký pořádný nový multiplayer !!!
  • COD BO nehraju, pres PSN parim akorat GTA IV a Killzone 2 a zatim sem nemel problem.. zadny logout nebo lagy to se mi prozatim nestalo
    • GTA je nejlepší MP hra PS3. Taky zatím žádný problém, jaký máš id?
      • DehetDeath
  • a ještě chci vědět jak si nechají uniknout zisk za DLC co to proboha bylo za arogantního blba??? machýrek jeden
  • na druhou stranu kdybych mel PS3 tak nehraju black ops ale killzone
  • ja bych rek ze sejim neliby ze na siti hrajou hacknute hraci a sou nastvani na sony ze poradne nezabespecila ps3 tak tet delaj bububu aby to ps3 sony dal do poratku.Mam ps3 i PC a musim rict raci hrajte multiplayer na pc deto porat nebudete nastvani u ps3 kdiz si chcu zahra po netu vzdicky meto naser......
    • Jdi raději zpět do školy a sečkej dalších komentářů než se naučíst psát jako člověk ... Ok *11*
    • co ty hrubky :-)
  • Ja mam trable porad hraju na PC :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit