Přejít na výpis diskuzí
PlayStation Network má problémy nejen s Black Ops
19.1.2011 | levis
57 příspěvků
-
To bude tím že celý PS3 stojí za nic
-
-
Názor znalce toho si ceníme.
-
-
No jo ... to je to slavny hrani na PSN zadarmo ... *3*
-
-
Závist?
-
-
Jaka zavist? My na PC hrajeme strilecky zadarmo a sme v klidu :-)
-
-
A my hrajeme mulťák "sřílečky i nestřílečky" (zadarmo) na PC i na PS3 a jsme v klidu *3* A bavíme se u obojího :) COD taky nemám. Kdybych měl času víc, tak už by to byl spíš asi BF2 (pc) a jelikož není, hříčky jako Uncharted 2 jsou třeba pro mně nyní mnohem zábavnější. Případně si dám občas na oddech nějaký ten Fear Combat, nebo nostalgicky Quake Live, ale primárně teď pařím ten Uncharted, s 5 kamarádama v týmu je to neskutečně zábavná věc. PSN mi celkem vyhovuje, až na docela slabou přehlednost (třeba rozškatulkování her do kategorií mi nepřijde zrovna nejideálnější, stejně jako trošičku kostrbatý interface). Xbox Live sice něco stojí, ale zase to nejsou prachy vyhozené oknem a docela se to myslím projeví (soudím alespoň z videí Xbox Live interface) Nehledě na to, že cena hry na roční předplatné není nějak závratná suma.
Ale na to, že je PSN zadara, funguje výborně. (až na nynější kolabsy, možná díky GeoHotovi, kterému tak všichni v jiné diskuzi fandili) :) -
Ty ho znáš že na 100% víš co ho vedlo k těmto trapným kecům?
-
-
A co by ti záviděl že ti to nefunguje?
-
-
Momentální problémy nic víc děláte jako kdyby to jinde bylo bezchybný a vždy bezproblémový. Jako využívat tuhle situaci k posměchu je dost trapný. Je dobře že to je zadarmo pořád lepší než za to platit. Už tak ty hry nejsou nejlevnější.
-
-
Oni za to nemůžou chtít zaplatit když to nestojí za nic.
-
-
Tvůj názor který se ovšem neshoduje s provozem PSN za celou dobu fungování.
-
-
-
-
-
-
No jo ... to je to slavny hrani na PSN zadarmo ... *2*