Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč exploduje to auto když mu na plátěnou střechu spadne strom? :D
    • nekromant33
      style points
    • BoB.2
      Speciální výbušnej strom .
  • saburo
    mno, lepší nepřesvědčivej stealth, než žádnej stealth *1*
  • tak ono plížení ve hrách obecně, zkuste si sednou na bobek a v této poloze se k někomu ze zadu nenápadně připlížit, uvidíme jestli si vás nevšimne *4*
  • Osobně bych ještě přimhouřil oko nad občasným překlepem - ten se zkrátka občas vloudí a nikdo z nás neví, jestli autor nepíše např. v nějaké časové tísni. Délka článku by tomu ostatně odpovídala. Co mě ale doslova SERE, je fakt, že když omylem najedu kurzorem myši do horní části stránky, vyskočí mi přes půl obrazovky dementní a navíc rozmazaná reklama. Kdysi to začalo reklamou na nejmenovanou přiblblou banku běžící na začátku každého videa a zatím to skončilo tímhle. Dělá si tu z nás, ze čtenářů, někdo prde*?
  • Menorri
    Staré dobré bollywoodské fyzikální zákony: "Když na nákladní auto dopadne strom...exploduje" *1* *1* Autorům této hry bych rád položil jedinou otázku a to proč dělají hru, kterých tu bylo a stále je až až a oni udělají další naprosto nezajímavý klon? *7*
  • Já vám nevím, ale stealth ve většině her z poslední doby je asi na stejné úrovni.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes čestná výjimka.
  • Krescz
    2014....vazne lidi?....samopal nema sanci rozstrilet kmen stromu *7*
    • Bacha, on tam byl ZCELA NÁHODOU, NEČEKANĚ, a NEÚMYSLNĚ nějaký výbušný barel, nebo něco!

*gasp* Ty sis dovolil pochybovat! To není možné!
  • Tak nejlepší je asi pasáž v 00:45 jak přiloží Němci nůž na krk a ten nevydá ani hlásku, myslím, že by z leknutí zařval jak potrefená husa...a asi by asi jen tak nenechal zastřelit svojeho kámoše (co asi přijde po tom, co ho zastřelí...hmmm, určitě mě nepodřízne a nechá mě běžet)ale v relitě této hry jsou Němci lobotomovaní jedinci bez špetky pudu záchovy...i IMPové z prvního Dooma se jeví jako skvost AI
  • ani nahodou, uz me unavujou hry kde delaji z nemcu uplny kokoty, jako by nestacily všechny filmy kde pet americanu rozseka celou armadu. Muze to vypadat sebelíp a hrat stejne ale tohle me primo i snad urazi. To video to schrnulo cele vic videl nemusim. ***** ja bych udelal hru, fakt skoda pro nas všechny:)
    • maros.goc
      Nerobia kkty z nemcov ale z nacko a to neboli len nemci... A co vlastne chces aby nackovia trhali kvetinky po lukach, zaplietavali si ich do vlasov a za vychodu slnka bosymi nohami tancovali piesen lasky po rannej rose?
      • ach, si myslim ze to za to ani snad nestalo, jinak budes asi genius. A to nemate svoje stranky nebo co, další slovenska expanze a ty nacky to znas dobře vid omg
        • C-BEAM
          a ty kde máš svoje stránky ? hádam si nemyslíš, že games.cz je tvoja stránka, alebo hej ? si tu hosť rovnako ako ktorýkolvek Slovák *3*
          • sector kdyby jsi nevedel, tam si mozna doma ale tady pouze outlander tak trochu respektu hey hey... smesny
  • Z videozáznamu podle mne koukají průměrné mechaniky (herní i AI) současné tvorby, nic co by bylo extra hodné kritiky. Ale ano, je zarážející, že trailer je koncipován tak akorát, aby byly nedostatky tohoto soudobého přístupu k plížení co nejvíc viditelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit