Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prasaak
    Co to mají za uniformy?
  • Vzdyt ten stealth je uplne stejny jak v hitovce poslendi doby Ass-ass-ins Krydovi !!! *2*
  • michaliuz18
    no PFUJ , moderna linearna casual sratchka , minimapa cez "pol" obrazovky, idiotska slepa nevsimava vysoko skriptovana AI , FOV 50 ... a co dalej neviem, je to fuj ze vobec vyvojar vyraba taketo hry ze mu neni hanba, len sa nabali lebo to je teraz v mode takto robit fps hry
    ale uz teraz vidim ze to bude 6 bodova hra pri najlepsom , a ne ze ne
    • Jack1947
      Ja myslim ze tak v rozmezi 6-5-7 bodu to bude... preci jenom to ma CryEngine (zastaravajici) *15*
      • michaliuz18
        asi tak nejak ... si zober aky humbuk bol okolo ghost warior 2 , vsetci jak tomu verili, vyvojar nam ale ponukol uplny odpad, a podobne to bude aj s touto hrou , ale niektorí tomu zas naletia a budu si myslet ze prichadza nejaka peckova FPS ...haha pochybujem
        • Jack1947
          Po nadejne 1ce z toho byla jen lehce nadprumerna blbost ktera se sniperovanim nemela moc spolecneho, degradace FPS zanru v ramci offline her ostatne i online je na vzestupne urovne.

Neprichazi, spis odchazi.
  • To vypadá jako nějaká modifikace z enginu Call of Duty ne ? alespon mi to ta grafika připomíná :D
  • Mart9
    Musím se smát, jak borci z games špiní tuhle hru. Za mě: Jak se mi nečím hnusí Watch Dogs, tahle hra je mi naopak dost sympatická a mám na ni chuť.
    • Myslím, že mohou mít i negativní nazor.Nemusí jen všechno vychvalovat :)
      Nicméně to opravdu moc vábně nevypadá.I přes nižší cenu, bych si radši zahral starší CoD nebo MoH ze 2.sv války..
      • Mart9
        Promiň, nižší cenu? Cena je to jediné, co mě na té hře sere.
        • Máš recht, mohli ještě tak vzhledem k tomu jak to vypadá ještě o 200,- slevnit.
          Starší Wolfensteiny vypadají líp :)
  • TheGGG
    Zabíjení nácků, zombíků a ufounů nikdy neomrzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit