Přejít na výpis diskuzí
Plížení v Enemy Front působí velmi nepřesvědčivě
19.5.2014 | Ladislav Loukota
47 příspěvků
-
¨nevadi pořád chci
-
Staré dobré bollywoodské fyzikální zákony: "Když na nákladní auto dopadne strom...exploduje" *1* *1* Autorům této hry bych rád položil jedinou otázku a to proč dělají hru, kterých tu bylo a stále je až až a oni udělají další naprosto nezajímavý klon? *7*
-
Teda kdyz vidim video a pote prectu clanek - je mi fakt za nemce smutno tohle ponizeni si fakt nezaslouzily.
Nemci uz podruhe budou vykresleni jak totalni blbci, co se vlastne nechaji zabijet to je jeste horsi nez prezentovana AI ve novem Wolfensteinu tam aspon budou klast nejaky odpor. "Join the resistance" ?
Jo zkusit na par hodin beckarna/ceckarna ale bude to traparna. Z nudy a taky abych videl jak padle na hlavu to je. Naposled me takto "prekvapila" War storm ( hlavne nakonci - for honor to COD & BF series ci tak nejak). *15* -
-
Teda když po Jackovi přečtu "když vidím video a čtu článek", tak se mi vybaví člověk, kterej v jedné straně obrazovky sjíždí okem článek (nutno dodat, že se nemůžu rozhodnout, jestli od shora dolů, nebo naopak) a druhým okem upřeně hledí na běžící video. Hned, jak tohle dodělá, tak "běží" napsat, co se dozvěděl do diskuze.
-
-
No jo, to ted ctu i ja *15* ze to zni fakt... *7* *3*
-
-
Taky se jevíš jako totální blbec. *3*
-
-
Tak nejlepší je asi pasáž v 00:45 jak přiloží Němci nůž na krk a ten nevydá ani hlásku, myslím, že by z leknutí zařval jak potrefená husa...a asi by asi jen tak nenechal zastřelit svojeho kámoše (co asi přijde po tom, co ho zastřelí...hmmm, určitě mě nepodřízne a nechá mě běžet)ale v relitě této hry jsou Němci lobotomovaní jedinci bez špetky pudu záchovy...i IMPové z prvního Dooma se jeví jako skvost AI
-
Musím se smát, jak borci z games špiní tuhle hru. Za mě: Jak se mi nečím hnusí Watch Dogs, tahle hra je mi naopak dost sympatická a mám na ni chuť.
-
-
Myslím, že mohou mít i negativní nazor.Nemusí jen všechno vychvalovat :)
Nicméně to opravdu moc vábně nevypadá.I přes nižší cenu, bych si radši zahral starší CoD nebo MoH ze 2.sv války.. -
-
Promiň, nižší cenu? Cena je to jediné, co mě na té hře sere.
-
-
Máš recht, mohli ještě tak vzhledem k tomu jak to vypadá ještě o 200,- slevnit.
Starší Wolfensteiny vypadají líp :)
-
-
-
-
Pri zabíjaní nožom mi chýba, že už nemám slobodnú volbu kam ho bodnem ako v starších hrách, dnes sa zakaždým prehrá otravná a niekedy dosť dlhá animačka, vtedy sa aj 2-3 sekundy zdajú ako väčnosť.
-
-
Přesně. Proč to nejde udělat tak, aby člověk musel přemýšlet, než bodne, nebo nedej bože mohl experimentovat. Například při vylézání z větračky by mohl přeříznout šlachy na nohách a když by panáček klesnul, tak ho zamířením dodělat bodnutím do krku. Nedej bože, aby hráč ještě musel mířit na krk, když chce zabít rychle.
Dále mě napadá třeba kombo pro bodnutí do ruky se zbraní, kdy by šel pak panáček se zbraní jednoduše mount-nout.
Co kdyby také šlo svůj jediný nůž hodit?! Zase moc skillu potřeba na to, aby člověk bud vojáčka odzbrojil hozením do ruky se zbraní (protože je větší, než krk a na hlavě má helmu popřípadě lebka je celkem tvrdá..)
Utíkajícího vojáčky by šlo taky zastavit v utíkání trefou do lejtka.
-
-
s nožem pod krkem se dá volat o pomoc?? *7* ...myslím, že bych si to hned rozmyslel...
-
Osobně bych ještě přimhouřil oko nad občasným překlepem - ten se zkrátka občas vloudí a nikdo z nás neví, jestli autor nepíše např. v nějaké časové tísni. Délka článku by tomu ostatně odpovídala. Co mě ale doslova SERE, je fakt, že když omylem najedu kurzorem myši do horní části stránky, vyskočí mi přes půl obrazovky dementní a navíc rozmazaná reklama. Kdysi to začalo reklamou na nejmenovanou přiblblou banku běžící na začátku každého videa a zatím to skončilo tímhle. Dělá si tu z nás, ze čtenářů, někdo prde*?
-
-
doborovolné- první odstavec
Ja bych si snad ani nestěžoval, ale člověk aby pohledal článek, ve kterém nějaká chyba není.
Navíc ani nejde o nějakou chybějící čárku nebo podobné "drobnosti". Tohle je vyloženě známka toho, že si to po sobě ani nepřečtete. -
2014....vazne lidi?....samopal nema sanci rozstrilet kmen stromu *7*
-
-
Bacha, on tam byl ZCELA NÁHODOU, NEČEKANĚ, a NEÚMYSLNĚ nějaký výbušný barel, nebo něco!
*gasp* Ty sis dovolil pochybovat! To není možné!
-