Přejít na výpis diskuzí
Plná verze GOG Galaxy vyjde v dubnu s podporou ukládání pozic v cloudu i pro staré hry
22.3.2017 | Adam Homola
35 příspěvků
-
To je sice hezky,ze jdou do cloudu savy i starsich her,ale jak poznam ktery to jsou?Ja vim ze jich bylo par zmineno,ale kde se dozvim ktery hry byli do moznosti cloudu pridany?Opravdu se mi nechce asi po paty zacinat Neverwinter Nights 2..
-
Na Galaxy pro Linux jsem čekal dlouho, ale po objevení Lutris platformy jsem ztratil zájem - instaluju si tu nejen GOG hry, ale i HB (potažmo jde i Steam)
-
jenze taky mohli jit online ochranou jako steam ale nesli, takze
-
Tak alespoň jsem si je zkusil, nepotřebuji prodávat. Taky uPlay dávno letěl.
-
To dokáže i Steam na kterym mam přes 200 her. Na gogu mam jednu...
-
Kdyz uz jsme u toho, k dokonalosti chybi snad jen tohle: https://www.gog.com/wishlist/galaxy/open_source_the_galaxy_client.
-
ono by skôr bolo divné, že keby sa zaklínač na gogu nepredával, keďže CDprojekt a GOG má spoločných majiteľov, takže pri predajoch na GOGu nemusia nikomu platiť províziu
-
>uPlay bohužel mam protože jsem dostal ke grafice zadarmo Division a Primal
>bohuzel
Jako kdybys je nemohl prodat.. -
Kdyby nebyl nutný k hraní některých her ani bych ho nepoužíval...úspěšně zatim bojkotuju Microsoft Store a uPlay bohužel mam protože jsem dostal ke grafice zadarmo Division a Primal.
-
Já to přece vim :) ale píšu to schválně aby se ozval nějakej vychytrálek jako ty...skoro vždycky když napíšu že GOG galaxy je srajda tak se nějakej fanboy ozve *1* a ty dokonce ještě urážíš takže win win.
-
a co ty jsi za debila ?
-
jeste nikde nic nepsal, na to jak se konejsil ze zaklinac a cd projekt je jejich nejvetsi vzor, tak by mu to dal kazdy sezrat
-
S Galaxy nemám a nikdy jsem neměl sebemenší problém.
-
Nevim kdo je TEN, ale možná jsem to já. Tak se budeš muset asi stydět. Co naděláš...
-
Já řikám, že mi to nutěj? To už člověk v dnešní době ani nemůže nic řict? Nebo jak?
-
Jen si ho zas pekne nainstaluj, gog galaxy nijak neobtezuje, eviduje achievementy a dobu hrani, coz je vynikajici, a na jednom dalsim klientovi uz prece nesejde, kdyz uz jich mas tolik.
-
Předtím jsem ho měl deaktivovany , teď uz to tam ale je ;)
-
a doufam ze nejsi TEN Robotron, to bych se musel. tak nejak stydet covece. No, je to zivot, stane se. hoj.
-
na to zapomen :)
-
Carnage
Origin?To je kapitola sama pro sebe.Mě z podivného důvodu nefunguje uložení hesla v offline režimu.když chci hrát,pokaždé to heslo musím zadat.Je s podivem,že online režim funguje správně.