Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neironizuj, nie je to horšie ani kratšie ako predošlé diely, v oblasti hrateľnosti a grafiky je to obrovský skok. Jediná chyba je, že Trine 3 má v podstate otvorený koniec, čo ale vyriešia expanzie.
  • Takže ve všem je to horší a kratší, ale i přesto je to obrovský skok proti předchožím dílům, děkuji to jsem potřeboval vědět :)
  • Ja som to teraz dohral a aj napriek tomu, že hra má otvorený koniec tak je to pecka, perfektná hra.
  • Zatiaľ som nehral, tak neviem. V jednej z tých recenzií je napísané "... even if you don't rush it.". Ty zas tvrdíš opak. Asi počkám čo povie HowLongToBeat, potom sa uvidí *1*
  • Ak to speedrunuješ ako kretén, tak to dáš do 4 hodín, hracia doba je však ovela dlhšia ja mám nahraté 4 hodiny a som tak v polovici.
  • Ešte by som nad tým pouvažoval *4* . Podľa tých recenzií je tá hra dosť krátka. Niektorí uvádzajú len 4 hodiny. Čo je podľa mňa vcelku málo za tie peniaze.
  • Oficiální reakce vývojářů ke kritickým reakcím hráčů:
    http://steamcommunity.com/app/319910/discussions/0/528398719797223737/
  • Přes Galaxy je cena v dolarech, takže ještě levněji :)
  • Zajimave... ja teda ziju na Malte, tak asi ma kazdy stat jinou cenu.
  • Bohužel přechodem na 3D se "něco" pokazilo. Krása jednoduchých, fyzikálních hádanek z předchozích dílu je pryč. Postavy nemají vývoj. 5/10.
  • Dohráno s kamarády v coopu i s blbuntím a na 100% za 5h. Příběh končí ve třetině. Evidentně budou vycházet přídavky. Teď je jen otázka, zda za ně budou chtít zaplatit.
    Vzhledem k tomu, že se chytají někdy později oznámit i konzolové verze, beru to tak, že to bude v době, kdy už bude hra kompletní.
    Víceméně mě jen mrzí, že autoři s hráči nejednají na rovinu.
  • Veskoslav
    Pokud to proskáčeš a nic nesbírač, tak je to i u Trine 2....Rychloběh je o ničem. Obzvlášť u této hry.
  • Herní doba prý kolem tří hodin :/ to je opravdu málo...škoda ta nová 3D perspektiva mi přišla jako výborná věc a projít ot za 3 hodiny je za 20 euro příliš mnoho peněz
  • Veskoslav
    GoG za 14,49:) Hned putuje do knihovny.
  • Vidím tam €14.49 a za tu samou cenu jsem to kupoval.
  • Je to tak, je to síce kratšie v porovnaní s predošlými dielmi, ak to prechádzaš ako speedrun samozrejme, ale niekde som čítal, neviem či to nebolo práve na ich frozenbyte fóre, že sa chystajú hneď na niekoľko expanzií, ale tentokrát im to zabere podstatne viacej času ako pri trine 2, tak uvidíme. Áno, character progression v hre nie je, bohvie prečo, mne osobne to ale nevadí. Aj tak ma v predošlých dieloch len obťažovala a polovicu tých nových skillov si aj tak nevyužil, rovnako ako v jednotke :)
  • U mňa na GOGu je to za 14.49 E
  • Pred pár mesiacmi vydali aj vylepšenú verziu prvého trine, tzv. enchanted verziu, ktorá bola prerobená do enginu dvojky a to úplne zadarmo (ano kukám sa na teba metro 2033 a last light) a už v jednotke bol multiplayer ale len lokálny, ale aj tak to bola zábava hrať spolu s bratrancom.
    A tak ako hovoríš, séria celkovo predala cez 7 miliónov kópií a to je na indie firmu akou je frozenbyte veľmi slušné číslo. Hra má svojich fanúšikov a nie je ich málo, takže ja by som sa rovnako neobával toho, že aj trojka sa bude zle predávať, práve naopak, hra sa posunula z 2D plošinovky v 3D svete ku 3D plošinovke a je to len a len dobre, plus tá hudba a grafika, jednoducho paráda.
  • snorgrind
    I predchozi trine sou v 3D super, btw jak je na tom teda tady ten treti dil, protoze prvnich 9 recenzi na steamu je negativnich mluvicich o kratke herni dobe (100% achievementu do 4 hodin) a odstraneni vyvoje postav. Co je na tom pravdy ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit