Přejít na výpis diskuzí
Plošinovka Trine 3 se bez fanfár najednou objevila na pultech obchodů
21.8.2015 | Adam Homola
25 příspěvků
-
"tentokrát hra nabídne vedle singleplayeru také kooperativní režim až pro tři hráče a to jak online, tak lokální. Jen je možná škoda, že se vývojářům z Frozenbyte nepodařilo udělat kolem vydání Trine 3 větší humbuk."
Za prvé, hrál autor článku vůbec předchozí díl? Kooperativní režim pro 3 hráče byl v obou podobách již přítomen přeci ve dvojce a tvořil tu nejlepší hratelnost! Za druhé, proč by měli autoři hypovat trojku? Hráči přeci vědí, že je to perfektní hra. Nepotřebují vyhazovat miliony za marketing. Série má obrovský úspěch, což dokládá i vydání oficiálních editorů komunitě. Hezký krok od vývojářů. -
-
"I tentokrat"
-
Pred pár mesiacmi vydali aj vylepšenú verziu prvého trine, tzv. enchanted verziu, ktorá bola prerobená do enginu dvojky a to úplne zadarmo (ano kukám sa na teba metro 2033 a last light) a už v jednotke bol multiplayer ale len lokálny, ale aj tak to bola zábava hrať spolu s bratrancom.
A tak ako hovoríš, séria celkovo predala cez 7 miliónov kópií a to je na indie firmu akou je frozenbyte veľmi slušné číslo. Hra má svojich fanúšikov a nie je ich málo, takže ja by som sa rovnako neobával toho, že aj trojka sa bude zle predávať, práve naopak, hra sa posunula z 2D plošinovky v 3D svete ku 3D plošinovke a je to len a len dobre, plus tá hudba a grafika, jednoducho paráda.
-
-
Přes Galaxy je cena v dolarech, takže ještě levněji :)
-
Herní doba prý kolem tří hodin :/ to je opravdu málo...škoda ta nová 3D perspektiva mi přišla jako výborná věc a projít ot za 3 hodiny je za 20 euro příliš mnoho peněz
-
-
Pokud to proskáčeš a nic nesbírač, tak je to i u Trine 2....Rychloběh je o ničem. Obzvlášť u této hry.
-
-
Dohráno s kamarády v coopu i s blbuntím a na 100% za 5h. Příběh končí ve třetině. Evidentně budou vycházet přídavky. Teď je jen otázka, zda za ně budou chtít zaplatit.
Vzhledem k tomu, že se chytají někdy později oznámit i konzolové verze, beru to tak, že to bude v době, kdy už bude hra kompletní.
Víceméně mě jen mrzí, že autoři s hráči nejednají na rovinu. -
-
Oficiální reakce vývojářů ke kritickým reakcím hráčů:
http://steamcommunity.com/app/319910/discussions/0/528398719797223737/
-
-
-
-
tak ja ji teda na gogu vidim za €19.79
-
-
Vidím tam €14.49 a za tu samou cenu jsem to kupoval.
-
U mňa na GOGu je to za 14.49 E
-
-
Zajimave... ja teda ziju na Malte, tak asi ma kazdy stat jinou cenu.
-
-
Asi pokus o GoGovinu.. Nicméně na Steamu také za 19,79€ a nedivil bych se, kdyby navíc byla ještě slevička pro majitele původních dílů.
Sice bez fanfár, přesto kvalitnější než všechny vyhypované Call of Battlefieldy: Assassin
s Creed Mega Extra Edition dohromady. Víc takových her! -
-
slevička nebude, prečo by mala byť pre boha? možno tak o pár mesiacov keď bude vianočný steam výpredaj. Ale len to kupujte, 20 ojro vás nezruinuje a dostanete obrovskú porciu zábavy. Frozenbyte si to zaslúži, sú jednými z mála, ktorí poctivo robia svoje hry a vydávajú ich takmer bez akýchkoľvek bugov.
-
-
-
Ja som hru kúpil pred týždňom ale čakal som na release plnej hry...a ani v tých najmokrejších snoch som netušil, že hra sa môže ešte niekam posunúť dopredu, je to obrovský skok oproti prvým dvom hrám v oblasti grafiky, hrateľnosti a všetkého možného a ak máte 3D monitor, tak odporúčam zapnúť 3D lebo lepšiu hru v 3D okrem tomb raider z 2013 som ešte nehral... je to božské !
-
-
I predchozi trine sou v 3D super, btw jak je na tom teda tady ten treti dil, protoze prvnich 9 recenzi na steamu je negativnich mluvicich o kratke herni dobe (100% achievementu do 4 hodin) a odstraneni vyvoje postav. Co je na tom pravdy ?
-
-
Je to tak, je to síce kratšie v porovnaní s predošlými dielmi, ak to prechádzaš ako speedrun samozrejme, ale niekde som čítal, neviem či to nebolo práve na ich frozenbyte fóre, že sa chystajú hneď na niekoľko expanzií, ale tentokrát im to zabere podstatne viacej času ako pri trine 2, tak uvidíme. Áno, character progression v hre nie je, bohvie prečo, mne osobne to ale nevadí. Aj tak ma v predošlých dieloch len obťažovala a polovicu tých nových skillov si aj tak nevyužil, rovnako ako v jednotke :)
-
-
Takže ve všem je to horší a kratší, ale i přesto je to obrovský skok proti předchožím dílům, děkuji to jsem potřeboval vědět :)
-
-
Neironizuj, nie je to horšie ani kratšie ako predošlé diely, v oblasti hrateľnosti a grafiky je to obrovský skok. Jediná chyba je, že Trine 3 má v podstate otvorený koniec, čo ale vyriešia expanzie.
-
-
-
-
-
GoG za 14,49:) Hned putuje do knihovny.
-
-
Ešte by som nad tým pouvažoval *4* . Podľa tých recenzií je tá hra dosť krátka. Niektorí uvádzajú len 4 hodiny. Čo je podľa mňa vcelku málo za tie peniaze.
-
-
Ak to speedrunuješ ako kretén, tak to dáš do 4 hodín, hracia doba je však ovela dlhšia ja mám nahraté 4 hodiny a som tak v polovici.
-
-
Zatiaľ som nehral, tak neviem. V jednej z tých recenzií je napísané "... even if you don't rush it.". Ty zas tvrdíš opak. Asi počkám čo povie HowLongToBeat, potom sa uvidí *1*
-
-
Ja som to teraz dohral a aj napriek tomu, že hra má otvorený koniec tak je to pecka, perfektná hra.
-
-
-
-
-
Bohužel přechodem na 3D se "něco" pokazilo. Krása jednoduchých, fyzikálních hádanek z předchozích dílu je pryč. Postavy nemají vývoj. 5/10.