Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Tahle novina mě těší, ale mám-li být upřímný, vzhledem k tomu jak se věci mají v herní branži, je trochu těžké si představit projekt pod záštitou Activision, který by striktně dodržoval následující (viz článek)

    "..se bude muset zombiím vyhnout, nebo se rozhodnout pro přímou konfrontaci a souboje s nimi. Se zombíky ale nebudete muset za každou cenu bojovat, stačí se jim schovat a šikovně je obejít. Zombie budou využívat jak zrak, tak čich a sluch, tudíž musíte být velmi opatrní. Vzhledem k tomu, že se bude jednat o postapokalyptický svět, můžete zapomenout na rochnění se v hromadě nábojů, jídla a zásob obecně. Všeho bude málo a management toho mála bude klíčový."

    Ale pokud ano, vypadá to, že si mě tím získají. Pohled první osoby, málo munice, neustálá snaha o přežití, plížení, zombie, kteří pokud si vás všimnou na špatném místně početně vás prostě udolají, co víc si od zombie postapokalyptické hry přát? *14*
    Ovšem jak to nakonec bude ukáže až čas. *5*
  • Black_Hand
    takze budeme hrat za rasisticky vidlaky, uzasny :).
  • Nejdřív adventura, teď střílečka. Survival horror stále nic? *9*

    Mimochodem, kolikrát že v tom seriálu opakovali, že střílet zombíky není dobrej nápad *2*
    • Všichni slište! Activision nedělá jen střílečky ala COD, důkaz zde :

      http://en.wikipedia.org/wiki/Activision#Notable_games_published

      A pochybuji, že tu hru úplně zmr"í, jelikož seriál WD byl v US velice oblíbený.

      PS : Už se těším jak za Daryla pár walkerům prostřelím hlavu kuší *1* o Merlovi ani nemluvě.....to je ukázkovej maník sám o sobě *1*
      • za prvé my všichni radši budeme slYšet a za druhé poslední dobou každá velká značka jde do kytek kůli act nebo ea takže ano, zničí tu značku :D
        • Ano, ano...... půjde všechno do kytek a aspoň tu nebudete trávit čas diskuzemi o hrách a budete dělat něco užitečného.....
  • No konecne, pac to mne ve hre celkem zamrzelo ze neslo odstrelit jentak z legrace par walkeru, no a ted budu mit konecne moznost, tak hlavne at to vyjde.
  • Cosi
    Pořád nevím jestli s touhle sérií začít. V poslední době je zombie strašně moc a jsem z nich trochu znechucený. A pokud budu mít trochu volna, je lepší začít s komiksy nebo seriálem? Nebo jinak, může mi někdo fundovaný říct, jestli seriál kopíruje předlohu a pokud ano do jaké míry?

    Troll a Jindra se nemusí o nic pokoušet, mám je zablokované díky perfektnímu odtrolovači.
    • Danny28
      Seriál je jen volnou adaptací komiksu.Sám producent říkal že nechce jen tupě kopírovat komiks aby lidi věděli dopředu co se stane *3* Seriál je skvělej.Hlavně pilotní díl je snad to nejlepší co jsem v seriálech viděl.
      • Cosi
        Díky, v tom případě až se v našem knihkupectví objeví první díl, tak po něm sáhnu.
        • Vrook
          Teď nevim, co myslíš vašim knihkupectvím, ale mám pocit, že WD komiks už v češtině vychází. Já ho čtu teda v angličtině, která tam neni (ani by to nedávalo smysl) moc květnatá, takže nějaký hrubý základy by určitě měly stačit, protože je tam furt velkou součástí ta grafická složka.
          • Cosi
            Myslím tím prodejnu s knížkami u nás v Příbrami. Mají tam česky 2,3 a 4 díl.
      • rancor1223
        To asi koukáme na jiný seriál *2*, je sice pravda, že první a poslední díly sezón jsou luxusní, ale jako celek bych WD dal stěží 70%. Zvlášť vyplnění prostoru ve středu sérií je dost krkolomné a nezáživné. I když celkově to funguje a pořád rád sleduji, není to taková pecka jako SG Universe nebo Chuck, u kterého byly doby, kdy jsem čekal na titulky i do jedné hodiny do rána, nebo rovnou koukal z EN titulky. Tady je mi to úpřímně jedno.
        A jsem rád, že seriál (a vlastně i hra) mají vlastní příběhy. Nerad vím co se stane dopředu. Stejnětak třeba v Game of Thrones, knihy jsem nečetl a nechci i když jsou skvělé, seriál mi kvalitou stačí.
        • "To asi koukáme na jiný seriál , je sice pravda, že první a poslední díly sezón jsou luxusní, ale jako celek bych WD dal stěží 70%. Zvlášť vyplnění prostoru ve středu sérií je dost krkolomné a nezáživné."
          - V tomhle s tebou absolutně souhlasím protože S01ep1 a S02ep2 jsou perfektní a všechny ostatní díly si hrajou na ujetou mexickou telenovelu řešením totalně nudných vztahu aka kdo se s kým vyspal a kdo měl jak kruté dětství. Inspirováno twilightem nejspíš
        • "...knihy jsem nečetl a nechci i když jsou skvělé..." + 20 bluďišťáků
          • rancor1223
            No ano, nechci je číst,alespoň zatím. Mám dost stupidní povinné četby k maturitě. A kvalita seriálu mi bohatě stačí.
            • Vrook
              Jasné.. Verne je taky jeden z těch, který by tam (alespoň na výběr) bejt měli.
            • rancor1223
              @hoh Víš, existuje takové místo, říká se tomu knihovna. A tam můžeš přijít a knihu si půjčit. Tak jsem si přečetl první kapitolu + hromadu recenzí na netu a to mi stačí k tomu abych řekl, že je to skvělá série.

              @Vrook Toho zrovna ne, mě právě vadí, že tam nemáme lidi jako J. Verne (oni jsou v celkovém seznamu, ale do školního se jaksi nedostali...).
            • Vrook
              K maturitě? Vsadim se, že nějakýho Viewegha. Toho jsme tam měli my a pamatuju se, že jsem dost rageoval. Oni tam daj takovou stupiditu, jako je Viewegh, a třeba úplně vypustěj někoho, jako je Vonnegut. To školství jde do p**i..
            • Poentou mého specifického příspěvku bylo, že jsi je nečetl, ale přesto víš, že jsou skvělé. Gratuluji, ty nejspíše v životě nekoupíš zajíce v pytli.
  • michaliuz18
    to snad neni pravda blby activision teraz z toho spravi strielacku no nie dakujem ostavam pri seriali a adventure, a ne blbosti aby len rychlo spraskali hru z nejakym zombikom jak keby nestacil resident evil teraz idu dalsiu kvalitnu znacku znciit ... no len nech to dobre dopadne lebo vrr:D
  • No neviem. Terminal Reality majú najlepšie obdobie dávno za sebou, i keď Ghostbusters: The Video Game ma teda bavil dosť ....
  • Kéž by to tak bylo, ale Activision vůbec nevěřím, nakonec to skončí jen slibama a budete kosit stovky zombie a okolo vás budou padat mrakodramy
    • problem?
  • Izmæl
    To teda doufám, že se to povede, neboť když jsem slyšel, že bude hra WD, byl jsem maximálně natěšenej a pak když přišly první obrázky a videa a zjistil jsem, že je to cel-shadeová adventura málem mě kleplo. Dal jsem tomu šanci, ale nebavilo mě to.

    Takže ať už je to studio jakkoliv dobrý, věřím mu a doufám, že zážitek z hraní bude stejně tak silnej, jako sledování seriálu.
    • AZ na to, ze adventura od TellTale Games je mnohem blizsi komiksum nez serial, a tim padem i tahle "ohavnost".
  • rancor1223
    Bože proč? PROČ?

    Nevěřím že z toho Activision neudělá hloupou kopírku L4D. Nějaký invence snad nikdo ani nečeká...

    Jen pro pořádek, WD od TellTale je jedna z nejlepších her, který jsem za poslední dobu hrál. Lepší jak seriál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit