Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AZ na to, ze adventura od TellTale Games je mnohem blizsi komiksum nez serial, a tim padem i tahle "ohavnost".
  • "To asi koukáme na jiný seriál , je sice pravda, že první a poslední díly sezón jsou luxusní, ale jako celek bych WD dal stěží 70%. Zvlášť vyplnění prostoru ve středu sérií je dost krkolomné a nezáživné."
    - V tomhle s tebou absolutně souhlasím protože S01ep1 a S02ep2 jsou perfektní a všechny ostatní díly si hrajou na ujetou mexickou telenovelu řešením totalně nudných vztahu aka kdo se s kým vyspal a kdo měl jak kruté dětství. Inspirováno twilightem nejspíš
  • Masa-san
    Tahle novina mě těší, ale mám-li být upřímný, vzhledem k tomu jak se věci mají v herní branži, je trochu těžké si představit projekt pod záštitou Activision, který by striktně dodržoval následující (viz článek)

"..se bude muset zombiím vyhnout, nebo se rozhodnout pro přímou konfrontaci a souboje s nimi. Se zombíky ale nebudete muset za každou cenu bojovat, stačí se jim schovat a šikovně je obejít. Zombie budou využívat jak zrak, tak čich a sluch, tudíž musíte být velmi opatrní. Vzhledem k tomu, že se bude jednat o postapokalyptický svět, můžete zapomenout na rochnění se v hromadě nábojů, jídla a zásob obecně. Všeho bude málo a management toho mála bude klíčový."

Ale pokud ano, vypadá to, že si mě tím získají. Pohled první osoby, málo munice, neustálá snaha o přežití, plížení, zombie, kteří pokud si vás všimnou na špatném místně početně vás prostě udolají, co víc si od zombie postapokalyptické hry přát? *14*
    Ovšem jak to nakonec bude ukáže až čas. *5*
  • Cosi
    Myslím tím prodejnu s knížkami u nás v Příbrami. Mají tam česky 2,3 a 4 díl.
  • Ano, ano...... půjde všechno do kytek a aspoň tu nebudete trávit čas diskuzemi o hrách a budete dělat něco užitečného.....
  • za prvé my všichni radši budeme slYšet a za druhé poslední dobou každá velká značka jde do kytek kůli act nebo ea takže ano, zničí tu značku :D
  • Vrook
    Teď nevim, co myslíš vašim knihkupectvím, ale mám pocit, že WD komiks už v češtině vychází. Já ho čtu teda v angličtině, která tam neni (ani by to nedávalo smysl) moc květnatá, takže nějaký hrubý základy by určitě měly stačit, protože je tam furt velkou součástí ta grafická složka.
  • Vrook
    Jasné.. Verne je taky jeden z těch, který by tam (alespoň na výběr) bejt měli.
  • rancor1223
    @hoh Víš, existuje takové místo, říká se tomu knihovna. A tam můžeš přijít a knihu si půjčit. Tak jsem si přečetl první kapitolu + hromadu recenzí na netu a to mi stačí k tomu abych řekl, že je to skvělá série.

@Vrook Toho zrovna ne, mě právě vadí, že tam nemáme lidi jako J. Verne (oni jsou v celkovém seznamu, ale do školního se jaksi nedostali...).
  • Black_Hand
    takze budeme hrat za rasisticky vidlaky, uzasny :).
  • problem?
  • Cosi
    Díky, v tom případě až se v našem knihkupectví objeví první díl, tak po něm sáhnu.
  • Všichni slište! Activision nedělá jen střílečky ala COD, důkaz zde :

http://en.wikipedia.org/wiki/Activision#Notable_games_published

A pochybuji, že tu hru úplně zmr"í, jelikož seriál WD byl v US velice oblíbený.

PS : Už se těším jak za Daryla pár walkerům prostřelím hlavu kuší *1* o Merlovi ani nemluvě.....to je ukázkovej maník sám o sobě *1*
  • Nic o výbuších a smyslu něco zapínat jsem z jeho příspěvku teda nevyčetl. Zato jsem vyčetl, že graficky to byla čuněčina, v čemž má pravdu. Já bych se teda technickýmu pokroku nevyhýbal a část požitku je pro mě i vizuál. Nevidím důvod, proč by si nemohl přát, aby další hra vypadala líp, na tom snad není nic špatnýho ani nelogickýho, pokud nevlastní PC z devadesátek *1*
  • Nejdřív adventura, teď střílečka. Survival horror stále nic? *9*

Mimochodem, kolikrát že v tom seriálu opakovali, že střílet zombíky není dobrej nápad *2*
  • Vrook
    K maturitě? Vsadim se, že nějakýho Viewegha. Toho jsme tam měli my a pamatuju se, že jsem dost rageoval. Oni tam daj takovou stupiditu, jako je Viewegh, a třeba úplně vypustěj někoho, jako je Vonnegut. To školství jde do p**i..
  • Poentou mého specifického příspěvku bylo, že jsi je nečetl, ale přesto víš, že jsou skvělé. Gratuluji, ty nejspíše v životě nekoupíš zajíce v pytli.
  • rancor1223
    No ano, nechci je číst,alespoň zatím. Mám dost stupidní povinné četby k maturitě. A kvalita seriálu mi bohatě stačí.
  • No konecne, pac to mne ve hre celkem zamrzelo ze neslo odstrelit jentak z legrace par walkeru, no a ted budu mit konecne moznost, tak hlavne at to vyjde.
  • Daryl a Berie neznáš? Pochází to z období restartování slavných dvojcí.
    Stejně jako:
    Bob a Škopek
    Bolek a Výmolek
    Tom a Barry
    atd. Určitě si stojí za to to naštudovat. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit