Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Ano patchovat to nebudu ani náhodou *16*
-
-
Pokud máš origo bez cracku a používáš steam, tak se ti to pachne samo ať cheš či ne :)
-
-
To hrajete všichni v ENG? :) já když přepnu jazyk na Steamu do ENG, stáhne se 1.4GB language souborů a hra je ve verzi 2.1 a změny patche se projeví. Jakmile změním zpět na CZ, tak se zase stáhne znovu 1.4 GB CZ language souborů a hra je zpět ve verzi 1.1.21.0
-
proto je lepsi zakazat u kazde nove hry automaticke patchovani. (prozrel sem poprve u Empire total war, u ktere zpocatku vychazeli patche znemoznujici hru vubec spustit) :-)
-
-
No to je fakt mas recht
-
-
-
-
odporucam po patchi zmenit hodnotenie hry na tiscali, na 11/10 *12*
-
-
to je tak originalni a vtipne...
-
-
smutny?
obhajujes svoju investiciu, pravdepodobne -
-
ne, muj komentar nebyl cilen na hru, ale pouze na tvoji demenci. uspesne jsi vytvoril komentar, ktery je na poslednich 5 strankach 15x
-
-
tak sorry, vcera som sa ozral z tequily, a dnes nemam stav ze by som dokazal skontrolovat 250 komentov...a toto ma po clanku jedine napadlo, moze byt? :)
-
-
-
-
-
Vy to nikdo nechápete, to je ve hře úmyslně, aby se o ní mluvilo a abychom se u ní mohli taky zasmát *3*
-
Komedie pokračuje!! :))
-
-
Ano Zatracena Fronta na zachodě *1*
-
-
Když si lidi nechají sr@t na hlavu, tak se nedivte že je dneska možné vydávat takovýhle beta verze, který hrdě vydávají jako finální produkt. A nejenom že si nechají lidi sr@t na hlavu, ale ještě vydavatele obhajují, máte co jste chtěli.
-
Prosim Vás netuší někdo jak downgradovat zpět na patch 1.1 či klidně 1.0 ? Samozřejmně bez reinstalace. Strávil jsem poměrně dost času modováním onoho polotovaru a když mi všechno začalo pěkně běhat tak naši Bug-o-borni vydali tuhle zrudu. Teď se mi hra ani nenaloaduje ....
-
-
Zálohovat savy a reinstal...
-
-
Hra ktora je technicky tak zprastena, s reciklovanym enginom ktory tu je uz xy rokov, opakuju stale te iste chyby, a bugov tam maju mliardu, si zasluzi urcite 10/10. Ani 1/10 by som nedal. Kedze vseci idu bethesde ruky urvat a cikaju si do gati z toho aka je to super hra, mozete sta stavit ze ani v dalsom TES nebude nic opravene a bude to megazabugovana hitparada. Thx zaplateny recenzenti ktory vychvaluju vsetko, thx vypatlane ovce ktore asi nikdy nehrali odladenu hru. Prasarnu s konzolovym gui na pc ani radsej nekomentovat. A ak bude niekto namietat ze nemozu betatestovat rok v kuse, tak mozu, nemaju vo svojom zanri ziadnu konkurenciu a nic ich k vydanu netlaci, a megamilionova spolocnost ako su oni si to moze kludne dovolit. Ale naco, sak ovce nakupia aj tak.
-
-
A to je důvod proč nepíšeš do herních médií. A dobře tak, chtělo by se dodat.
Mimochodem, co že ty čoboláci mají k ovcím tak blízko? To nebude samo sebou... -
-
Proc ho urazis, protoze ma jiny nazor nez ty a je to Slovak ? Nezlob se na me ty jsi dobre retardovany blbecek se divim, ze jsi vubec dokazal napsat tento zblitek a poslat do diskuze. Ale dalo ti to prace ze ?
-
-
Co to placas? Za prve -on urazi hned v prvnim prispevku;kdyz vsechny kterym se hra libi nazyva blbymi ovcemi. A za druhe-ty si stezujes ze nekoho urazi a sam ho hned zacnes urazet taky;cimz tve argumenty zcela ztraceji na vaze.
Jako male deti.. -
-
Tak nějak.
Proč bych se měl chovat slušně a s respektem k někomu, kdo tu všechny fuckuje? -
-
Řekněme že nemám rád, když někdo někoho ostrakizuje, aniž by mu dal možnost se k tématu vyjádřit. V tomhle směru jsem asi fakt ta kejhající husa.
-
a ty samozrejme musis reagovat, lebo sa citis osobne dotknuty, tj trafena hus :)
-
Mě je úplně jedno co si o tý hře myslí; když se mu to nelíbí, ať se mu to nelíbí a ať si to sem klidně napíše.
Mě jde o to, jak ten svůj názor prezentuje. Když označí automaticky všechny odpůrce jeho názoru za ovce, těžko může očekávat seriózní odpověď plnou věcnejch, emocionálně nezatíženejch argumentů. To by bylo házení perel sviním. -
Co te opravnuje nadavat nekomu, kdo jednoduse nesouhlasi s nadsenim na hru?
U me taky opadlo pocatecni nadseni a nikdy jsem nepochopil, jak te hre mohli dat 10/10 i pres jeji rozlehlost.
-
-
Me urazky na jeho osobu,jsou jen podnet na jeho zblitky co tady na diskuzi pise, ano priznavam, mohl jsem si to odpustit. Nadruhou stranu tento sprominutim reterd si ani jine zachazeni nezaslouzi.
Doufam ze je to pro tebe dost srozumitelne, pane neurazejici moralisto. -
-
Boze,ty jsi vazne jeste dite.
Pokud si za tim stojis,tak se aspon nauc nadelovat vsem stejne.
-
-
-
-
-
-
Ten drak ako keby sa zmietal vo veternom vire, muhaha *1*
-
Tak teď už si Skyrim zaslouží 11/10.
-
-
to je malo minimalne tak 12/10 moznych :)))
-
-
Tady je krasne videt nenazranost vydavatelu distributoru a vsechnu tu havet kolem, kteri misto toho, aby hru vysperkovali a v pozlacenem obalu predali zakaznikovi, tak vydaji polotovar ...a co vsak ono si to hraci modifikacemi opravi sami ne ? Proc bychom udelali neco nac muzeme byt pysni ? Hlavne at je to na pultech 11.11.11 !!!
Je to uplne stejny jako kdyz si koupite auto a vyrobce vam rekne, ze zadni dvere a celni sklo vam bude dodano pozdeji , vsak co auto je pojizdne a muzete ho pouzivat ?
Opravdu zvracena doba, kde prim hraji pouze prachy a spotrebitel tedy my si nechame nakydat na hlavu ze vsech stran.
A pri tom bethesda neni zadne garazove studio, ktere si nemuze dovolit platit poradne vyvojare.
Apropo pani redaktori a recenzenti nezapomente zaseit SKYRIM hodnoceni 10/10 vzdyt je to klenot -
-
NJ tady nejsi v Japonsku panáčku, tady to není irasshaimase okyaku-san , ale Co je?! draci tam sou né, to že lítaj pozpátku je bonus *1*
-
Jo,jo.... ve svých "vývojářských deníčcích" se vždycky tvářej, jak jsou celý štěstím bez sebe, že nám můžou poskytnout tak skvělou a zábavnou hru, ale ve skutečnosti je to všechno hlavně velkej byznys.... *13*
-
Skyrim je dobra hra, ale po vystrizliveni a prvotniho opojeni ze hry, bych teto hre za ty miliardy bugu nedal vice nez 7/10 a kriticky bych se tvrde postavil proti laxnimu pristupu vyvojaru a neschopnosti udelat hru bez "megachyb" zadne recenzovani 10/10 na to hezky zapomente, protoze priste se muze stat ,ze nam hru dodaji treba jen s polovicni hlavni Q linii a zbytek si dodelejte sami, mate preci modifikaci ne ?
-
-
i těch 7/10 je moc, nechápu jak si tohle může někdo dovolit, vydat patch kterej ti tu hru rozes*re ještě víc než byla x_X
-
-
evidentne nehrajes MMORPG
-
-
-
Ale ale, nějaký vážný po ránu ..
-