Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    aj draci majú svojho Jacksona! a čo vás do toho?! aj draci majú svoje sny! :D
  • to same jako u F3 patch co ma opravit 1-2 problemy dalsich 10 prinese
  • Asharak
    "Ale to přece nikomu nevadí, která hra v poslední době má otevřený svět, no ?" *15*
  • Holt ke skyrimu nejsou správné testovací scénáře, jestli vůbec jsou. já si počkám na GOTY edici za 500,-. Tam už snad to bude všechno opravený se všema DLC, pokud teda dřív nevyrazí lidi, kteří to programovali.
    • na bethesdu nespoléhej... jedině komunita vše opraví.
      • Masa-san
        ta komunita Beshedě vždy zachrání zadek , dobře to máj zařízený *1*

note: ten Skyrim, pořád se musím smát *1*
  • Este som skyrim nehral, nestiham sa k nemu dostat, ale je fakt ze Bethesda sa ani moc svojej povesti nesnazi zbavit.Mimochodmo co sa tyka narocnosti tak kedze pouzivaju stale ten isty engine (Gamebryo), tak ten mal uz od cias Morrowindu velky problem s overdraw-om. Lepsie povedane vobec neriesi viditelnost objektov preto vsetko vykresluje cez seba aj to co hrac nemoze vydiet preto ta narocnost. Ostatne sa to da lahko cez konzolu v Morrowinde aj Oblivione pozriet a asi aj v Skyrime. Ja som momentalne dohral akurat Rage a mam pocit ze Bethesdacky pristup zavital aj do ID softu lebo je to otras. Technicky biedne, low res textury, vsetko je low poly (ani sa nedivim ze to dokaze bezat 60fps skor by ma prekvapovalo keby nie), kratke a vsade na mna vyskakuje co mam robit ako keby som mal 5 rokov a sedel za konzolov.Celkovo ten konzoloidny pristup je smutny.
  • michaliuz18
    pprave preto kaslem na take patchy a bohate mi staci original hra bez patchov s ktorou som spokojny na 10 bodov
  • mě jde o to, kdo tu hru vůbec testoval? to testovali na jedný konzoli a na tý to náhodou šlapalo a řekli si OK, teď je to v ouklandu? fakt to nechápu, něco jako výsmech do obličeje
  • smejki
    Todd:"Break that s*it up!"
    Bethesda Programmer ™:"Yes, sir!"
    • http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Brilliant_idea_Todd.jpg
  • Tak uz i draci se konecne naucili couvat,a ze jim to trvalo.
  • Paulcz
    pár bugů navíc, to bych neviděl jako problém :) spíš by mě zajímalo kolik Skyrim ultra fanoušků po pár dnech hraní vystřízlivělo ? :)
    • MidnighT91
      Nejsem skyrim ultrafanoušek ale mám nahráno kolem 300 hodin, prozkoumanou zhruba půlku mapy a jelikož to hraju tak že se snažím za jednu postavičku udělat co nejvíc questů ještě před dokončením hlavní linie tak mi jich ještě obrovská hromada zbývá... Mám hotový družníky, mágskou univerzitu + tuny vedlejších a pár hlavních questů, teď dělám temné bratrstvo a hra mě bavý furt stejně jako na začátku... BTW za celou dobu hraní jsem se nesetkal s žádným vyditelným bugem, hra mi ani jednou nespadla a grafika mi v některejch momentech vyráží dech...
      • tak ty si dobrej nemocnej hochu, hrat denne 10 hodin nebo i vic, a "bavy" te to, ale nejsi fanousek. Jsi akorat hloupy decko.
      • 11.11.2011 to vyšlo. Dneska je 30.11. To je 19 dní. Krát 24. To máme 456 hodin. Takže denně ti zbývá maximálně 8 hodin na spánek a ostatní aktivity. 19 dní po sobě. Nechceš napsat jiný počet odehraných hodin, nebo odvolat "Nejsem skyrim ultrafanoušek"?
        • Tak si přidal nulu, no a co? Nula sem, nula tam. *3*
          • MidnighT91
            To Langin: No jo, asi se neshodnem nevadí každej jsme úplně jinej typ člověka to co ty považuješ za zábavu (fotbal?) já povžuju za více méně nepochopitelnou ztrátu času a radši ho promrhám u něčeho co mě bavý (dobrá hra nebo knížka)... Pak, češtinu se dál učit nepotřebuju protože umím psát i mluvit česky tak aby tomu každej rozuměl a každej pochopil o čem a to my stačí, nežiju tu trvale a nepracuju jako novinář ani spisovatel takže ztrácet čas dalšíma hodinama češtiny se my nechce jenom kvůli tomu aby to nevadilo diskutujícím na games.cz... Vlastní rodinu ještě nemám a mladá je do skyrimu zažraná snad víc než já což znamená další spoustu volného času, spánku my stačí 4, 5 hodin (jsem ranní ptáče) a pracuju 8 hodin deně navíc na počítači takže u pc prosedím v podstatě celej den když zrovna nedávám špeka s kámošema... Vyplívá z toho tedy že pro tebe je 13 hodin u pc nenormální, ale pro mě je dejme tomu 18, 19 hodin před obrazovkou každodení rutina takže tak...
            • MidnighT91
              Ješte dodatek to že si nespočítám kolik hodin jsem u hry strávil není moje lenost nebo neschopnost ale naprostej nezájem o tu věc...
          • MidnighT91
            dethklok: v Anglii, ty taky neumíš čínskej pravopis a když by ses tam přestěhoval chtěl bych vidět jak dlouho by ti trvalo se ho naučit...
            • MidnighT91
              Bohužel teď jsem v česku do londýna pojedu pravděpodobně někdy začátkem února jestly tam budeš tak zajdem na pívo :) mě/mně je jednoduchý ale i/y se my občas plete nebo se přehmátnu, obzvlášť kdiž se snažím psát na klávesnici rychle...
            • No, do Ciny jsem se neprestehoval. To mas pravdu. Ale uz 5 let ziju mimo CR, prevazne v anglicky mluvicim prostredi, takze o aplikaci pravopisnych pravidel toho vim pomerne dost. A taky jsem si musel zvyknout na lidi upozonujici mne na chyby. Snazil jsem se z nich ale poucit. A to je tak vse, co bych na tohle tema jeste chtel rict.
            • A v te Anglii jsi porad, nebo ted pobyvas v Cesku? Ja jen ze se tenhle podzim shodou okolnosti nachazim v Londyne ... Ale konec koncu mi do toho nic neni. Navic, at hodi kamenem, kdo nikdy neudelal nejakou gramatickou chybu. Je ale zajimave, ze nektere obraty (me/mne) pouzivas dobre, ale i/y ti obcas dost ustreli.
        • MidnighT91
          Jo dethklok klasika ty tu nepíšeš snad nic jiného než to že se ti nelíbý něčí pravopis...
          • Tak timhletim prispevkem (nelíbÍ!!!) sis taky moc nepomohl. Jestli sis nevsiml, na pravopis reaguju jen mimoradne. A to pouze v pripadech, kdy jsou to hrubky tak palcive, ze mi to proste neda. Carky ve vetach prechazim, sam takove chyby obcas delam. Ale i/y jsou docela zakladni ...
            • Když si koupim hru, tak spím, jím, chodím do práce, na toaletu, sprchuju se, věnuje se dětem a rodině, doma je práce pořád dost,zajdu na hokej, s kámošema zahraju fotbal a ve volným čase (většinou pozdě večer) si jí zahraju. Hrát 13 hodin denně jednu hru 19 dní po sobě není normální. Věnuj čas něčemu jinému, protože evidentně máš mnoho nedostatků ve vzdělání a zároveň máš mnoho volného času. Pokud jsi vyrůstal někde jinde než v Čechách a teď žiješ tady a neumíš pořádně česky, není to pro tebe omluva, je to jen tvoje lenost, protože mluvit česky asi umíš dobře, na gramatiku máš času evidentně dost. Pokud nedokážeš správně spočítat, kolik jsi přibližně strávil s hrou, kterou hraješ poslední tři týdny, času , je to jen tvoje lenost. Asi tak a tím končím, Dost mně vyčerpává výchova mých vlastních dětí, tebe ať vychovávají tvoje rodiče.
            • MidnighT91
              Však já se ni nesnažím tvrdit nic jiného skyrimem trávím naprostou většinu volného času protože mě prostě fakt bavý a dokážu se do něj skvěle ponořit, ty kdiž si koupíš hru tak ji taky snad hraješ dokud ji nedohraješ ne... (Než skyrim vyšel tak mě skoro vůbec nezajímal, chytl mě až po tom co jsem ho stáhnul a vyzkoušel) ultrafanoušek by na něj 3 dny čekal ve frontě před obchodem v -15. ps sorry znám to příslový nevezmeš jméno Boží nadarmo :)...
            • Tak to by mne opravdu zajimalo, v ktere zemi te ty Y/I ucili ...
            • MidnighT91
              když se ale někdo učil základní i/y v jiný zemy a s jinejma pravidlama tak nemůžeš čekat že bude automaticky znát pravopis všech jazyků na planetě...
          • Nevím, kde bydlíš, ale u nás má den 24 hodin. Při odehraných 250 hodinách máš denně "volno" od skyrimu necelých 11 hodin, tzn. že 13 hodin denně hraješ. Při 330 hodinách hraješ denně více než 17 hodin. To vše 19 dní po sobě. Zkus to unova a pořádně. No tohle fórum chodí i lidi s lepší známkou z matematiky než s pětkou.
            • Neříkej bože. Mně zkrátka nějak neštymuje, že píšeš, že nejsi ultrafanoušek, a přitom už téměř tři týdny ničím jiným než skyrimem netrávíš veškerý čas. Těžko pak pokládat tvoje názory za nezaujaté.
            • MidnighT91
              Bože langine mě je jedno kolik mám odehranejch hodin, ani nevým kde to najdu, jen jsem ten čas plácnul podle toho jak my to přišlo rozhodně nejsem pod 200 hodinama ale i kdybych měl odehranejch těch hodin 10 nebo 8000 nemění to nic na tom co jsem psal nahoře a to konkrétně, že po tom co jsem odehrál jsem ještě ani zdaleka nevystřízlivěl a mám v plánu rozjet jí po novým roce ještě jednou... BTW z matiky jsem měl trojku a vždicky mi lezla krkem...
          • Ale jestl"I" neceho fanousek nejsi, tak je to rozhodne pravopis ...
      • 300 hodin? To si hrál od vydání 15h každej den, to se nedivim žes žádnej bug neviděl...
        • MidnighT91
          Zahraju si ho většinou každej den takovejch 6 hodin podle toho jestly mám čas a když někdo neotravuje tak i víc... ono se to na vysokou obtížnost s čtením knih a procházením přírodou docela protáhne (rychlej přesun používám jen občas když cestuju přez celou mapu jinak používám koně...
      • Trol.diskuzni
        "Nejsem skyrim ultrafanoušek...nahráno 300 hodin...snažím udělat co nejvíc questů...mám hotový...tuny vedlejších...questů...grafika mi v některejch momentech vyráží dech..." *3*
        • MidnighT91
          To že se snažím naplno dohrát a užít si hru za kterou jsem si zplatil neznamená že na ní ujíždím, oblivion jsem dohrál jednou a jen tak napůl (nebavil mě), arenu jsem nehrál a morrowind si ani nepamatuju... ps novej patch jsem neinstaloval protože jsem věděl jak by to dopadlo takže ne couvajících draku si nevšimnu...
      • No tak couvajícího draka už si snad všimneš. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit