Přejít na výpis diskuzí
Po osmi letech existence se World of Tanks převléká do nového enginu. Vychází verze 1.0
22.3.2018 | Mars Vertigo
60 příspěvků
-
Až bude zničitelné prostředí dejte vědět.
-
-
*14* *14* *14*
-
-
Marte Vertigo, máš s hrou nějaké osobní zkušenosti? Protože v takovém případě by se k téhle inzerci / přepsané tiskové zprávě hodilo připojit i něco z vlastní hlavy.
-
-
Hele Mickey, toto je oficialni oznameni, ne dojmy ani recenze, cehoz je mozno si povsimnout hned v uvodu. K tomu tedy odpovidajici forma i obsah. A pro uplnost jeste k te moji zkusenosti: jsem z hrou od sameho zacatku, do cehoz spada vice nez rocni vedeni 50 cleneho mezinarodniho klanu, Takze jo, neco malo o ty hre vim ;)
-
-
Bezva, když už máš s hrou tyhle bohaté zkušenosti, tak by pro tebe určitě nebyl problém přiblížit tuhle novinku čtenářům jinak než prostým, takřka doslovným přepsáním tiskové zprávy Wargamingu. Doplněnou vlastními podivuhodnými obraty jako "Core engine... demonstruje neskutečnou sílu a možnosti... Core engine se postará, aby si hru zahrál bez problémů úplně každý... Wargaming je toho názoru, že jejich hru by si měl zahrát opravdu každý" apod.
Články s nepřiznanou inzercí se totiž Games začínají poslední dobou jen hemžit. Jako by snad nestačil ten ozvučený reklamní lunapark všude okolo a mezi články, ve videích, galeriích atd. -
-
Ted nevim, zda si tu zbytecnou jizlivost mam vylozit jako pokus o nejaky sofistikovany trolling anebo je zatim jeste neco jineho. Kazdopadne pro upresneni: z oficialni tiskovky jsou doslovne prevzaty pouze pasaze v uvozovkach. Zbytek je kombinaci volne dostupnych oficialnich informaci vcetne vlastniho zahrani.
"Wargaming je toho názoru, že jejich hru by si měl zahrát opravdu každý"
Pokud to tedy z clanku jasne nevyplyva a ja mam za to, ze ano, tak zkusim jeste jednou. Hlavni ulohou Core Enginu, na ktery se tak dlouho cekalo,je mimo jine i optimalizace, odtud tedy duraz na spojeni 'kazdy'. Navic tak trochu nechapu to rozhorceni nad necim podobnym u oznameni a jeste ke vsemu u F2P titulu, kde si takove tvrzeni muze navic kazdy okamzite zdarma overit. Ono by pak bylo totiz celkem nelogicke se vubec necim takovym ohanet v prvni rade, zvlaste pokud jde o tento pripad, a sice neplaceny updatu hry s aktualni mnoha milionovou hracskou zakladnou. -
-
Vylož si to normálně po lopatě, nic rafinovaného za tím nehledej. Prostě se mi nelíbí, že přepíšeš tiskovou zprávu (píšu ti to už po třetí) s takřka nulovým vlastním vkladem, ač se ukázalo, že máš ve World of Tanks odehráno mnoho hodin. K tomu připojíš ty kouzelné věty, co jsem ti vypisoval, které jako by vypadly z pera nějakého Wargaming copywritera, a nazveš to "preview". Tak kdo je tady troll?
-
-
Zařazení do kategorie "preview" byl na celém článku ten nejmenší problém.
-
Vážně ne. Mrkni se na hlavičku článku. Co tam vidíš? Že by "preview"? Ne, neodpovídej, už jsme si řekli fakt úplně všechno. Několikrát.
-
-
Reakce na příspěvek:
Aha, nevedel jsem, ze je tam chyba, i kdyz me to mohlo me napadnout, sorry. Kazdopadne clanek byl psan jako Oznameni, coz jsem nekolikrat zduraznil *3* Uz je to opraveno.
-
-
Pockat, tak to si asi vazne nerozumime. Tak jeste jednou i pro ty vzadu - za prve, okopirovane jsou pouze vyroky v uvozovkach a za druhe, toto neni zadne preview, nybrz 'Oznameni', cemuz odpovida i dany format.
-
-
-
-
-
Jn, wargaming jim nabídl všimný za článek. Každopádně to mohli aspoň zahrát :D
-
-
technicky dotaz este nez to po rokoch nainstalujem: stale su zvyhodneny ludia co si kupuju municiu za prachy alebo to konecne zatrhli?
-
-
to by ma strasne zaujimalo co za prazdny zivot tu miestny inteleguani maju ked naklikavaju negativne reakcie na dotaz. kazdopadne dakujem za odpovede.
-
-
Dovolil sis naznačit, že je na hře něco v nepořádku. To se neodpouští.
-
-
Munice jde uz roky koupit za kredity, to je ale taky spatny system, protoze je balanc postaven primarne kolem ni a pokud si chces nejak normalne zahrat a uzivit tanky na vyssich tierech, tak ten premiovy ucet a tank je naprosto klicovy. V dusledku tak globalne zvedli cenu munice. Ta hra je f2p mozna tak do 7. tieru, potom uz je z toho klasicky subscription model. Ale jsou tam vetsi problemy jako treba odstranovani weakspotu z tanku apod.
-
-
Tak ja jsem si treba vyjezdil v maratonu 2 premiove tiery 8 a v tech mensich 2 premiove tiery 6, takze jsem je mel relativne zdarma (kdybych zapocital potrebny cas, tak to bylo drazsi nez skutecny tank), takze se tam da uzivit i bez nutnosti kupovani za realne penize ... stejne jsem to prestal hrat a ted mi tam akorat zbytecne stoji ve virtualni garazi.
-
-
-
Jestli tam je kampan tak to i prubnu...
-
-
Jo, je. Už pěkně dlouho. Dá se z ní vytřískat 4 tanky, který jiným způsobem nezískáš.
-
-
Ne kampaň tam opravdu není v pc verzi, jestli vám jde o osobní mise, které vám přinesou odměnové tanky tak budiž. Na konzoli jsou malé příběhové kampaně z alternativní reality bývalých i vymyšlených válek atd...
-
V Pc verzi ? pokud vím tak byla kampan v konzolích.
-
-
Ne, ne. V PC verzi je kampaň už několik let.
-
-
https://games.tiscali.cz/oznameni/nemecky-tiger-je-hlavnim-akterem-pate-singleplayer-kampane-pro-konzolove-verze-world-of-tanks-306463 Tohle tam je ? prdlajz... pvp mě nezajímá..
-
-
https://vignette.wikia.nocookie.net/random-ness/images/2/20/Tommy_lee_jones_disappoint.jpg/revision/latest?cb=20130910190300
-
Pve cop ak existuje kampan s PVP ? :D Kampan tam je hmm... to bude nějaká rychlokvaška. Počkám na tu kampan na části ...
-
O PvE si tu nenapsal ani slovo. Bavil ses o kampani která tam je (přímo se tam tak jmenuje, podívej se) a vzhledem k tomu, že PvP je základní kámen této hry, tak sem předpokládal že víš o čem píšeš...
-
-
-
Vis spatne
-
-
Co to je za reakci ještě bez diakritiky ? navíc nejsem vševědoucí nic se tu nepsalo co vím o pc. Takže tak *3*
-
-
Někteří mají problém s diakritikou, jiným dělá problém poskládat větu tak aby ji druhý nemusel číst vícekrát.
Moc bych se vtom nevrtal *3*
-
-
-
-
-