Přejít na výpis diskuzí
Po osmi letech existence se World of Tanks převléká do nového enginu. Vychází verze 1.0
22.3.2018 | Mars Vertigo
60 příspěvků
-
Tak já WT vídím každý den *1*
-
WoT má velkou hráčskou základnu jen díky tomu, že bylo první. Spousta lidí v tomu progrindovala nespočet hodin a nechala nějaké peníze za garáže, premium atd. Takže i když se objeví lepší hra, tak to má stejně těžké protože většině hráčů se bohužel nehce znovu grindovat od 0 v jiné hře i kdyby byla sebelepší.
-
Proc nehrajes Armored Warfare vzdyt tam to vsechno mas podle tvych predstav. Tahle hra vznikla prave kvuly takovym hracum jako ty co si na vsechno stezovali. Tak tam to mas vsechno podle zadosti hracu.
Vsechno naprosto dokonaly. Akorat to skoro nikdo nehraje. -
Zařazení do kategorie "preview" byl na celém článku ten nejmenší problém.
-
Aha, nevedel jsem, ze je tam chyba, i kdyz me to mohlo me napadnout, sorry. Kazdopadne clanek byl psan jako Oznameni, coz jsem nekolikrat zduraznil *3* Uz je to opraveno.
-
Vážně ne. Mrkni se na hlavičku článku. Co tam vidíš? Že by "preview"? Ne, neodpovídej, už jsme si řekli fakt úplně všechno. Několikrát.
-
Ne kampaň tam opravdu není v pc verzi, jestli vám jde o osobní mise, které vám přinesou odměnové tanky tak budiž. Na konzoli jsou malé příběhové kampaně z alternativní reality bývalých i vymyšlených válek atd...
-
Důvod je úplně jednoduchý: Wargaming (tvůrci WoT) mají lepší marketingový team.
Reklama na WoT je prakticky na každém rohu. I v LEVELu nebo na Games.cz byla reklamní akce, kde rozdávali "tank zadarmo". Navíc WG dokázalo protlačit WoT na velké akce (publicita), zatímco War Thunder člověk prakticky nikde nevidí. -
Pockat, tak to si asi vazne nerozumime. Tak jeste jednou i pro ty vzadu - za prve, okopirovane jsou pouze vyroky v uvozovkach a za druhe, toto neni zadne preview, nybrz 'Oznameni', cemuz odpovida i dany format.
-
V prvni rade nechapu proc tuhle hru vubec nekdo hraje, kdyz je tu War Thunder.
-
Vylož si to normálně po lopatě, nic rafinovaného za tím nehledej. Prostě se mi nelíbí, že přepíšeš tiskovou zprávu (píšu ti to už po třetí) s takřka nulovým vlastním vkladem, ač se ukázalo, že máš ve World of Tanks odehráno mnoho hodin. K tomu připojíš ty kouzelné věty, co jsem ti vypisoval, které jako by vypadly z pera nějakého Wargaming copywritera, a nazveš to "preview". Tak kdo je tady troll?
-
Tak to úplně není pravda, že by v četě zbytek tierů stál za houby. Když je člověk v četě s dalšíma dvěma dobrýma hráčema, tak se dá hrát prakticky jakýkoliv tier.
A samozřejmě taky mě štve snaha WG nerfnout/pokazit prakticky každý lepší tank. Prostě chcou, aby lidi museli neustále utrácet a proto se jim myšlenka, že hráči budou jezdit těmi "starýma a dobrýma" tankama nelíbí.
Je to prakticky to samé story jako se stupidním MatchMakingem. Čím nevyrovnanější zápasy jsou, tím více lidí bude utrácet za goldovou munici. -
V první řadě rozdíl dvou tierů!! Kdyby zmenšili rozptyl na jeden tier, tak by to bylo mnohem hratelnější.
(samozřejmě vím, proč to tak dělají. Kdyby byl rozptyl jenom jednoho tieru, tak by spoustě tanků stačila standartní munice ve zbrani a už by se nemuselo tolik střílet goldama... a tím by WG přišel o nějaké prachy. Ale bez ohledu na důvody je to prostě hnusné.)
Za druhé je problém v prakticky neexistující balanci hráčů (dle skillu). Hra vůbec neřeší, jestli do jednoho teamů dá totální rajčata (noobs) a do druhého nacpe dobré hráče.
Ze statistického hlediska je přes 80% her totálně nevybalancovaných (jedna strana aspoň 65% šance na výhru). Koho to pak má bavit hrát, když jeden team vždy rozdrtí ten druhý do 3 minut.
Za třetí ten nový systém s vynuceným 3/5/7 je podle mě ještě horší než byl předchozí random. U randomu rozhodovaly tanky, co byly zrovna ve frontě. Takže když bylo ve frontě poměrně hodně tier8 tanků, tak se klidně mohlo stát, že člověk náhodně dostal hru prakticky jenom s t8 tanky. Teď už ale ne, WG zajistil, aby ve hře bylo aspoň 7 low tier tanků, které budou trpět.
Samozřejmě pak je ještě problém v tom, jaké 3 top tier tanky člověk do teamu dostane. -
Ani nový kabátek mrtvolu neoživí...
-
+ další napříjemná věc, která zabíjí hru díky 3/5/7 je, že hra hodně stojí na tom, jaké 3 top tanky a hráče to namíchá do týmů.
-
Ano, na první pohled a PR hodně zdůrazňovaná výhoda, že bottom tier má menší šanci najet do +2 tieru, takže ty hry za bottom tier jsou o trochu míň na prd, ale stejně to je na ********. Protože už se nenapíše druhá strana mince a to, že předtím byla hra za bottom tier jednou za uherák, ale teď díky vynucení tanků 3/5/7 (top/middle/bottom tier) budete mít her za bottom tier najednou několikanásobně víc než předtím, což už logicky plyne z toho rozložení 3/5/7. Navíc já jsem měl plnou garáž různých tier 5 a díky tomu, že omezili rozptly u tier 3 na 2 - 4 už s 5 nemůžu nikdy být top tier a přinejlepším jsem middle u 4 - 6, ale prakticky pořád jsem divák v 5 - 7.
-
Tak tady si dovolím nesouhlasit: Ta změna matchmakingu, kdy jsou max tři high tiery a nejvíc je lowtierů, byla rozhodně změna k lepšímu. Člověk si konečně obstojně zahraje i jako lowtier.
Stále ale platí, že by to mohlo být ještě lepší - totiž kdyby snížili maximální rozdíl na 1 tier místo současných dvou (což ale WG asi nikdy neudělá, protože se bojí, že by to snížilo jejich zisk). -
Není pravda, doporučuji si oboje napřed zahrát. Ve WoT se ti náměr nastaví automaticky kam ukazuješ - tzn. mířiš na tank na horizontu, který zmizí a v tu chvíli se ti náměr nastaví na nekonečno a přestřelíš, ukazuješ na tank, který je daleko, tak se ti automaticky zvedne hlaveň. War Thunder má v AB pouze idikátor toho, kam +/- dopadne střela a ještě se nepřizpůsobuje náklonu tanku, takže funguje pouze pokud tank stojí na rovince, ale náměr je plně v režii hráče narozdíl of WoT. Pokud chceš trefit tank, který je daleko, tak musíš mířit nad něj, ve WoT vždy na něj a náměr se upraví sám.
-
Zamerovani je naprosto stejne taky v AB u WT. Taky tam maji rozptyl a RNG u penetrace
-
Jediná zábava je s loltraktorem a dvaceti-perkovou posádkou a výbavou v četě 3 hráčů, hrát proti nováčkům, zbytek tierů jsou zbytečně ztracený čas.
PS Všechny tanky a TD co jsem měl rád a hrálo se mi s nimi dobře, WG totálně doj*balo a do hry nasadilo formule jedna a další nesmysly, takže tento wot nesmysl, krom toho co jsem psal výše, již dávno nehraji.