Přejít na výpis diskuzí
Po osmi letech existence se World of Tanks převléká do nového enginu. Vychází verze 1.0
22.3.2018 | Mars Vertigo
60 příspěvků
-
Místní brečáci. WoT je služba, stejně jako platíte třeba za elektriku. Nic není zadarmo, perpetum mobile není. Tzn. pokud máte prémiák a vyjezdili jste si X tier se kterým se umíte ohánět, tak není problém i nahrát nějaký prachy i když sem tam střelíte goldama. To se vyplatí jen v kritických momentech. No a taky jezdit správný tank. A pak je to v klidu. Pokud prémiák mít nechcete, tak ideální mít nějaký OP prémiák a s tím se namlaskat. Ten vám krásně uživí desítky.
-
Jn, wargaming jim nabídl všimný za článek. Každopádně to mohli aspoň zahrát :D
-
*14* *14* *14*
-
No asi budeš tomato moron, to je pak jasný, že si naštvaný. Ale jinak ano, má to své mouchy. RNG a další libůstky z tý hry dělají tak trochu vabank. Ale pořád si myslím, že jsou to nejlepší tanky co se v současné době dají hrát. Není to však simulace, takže pro ty co mají rádi realističnost, musí hledat jinde, tady jde jen o zábavu/nasrání. Jsem zvědavej jestli se ještě bude měnit premium munice, každopádně update 1.0 je rozhodně pecka. *1*
-
A co, jeste porad to zere 100% libovolnyho CPU v garazi? A jeste porad se da strilet skrz skaly/zdi/kopce? Porad mizej strely v cerny dire? A tanky maji zdaleka nejslabsi pancir vpredu? Tohle a milon dalsich duvodu davno vyhnalo kazdyho kdo to aspon trochu hrat umel.
-
Někteří mají problém s diakritikou, jiným dělá problém poskládat větu tak aby ji druhý nemusel číst vícekrát.
Moc bych se vtom nevrtal *3* -
Až bude zničitelné prostředí dejte vědět.
-
Pve cop ak existuje kampan s PVP ? :D Kampan tam je hmm... to bude nějaká rychlokvaška. Počkám na tu kampan na části ...
-
Marte Vertigo, máš s hrou nějaké osobní zkušenosti? Protože v takovém případě by se k téhle inzerci / přepsané tiskové zprávě hodilo připojit i něco z vlastní hlavy.
-
O PvE si tu nenapsal ani slovo. Bavil ses o kampani která tam je (přímo se tam tak jmenuje, podívej se) a vzhledem k tomu, že PvP je základní kámen této hry, tak sem předpokládal že víš o čem píšeš...
-
https://games.tiscali.cz/oznameni/nemecky-tiger-je-hlavnim-akterem-pate-singleplayer-kampane-pro-konzolove-verze-world-of-tanks-306463 Tohle tam je ? prdlajz... pvp mě nezajímá..
-
Ne, ne. V PC verzi je kampaň už několik let.
-
Co to je za reakci ještě bez diakritiky ? navíc nejsem vševědoucí nic se tu nepsalo co vím o pc. Takže tak *3*
-
Vis spatne
-
V Pc verzi ? pokud vím tak byla kampan v konzolích.
-
Tak ja jsem si treba vyjezdil v maratonu 2 premiove tiery 8 a v tech mensich 2 premiove tiery 6, takze jsem je mel relativne zdarma (kdybych zapocital potrebny cas, tak to bylo drazsi nez skutecny tank), takze se tam da uzivit i bez nutnosti kupovani za realne penize ... stejne jsem to prestal hrat a ted mi tam akorat zbytecne stoji ve virtualni garazi.
-
Jo, je. Už pěkně dlouho. Dá se z ní vytřískat 4 tanky, který jiným způsobem nezískáš.
-
Munice jde uz roky koupit za kredity, to je ale taky spatny system, protoze je balanc postaven primarne kolem ni a pokud si chces nejak normalne zahrat a uzivit tanky na vyssich tierech, tak ten premiovy ucet a tank je naprosto klicovy. V dusledku tak globalne zvedli cenu munice. Ta hra je f2p mozna tak do 7. tieru, potom uz je z toho klasicky subscription model. Ale jsou tam vetsi problemy jako treba odstranovani weakspotu z tanku apod.
-
technicky dotaz este nez to po rokoch nainstalujem: stale su zvyhodneny ludia co si kupuju municiu za prachy alebo to konecne zatrhli?
-
Jestli tam je kampan tak to i prubnu...