Přejít na výpis diskuzí
Po osmi letech existence se World of Tanks převléká do nového enginu. Vychází verze 1.0
22.3.2018 | Mars Vertigo
60 příspěvků
-
Hlavně tam můžete zničit ze zálohy i silnější tank. Kdy ho na první ránu ochromíte a druhou doděláte. Tady máte HP a DMG per tier. Takže když trefíte z boku +2 tier tak mu poškrábete lak za cca 10-15% HP (jestli prorazíte pancíř), pokud se na vás potom otočí (protože se mu okáže okazatel přes celou obrazovku, odkud to schytal), tak vás buďto sesmaží nebo mu stačí 2 rány. To je asi největší rozdíl WT a WoT.
-
I ten změnili a k horšímu. Místo vyrovnanějších her jsou prakticky všechny na 3 tiery.
-
Jen abych v tom měl jasno: Co konkrétně je na něm retardované? Rozdíl dvou tierů?
-
Tohle je typický Wargaming, neustále mění a hýbou různýma blbostma (většinou změní i to, co fungovalo dobře), ale nikdy nezmění to, na co si všichni hráči neustále stěžují: retardovaný MatchMaking !!!
-
Bohužel ten grind je přímým záměrem Wargamingu, čím více budou nevybalancované hry, tím více budou hráči utrácet za lepší munici, výbavu, atd. a budou navíc tlačeni k nákupu top tier tanků, aby se dostali na vrcholek stromu. A čím více budete utrácet, tím více budete potřebovat goldy a nebo prémiový účet.
Kdyby to tak nebylo, tak by Wargaming dávno vylepšil ten retardovaný MatchMaking. -
Musím uznat, že graficky ta hra vypadá fakt úplně jinak. Dokonce i s tím menším "low definition" klientem pro pomalé kompy na blbých medium detailech je to vizuálně jak hrát úplně jinou hru. S HD klientem/vyššími detaily je to pak ještě větší rozdíl. Navíc unikátní hudba pro jednotlivé mapy, lehký rebalance některých map, kravinky kolem, atd... A co je u Wargamingu dost neuvěřitelné: Ono to funguje od prvního dne, nepadá hra ani server, nic nelaguje, všechno působí optimalizovaně a odladěne. Střídavě se vracím k WoTku už hodně let, ale ještě nepamatuju že by Wargaming něco zvládl tak jak tenhle patch - na jejich poměry fakt překvapivě povedené.
PS: Hratelnost je samozřejmě stejná jak dřív, takže jestli vás to nebavilo předtím, není proč to zas zkoušet. *3* -
Ted nevim, zda si tu zbytecnou jizlivost mam vylozit jako pokus o nejaky sofistikovany trolling anebo je zatim jeste neco jineho. Kazdopadne pro upresneni: z oficialni tiskovky jsou doslovne prevzaty pouze pasaze v uvozovkach. Zbytek je kombinaci volne dostupnych oficialnich informaci vcetne vlastniho zahrani.
"Wargaming je toho názoru, že jejich hru by si měl zahrát opravdu každý"
Pokud to tedy z clanku jasne nevyplyva a ja mam za to, ze ano, tak zkusim jeste jednou. Hlavni ulohou Core Enginu, na ktery se tak dlouho cekalo,je mimo jine i optimalizace, odtud tedy duraz na spojeni 'kazdy'. Navic tak trochu nechapu to rozhorceni nad necim podobnym u oznameni a jeste ke vsemu u F2P titulu, kde si takove tvrzeni muze navic kazdy okamzite zdarma overit. Ono by pak bylo totiz celkem nelogicke se vubec necim takovym ohanet v prvni rade, zvlaste pokud jde o tento pripad, a sice neplaceny updatu hry s aktualni mnoha milionovou hracskou zakladnou. -
po dlhej dobe som to zas nainštaloval... a prakticky po dni aj hneď odinštaloval... ja neviem či som od toho naozaj čakal že to nebude zas iba nekonečný luck/grind kde ma to raz mrdne medzi samé top tiery... ten war thunder mi príde v tejto rovine zábavnejší
-
Dovolil sis naznačit, že je na hře něco v nepořádku. To se neodpouští.
-
Bezva, když už máš s hrou tyhle bohaté zkušenosti, tak by pro tebe určitě nebyl problém přiblížit tuhle novinku čtenářům jinak než prostým, takřka doslovným přepsáním tiskové zprávy Wargamingu. Doplněnou vlastními podivuhodnými obraty jako "Core engine... demonstruje neskutečnou sílu a možnosti... Core engine se postará, aby si hru zahrál bez problémů úplně každý... Wargaming je toho názoru, že jejich hru by si měl zahrát opravdu každý" apod.
Články s nepřiznanou inzercí se totiž Games začínají poslední dobou jen hemžit. Jako by snad nestačil ten ozvučený reklamní lunapark všude okolo a mezi články, ve videích, galeriích atd. -
to by ma strasne zaujimalo co za prazdny zivot tu miestny inteleguani maju ked naklikavaju negativne reakcie na dotaz. kazdopadne dakujem za odpovede.
-
War thunder ano jejich 5.0 verze enginu, ale vypadá to dost podobně zas taková změna to není. War thunder je dobrý, že tam můžete lítat a do toho bojovat v tankách, jinak bych to asi nikdy nehrál.
-
Tady je odkaz na patch notes + video
https://warthunder.com/cz/news/2445-novinka-p%C5%99edstavujeme-aktualizaci-1-77-advancing-storm-cz -
Hele já z toho měl taky strach, protože někdy byly jejich updaty na facku, ale kupodivu mi hra i na ultra nastavení jede mezi 100-150 fps a dokonce se ještě rychleji načítá. Je vidět, že ten engine má opravdu solidní potenciál a určitě mají na čem stavět.
-
I WarThunder aktualizoval posledním patchem engine, možná by stálo za to informovat i o něm. Jinak grafika není všechno. Díky HP barům se do WoT mám strašný problém vrátit a i zaměřování, které není tam kam mířím, ale "chytá" se na objekty a náměr upravuje sám a místo reálného pohybu hlavně je tam umělý rozptyl na který už se taky těžko zvyká.
-
Divný, asi jsem po čase dostal chuť si zahrát tanky. To bude zas trapas až zjistim jak jsem levej. *7*
-
Jsem fakt zvědavej na ty nový efekty co mi zvednou FPS . Na grafice od Intelu mi to běhalo i 12 FPS a se sebezapřením se to dalo nouzově hrát . V podstatě to byla taky jediná hra na notebooku , kterou tam mimo emulátory mám.
-
Hele Mickey, toto je oficialni oznameni, ne dojmy ani recenze, cehoz je mozno si povsimnout hned v uvodu. K tomu tedy odpovidajici forma i obsah. A pro uplnost jeste k te moji zkusenosti: jsem z hrou od sameho zacatku, do cehoz spada vice nez rocni vedeni 50 cleneho mezinarodniho klanu, Takze jo, neco malo o ty hre vim ;)
-
https://vignette.wikia.nocookie.net/random-ness/images/2/20/Tommy_lee_jones_disappoint.jpg/revision/latest?cb=20130910190300
-
Nevíte nahodou někdo jestli hodlají přidat stejný engine i na konzole?