Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem fakt zvědavej na ty nový efekty co mi zvednou FPS . Na grafice od Intelu mi to běhalo i 12 FPS a se sebezapřením se to dalo nouzově hrát . V podstatě to byla taky jediná hra na notebooku , kterou tam mimo emulátory mám.
    • Hele já z toho měl taky strach, protože někdy byly jejich updaty na facku, ale kupodivu mi hra i na ultra nastavení jede mezi 100-150 fps a dokonce se ještě rychleji načítá. Je vidět, že ten engine má opravdu solidní potenciál a určitě mají na čem stavět.
  • Divný, asi jsem po čase dostal chuť si zahrát tanky. To bude zas trapas až zjistim jak jsem levej. *7*
  • Až bude zničitelné prostředí dejte vědět.
    • *14* *14* *14*
  • A co, jeste porad to zere 100% libovolnyho CPU v garazi? A jeste porad se da strilet skrz skaly/zdi/kopce? Porad mizej strely v cerny dire? A tanky maji zdaleka nejslabsi pancir vpredu? Tohle a milon dalsich duvodu davno vyhnalo kazdyho kdo to aspon trochu hrat umel.
    • No asi budeš tomato moron, to je pak jasný, že si naštvaný. Ale jinak ano, má to své mouchy. RNG a další libůstky z tý hry dělají tak trochu vabank. Ale pořád si myslím, že jsou to nejlepší tanky co se v současné době dají hrát. Není to však simulace, takže pro ty co mají rádi realističnost, musí hledat jinde, tady jde jen o zábavu/nasrání. Jsem zvědavej jestli se ještě bude měnit premium munice, každopádně update 1.0 je rozhodně pecka. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit