Přejít na výpis diskuzí
Počet pravidelných předplatitelů MMO klesá, ale trh se stabilizuje
21.7.2014 | Jakub Kovář
79 příspěvků
-
Mysleljsem zrušené World of Darkness... ty zkratky uměj bejt pěkně zavádějící :-D
-
no podle me je si hlavne uvedomit ze je to ciste US trh, takze vypovidajici hodnota muze byt dost zavadejici, pozici WoWka by se asi nezmenila, ale ten zbytek by podleme dost zmenil kdyby tam byl hlavne asijsky trh a dost me tam prekvapuje ta TERA takhle vysoko stejne jako AION a prijde mi divne ze tam neni Final Fantasy, ktery se hraje taky hodne
-
For HUHI: JJ toto poznám, aj ja mám takých známych čo tvrdia že PVE je p*d, len PVP je tá jediná ozajstná hra. Koho ale môže baviť behať dokola donekonečna tých pár arén a battlegroundov *1* V PVE je sranda aspoň v tom, že sa vždy nájde *ebil čo "stojí v ohni" . Proste u mňa PVE ftw
-
jj, je takový, jsem v bětě a zatím perfektní
-
Musím uznat, že beta WoD jako expanze WOW je naprosto úžasná ... Blizzard se docela pochlapil (tedy zatím co jsem měl možnost vidět a hrát v betě)
-
No ja mam stejny pocit u velke vetsiny PvP hracu. Vzdycky si mysli ze PvP je vrchol MMO hrani.Ze jsou elita.
-
Čisto seubjektívne, z môjho pohladu je lepšia ako ostatné, pre veci čo som popísal. Že máš iný názor ti vôbec neberem, máš isto iného favorita, len ma naštvali tie maminky *1*
-
Navic SWTOR ma diky spatne zvolene grafice sci-fi feeling rovno nule.To same ten sci-fi hybrid Wildstar.
-
Úspěch zřejmě není počítaný jako poměr titulů v jednotlivých kategoriích, ale podle něčeho jiného *3*
-
To bolo myslené ironicky, kopa hráčov si myslí že ak hrajú hry, o ktorých tvrdia že su HC tak sú niečo viac, proste Elita *1*
-
Hry,kde si musis vybrat 5-9 skillu ze vsech moznych a maximalne prepinat mezi dvema zbranemi (The Secret World, ESO) jsou na premysleni rozhodne narocnejsi nez moznost mit na liste 2000 skillu be omezeni. Navic hry ktere zminuji vyse ti umoznuji si vytvorit vlastni build ze vsech skillu a libovolne (mimo boj samozrejme) mezi nimi prepinat,kdezto klasicke MMORPG ma skilly omezene dle povolani a nejede pres to vlak.
-
HC hraci <> elita. Jak jsi na to proboha prisel?
-
souhlasim, jen polemizuji s vetou : ..ale stále lepšie ako ostatné
-
ano WoWko a mnoho dlasich je cilene na casual hrace kteri hraji hru ciste pro zabavu..nepotrebuji v ni dosahovat zadnych vysledku,nechteji a nemaji cas se ucit nejakym slozitym hernim postupum - nevidim na tom nic spatneho a proto je taky tak uspesna.HC hracu je oproti te mase opravdu malo *8*
-
ale presto je to 5 nejuspesnejsi mmo (podle tohoto podivnyho pruzkumu :) a vydelava to pres sto milionu rocne.... coz se teda dost divim:)
-
Nech si to cieli na koho len chce, ale od hry ocakavam oddych a zabavu, Nechcem hrat hru ktora je tak "OOO strasne Hardcore, cieliaca na najvyšiu elitu hráčov" ked je to proste nuda. WoWko ma baví, lebo tam je kopa obsahu, na roznych urovniach. Chceš hrať s kamaratmi ale netrufate si na raidy. Maš milion 500 dungeonov. Si sam tak si daj pet battles, apod. proste sa snazia aby sa clovek nenudil. MMO nie je len o progresse apod. Proste ak máš rád hry, a chceš si aj pri tom porozprávať, nie vždy je možnosť isť na LAN party apod. a MMO su dobra varianta.
Toto nie je myslené ani urážlivo, bol by som velmi rád keby si odporúčil nejakú inú MMO, ktorá je zábavná, a necieli na masy, nech vyskúšam -
Presne tak, vice taktiky a mene akce. Bohuzel trend je dnes presne opacny, poskakovani a zadny premysleni, nedej boze, aby se hrac musel ucit skilly a taktiky, , viz GW2, NWO a TESO - nenarocny poskakovani a 5 skillu
-
ale stále lepšie ako ostatné... *7*
Je to zamerene na hloupe nenarocne publikum, na maminy na materske a male deti..proto je nejuspesnejsi, coz ale naprosto, naprosto nic nevypovida o jakekoli kvalite, bohuzel -
WoWko čakal každý, veď si tvrďte čo chcete, ale je to jedna za najzabavnejších hier, Pandaria to trochu zbrzdila ale stále lepšie ako ostatné. Pozícia SWTOR ma potešila, lebo sa zlepšuje každým patchom a som rád že nie som jediný, kto to hrá *1*
-
Jenze tohle cucani z prustu vychazi z realnych zkusenosti z hromady jinych her. => do vanoc je to f2p nebo to po novym roce konci.