Přejít na výpis diskuzí
Počet předplatitelů WoWka zase překonal 10 milionů
5.10.2012 | Adam Homola
135 příspěvků
-
ja myslím že tiscali by mohlo začít pouzivat casteji ban, tolik spamu, urazek a nadavek to je neskutečný, začína to tu pripomínat tu nejhlubší žumpu a skutečne číst tohle není žádna legrace. muze se stát ze stratite citatele kdyz diskuze zde nemaji slusnou uroven.
-
-
Bacha na prani, bys sem uz nepsal joudo. *5*
-
-
Co se týče MMORPG tak jsem hrál Guild wars 1 (snad moje prvni ) ,WoW , AoC , Warhammer.
A musim říct že WoW v hratelnosti všechny porazil i když s grafikou značne zaostalou. *8* -
Osobne som wow prestal hrat asi 2 mesiace po vydani Cataclysm, ale pokial je 10M ludi ochotnych platit mesacne za hru, ktora ich bavi, preco nie? Nikto ich nenuti to hrat, rozhodli sa sami, ja to Blizzardu prajem. A zacinat koli tomu flame je totalna hovadina.
-
Me tak napadlo, kdyz jsou vsechny ostatni MMO zadarmo (free to play), tak jak muze jeste 10 milionu lidi hrat placenou a 8 let starou hru ... To holt vypovida o kvalite dane hry , narozdil od jinych "wowkilleru".
-
Já se jenom divím, že to v číně prošlo vždyť se v té hře dá zabíjet jejich národní zvíře *1* možná v čínský verzi pandy nekrvácí. nebo tak něco.
Jo a je tady málo "hate" na wowko a taky od wowkařu na gw2 tak se nebojte a pořádně se odvažte lidi *3* -
-
Nechápu, v čem je problém? Číňani si pandy málem vyhubili, tak proč by mělo být problémem je třeba zabíjet ve hře? *3*
-
To víš, 99,9999 procent WoWeček, co právě dovádějí s pandami v nejnovějším datadisku, jsou naturalizovaní Američané, původem z Číny... A co těch 0,0001 zbylých? To je Veskoslav.
-
-
je pro mě čest, že jsi reagoval na můj příspěvek...děkuji *15*
Už si dohrál skyrim? -
Jo proto jsem WoW nikdy nehrál, ale spi dál omalovánko.
-
-
You wish! *2*
-
-
-
-
Let the flame begin!
-
-
v poho, myslim ze uz i flejmovat na tohle kazdyho davno omrzelo .)
-
-
Presne, nema cenu plytvat na to casem.
-
Aby ses nedivil .... *1*
-
-
-
Elder Scrolls MMO podle mě nemá moc šanci. Kdyby to vypadalo a hrálo se podobně jak ty single, jen by to bylo online, tak možná, ale zatím to vypadá dost tuctově a s TES nemá moc společnýho, kromě světa.
-
-
No nevim jak Scrolls, ale jestli ma nejake MMO vubec sanci zabojovat, tak je to Wildstar.
-
-
Na ten sem hodně zvědavej. Je to pěkně stylizovaný a některý prvky (souboje, questy) vypadaj hodně slibně. Chtělo by to konečně betu.
-
-
-
Tak jasně, že se zase zvedne počet předplatitelů, když se navýší obsah ve hře ve větší míře. Takoví ti nejvíce odolní nebo s delším předplatným (nemyslím herní čas přes kupon) tam doslova lelkovali několik měsíců a ostatní, kteří to nevydrželi, si od hry dali nějaký čas pauzu. Nikdo se teď nebude divit, že se tam kupa lidí zase objeví a taky plno nováčků.
Mě to taky jednoho dne čeká, jen by to chtělo více času a ten prostě není a nebude. -
Spokojenost, zase mám radost z každého souboje, pěkně to šlape. Zkoušel jsem kde co a tohle mě žádná jiná MMO neposkytla.
Jak tady někdo zmiňoval, jediné zklamání z world bosse, čekal jsem potřebu třeba 5-6 kompletních sehraných raidů a ne sundavání kdykoliv se objeví. -
Co dodat .. asi jedine respekt! Ackoliv uz Blizzard jako studio neuznavam, za ty psi kusy co provadi, udrzet takovou zakladnu hracu po takovou dobu, to si zaslouzi obdiv. No me to nikdy uplne nechytlo, ani vlastne nevim proc a skoro me to mrzi :) Takze ja se zase vratim dnes do sveta Guild Wars 2 a preju vsem WoWkarum at si svuj virtualni svet uzivaji, dokud muzou ;)