Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě, jestli je tu nějaký fanoušek GW, co tu kritizoval pandy ve WoW.
    Jestli ve WoW něco kritizovat, sotva by to dle mého názoru měly být zrovna ty pandy. Ty prostě do světa WoW zapadají. Kritizovat je fakt může jen ten, kdo jaksi nepochopil styl WoW. *7*
    • A jaký je tedy styl wow??

Většina bývalých "HC" hráčů wow, nenávidí pandy pač symbolizují cestu, kterou jse blizzard vydal a to jest zjednodušování a vábení hráču farmville. To je můlj názor o ty pandy ani tak asi nejde. *2*
      • a vždycky se najde někdo kdo bude "hejtovat" konkurenci své oblíbené hry, stejně jako to funguje v diskuzích o Wowku tak to bude v diskuzích o GW2. To je jako konzole/pc, fifa/pes...teď nově i gw2/wow a d3/torchlight.....normální
  • Takte haterizmus moze zacat.
  • Tak bylo jasný, že MoP bude mít počáteční nával hráčů.

Mě by spíš zajímalo, kolik lidí hraje nějak pravidelněji le GW2.
    • TBC mělo lepší atmosféru :))) Nagrand, Zangarmarsh... *14*
      • Zang jsem ze začátku nějak neměl rád, nevím proč -.-. ALe HP (1. místo), NS, Nag měli fakt super atmosféru, ikdyž ty lokace sem tam pokulhávaly.
    • Shania
      Tohel jasne vubec nebylo, MOP mel velmi negativni ohlasy od pandahateru a medii, navic po Cata hodne hracu odeslo a nebo jsou velmi opatrni s nakupem a cekaji na hodnoceni.

Nastesti MOP je velmi kvalitni datadisk a nebal bych se ho oznacit za nejlespi datadisk pro WOW vubec, alespon co se tyka levelovani, obsahu na max levelu, prostredi. Ale na hodnoceni je velmi brzo a uvidime, jestli tentokrat Blizz bude vydavat obsah rychleji.
      • Pokial mi niekto z veteranov povie, ako si MoP stoji v porovnani v TBC, tak by som bol aj ochotny sa vratit.
        • Shania
          No to zalezi co te na TBC bavilo, co se tyka HC raidovani, tak na tom WOW bylo od TBC jen lip, ale vzdy plati, ze musi mit dobrou gildu a nesmíš počítat posledni rok v Cata.

Q a vypraveni je uplne na jine urovni.
          Dungeony jsou lehke, ale mas tu Dungeon Chalenges, ale opet musis mit lidi.
          A jako nejvetsi plus povazuju Pet battles.
          • No nevím ,jestli v TBC byly na tom raidy lépe.Bossové měli málo abilit,nutnost gearu>skillem,dneska je to naopak.Chození starších raidů kvůli nováčkům na přístup do raidu.
            Progress debility:na 1.bossovi v BT na házení oštěpu,kdyz raid byl nedohealovaný,házeli to hned a nepochopili,proč mají chvíli počkat,
            v HJ na Archimondovi na nepoužití itemu na zpomalení pádu,
            v Sunwellu na stání v ohni,apod..
            Dneska takové chyby nespraví téměř žádný hráč a v TBC to dělali i world hráči a říkalo se tomu progress *1* .
          • rhaegar
            Ty všude po českých webech hustíš do všech nehorázný nesmysly. Jak vůbec mužes srovnávat MoP s TBC,že ti papula neupadla a nasadíš tomu korunu,že za největší plus považujes soubuj petů,přitom je to největší fail MoP .....
            • Shania
              No to jsi spatne pochopil, ja TBC zazil, jen jsme odmitl v tom pokracovat. A pokud bylo na TBC neco opravdu super, tak ne raidy, ale heroiky.

Kdyz jsme trenovali HC lich kinga nebo algalona, a nas shaman nemohl hrat, tak jsme se nikam nehli, dnes ho jednoduse nahradis magem nebo hunterem a můzes hrat.

A schvalne kolik kocek jsi mel v BC v raidu? Ja ti to reknu 0. Dnes tu kocku vezmes, protoze DK nemas a nebo nehonis to 5% dmg co ma DK navic.

BC jsi bral nektery clasy jen aby ti tam dali buff a na dalsim bosovi jsi je vyhodil a vzal jiny. Ted pokud nehrajes v opravdu HC gildach, tak tak si muzes hrat s cim chces, to nikdy driv nebylo.

Muzem tak pokracovat dal a dal, ale je to uplne zbytecne. Moje nostalgie mi rika, ze nejlepsi to stejne stejne zazil v BWL.
            • rhaegar
              Nechcu tě nějak úrážet nebo něco,ale ty víš prd... s příchodem cataclysmu jsou classy totálně nevybalancovaný, korunu tomu nasadili ,když dali dkčkám battleres(sice to do lore zapadá),ale proč brát na raidy kočky ,když jsou dpska naprd radši vezmen další dkčko a takových věcí je tam spousta , no a že si nezažil TBC-tvoje mímus,ale v tom případě tu nemůžeš tvrdit,že další datadisky mají lepší raidy, jelikož je totální hovadina. Wotlk přinesl Ulduar a ICC toď vše z pořadných raidu ,Cataclysm tam se mě to zdálo hodně ale hodně provařené .) No a říkat,že je to jednoduší a tím lepší... panejo kam jsme to dopracovali.
            • Shania
              V TBC jsem zazil jen karazam a pak už ke konci co znamena udělat si atumenty a proběhnout raidy, nastesti Sunvel jseme nezazil vubec a znovu odesel.

To proc jsou dnes raidy podle me lepsi je hlavne z duvodu, ze je potreba min lidi, clasy jsou vyrovnane, neni problem vybavit nove lidi, mechaniky jsou obtiznejsi a diky HC modu jsou raidy tezke a pritom si muzou vklidu zahrat i normalni gildy.

V TBC raidy byli urcite skvele a epicke, ale musis se na to taky podivat objektivne a videt co to obnaselo.

Max jeden pouzitelny spec na clasu, raidy postavene na synergiich, prilish mnoho trashe, nutnost chodit stare raidy a vybavovat nove lidi, protoze ty vybavene ti odesli do lespi gildy, kde maji progres, farmeni materialu na raid.

Dnes jsou raidy pristupnejsi a pritom tezsi a je daleko snadnejsi naskocit do rozjeteho vlaku nez tomu bylo driv. To ze mi to dnes prijde lepsi jeste neznamena, ze je to bez chyb.
            • rhaegar
              "Co se tyka HC raidovani, tak na tom WOW bylo od TBC jen lip" Objasni mi tuhle větu! Ty tvrdiš,že od TBC šly raidy nahoru nebo jsem to špatně pochopil? Jestli si tohle mysliš tak jsi absoutně mimo. TBC mělo nejleší raidy nejen ve wowku,ale co znám. A jestli si myslišm,že Třeba TOC je lepší než BT tak nevim nevim
            • Shania
              To ze se neco libi me, neznamena, ze se to bude libit tobe. Ano TBC byl raj noliferu, prvich daili q, sinergii v raidech, odesli jsme po trech mesicich s radosti do lotra. Kdyz jsme se tam po roce vratil a videl jsem co to s lidma udelalo, bylo mi z toho opravdu smutno.

Ale jsou lidi co na to budou s laskou vzpominat, otazka je, jestli by jste to dneska jeste hrali...

A kdyz uz jsme u toho, co bylo nej, tak nej byla samozdřejmě Vanila, ale dnes uz bych ji opravdu hrat nechtěl...

A nevim proc povazujes Pet battles za fail MOP, rozhodne jedna z nejlepsich veci, co do hry pridali a misto a by jsi byl rad, ze mas dalsi vec, co muzes delat, tak se muzes po...
          • Ja som praveze v Cata odohral len jeden raid (neviem ako sa vola, ten, kde bol posledny boss Nefarian), inac nic, len som niekde pochytil informacie, ako to bolo dalej a uprimne ma to vobec nelakalo - co sa tyka burning crusade, tak poviem len to, ze ma vyslovene bavil ako celok, co sa o dalsich datadiskoch povedat neda. Co sa tyka ludi, to by problem nebol, od nas z prace to par ludi hra, takze gildu by som mal.
            • Shania
              No reknu ti to asi tak, lidi co MOP hraji ho hodnoti prevazne pozitivne, ale to jestli te to bavi zjistis jedine tak, ze si to zkusis a kdyz te to bavit nebude, tak prestan platit. Ja osobne uz raidovat nebudu, nehodlam tomu obetovat ten cas i kdyz me to docela laka.
        • walltar
          No já bych řekl, že MOP je určitě lepší než tuberkuloza.
          • Dakujem za prinosny prispevok k veci.
            • walltar
              Není zač ... rád jsem pomohl. *5*
        • TBC je asi doposud nepřekonaný datadisk. MoP ale má podle mě jednu velkou výhodu oproti předchozím datadiskům. Expení v oblastech provází taková " dějová linie " ( hlavně mám na mysli s Chenem ve Valley of four winds ) a takové expení se dá považovat za zábavné. Popravdě mě osobně bylo i líto, že jsem musel maina vyexpit rychle a neužil jsem si atmosféru Pandarie. S altem, který tam půjde záhy, to určitě udělám a půjdu na Achieve .. =) .. *6*
  • no ja jsem hral gw2 ale ted vazne uvazuju ze skoncim, hraju hlavne dungeony a mnozstvi exploitu a hracu kteri je zneuzivaji je neskutecny. nebudu se stresovat a vypadat jako ... kdyz pokazde pisu do chatu lfg, no exploiters a koukat jak kazdy naokolo ma nezaslouzeny gear.
    ve wowku alespon pve funguje na 100%
    • cof je už opraveny a btw dont cry
    • Rovnako tu, GW2 je naozaj sranda kym nedosiahnes 80, potom ta v podstate nic nenuti hrat dalej, zbierat sady len koli kozmetike? - ja som napriklad skoncil preto, lebo mam thiefa a v dungeonoch hrat za melee je utrpenie (PvP je pohoda).
      • ja taky hraju thiefa ale zatim ranged, planuju pak hrat melee. podle me to jde akorat musis dokonale poznat taktiku
        • Tky thief a nevim v cem by mel mit jako meele problem...kucham to tam s prehledem
  • Není se čemu divit. Ale zdá se mi to takové .. Že zase šli casual hráčům naproti, když vlastně lidi, co nemají ani HC equip nebo dokonce expící jedinci jdou na World bosse a složí ho ( Sha of Anger ). Ale jinak, mě Panda baví, je to příjemná změna a Pandarení želvy, tak to je nejlepší mount vůbec !! *1*
    • A co pandí slečna , líbí se ti taky? *14*
  • http://www.armitage.cz

U nás se zrovna nahodil Wotlk neni kam spěchat *1*
  • Je fascinující, že i osm let po vydání si wow (byť s už s tou původní hrou nemá mnoho společného) udržuje takový počet platících hráčů. Jakkoliv považuju tuhle hru za nudnou, už stokrát nastavenou a již neoriginální, musím smeknout před blizzardem, že se jim stále daří ty davy něčím zaujmout...
  • lidi se nikdy nepoučí a nechají se nadále dojit :)
    • Shania
      A nechces nam teda doporučit MMO, ktere nas dojit nebude?
      • rhaegar
        Všechny ostatní kromě Wowka...
        • rhaegar
          Blizzard nikdy nekopíruje jen jednu hru,ale více podobného typu,aby to mohli co nejlépe zamaskovat-tak zní jejich politika .)
          • Veskoslav
            Jo takže všechny RTS od dob Duny jsou pouhopouhé kopie atd....
            • rhaegar
              Jo jasně přesně o RTS jsme diskutovali a počkej vlastně ne! Ono to bylo, sakra teď si nemůžu vzpomenout a jo už to mám bylo Wowko ne?
        • Veskoslav
          Jasně. Třeba takový Aion, třeba taková Tera či SW ToR například:) Jediné, co Tě z MMo nějak nevyždíme je GW 2 a to taky není úplně košer, když si stejně budu muset koupit herní gemy, abych si otevřel ruhly, protože klíče padají tak 1 z 200 000 mobů.
          • akoby tie truhly boli k hraniu podstatne, kluc si mozes kupit za goldy a veci co padaju z truhly o 1/5 lacnejsie ako kluc...
          • V truhlách sú len bezcenné blbosti :D
            • Veskoslav
              Tak je pravda, že mi padli jenom XP plus a ještě přenos schopností dvou různých věcí.
          • No a když už klíč máš, tak stejně v té truhle nic moc není. A navíc se gemy dají koupit za herní peníze a jsou dosti levné. Takže:
            1 - ke hraní to nutné není
            2 - získat je také není problém
            Takže asi v tomdle je ten zásadní rozdíl. U placených MMO je to tak, že nezaplatíš = nehraješ a nikoho nezajímá, že si za tu hru už uvalil balík předtím ...
          • rhaegar
            Kde bereš tolik času pařit,že znáš všechny mmo pod sluncem a jak to stíhaš s práci a osobním životem?
            • Veskoslav
              Asi Tě baví provokovat. A pokud myslíš WoW kopii Everquestu I, tak doporučuji si to zahrát.
            • rhaegar
              Dyť jo, hráls všechny mmo pod herním nebem jednu hodinu denně, my víme a jen pro pořádek WOW je taky čistá kopie, jak to Blizzard umí nejlíp, zkopírovat a prodat mase lidí
            • Veskoslav
              Proč se ptáš, když mě pak nazýváš lhářem?!!! To ty jsi spíš diletant!! Kde jsem psal, že ZNÍM VŠECHNY MMO?! TO TY TU TVRDÍŽ, ŽE VŠECHNY KROMĚ WOW NEJSOU DOJIČKY!!! Tudíž ty jsi ty MMO ostatní hrál? To, že ty nezvládáš dvě věci, to není můj problém. Za ty roky jsem vyzkoušel pomalu každé druhé MMO, co bylo na trhu (nikdy ne WoW) a většina z nich je či byla na principu WoW a povětšinou to byly horší či zdařilejší kopie. Tera například je klon WoW s unikátním systémem soubojů, ale naprosto katastrofálním příběhem a questy tak nudnými, že jejich nemalá obměna hráče přestává bavit. Chystal jsem se i na Secret World, ale není už čas a nechci dávat měsíční poplatky. Takže pokud se příště ptáš a pak mě nazýváš lhářem, tak se raději neptej.....A v klasickém Aion mám 2krát 60 (americký server od NcSoft), v Teře mám pouze 45, GW 2 mám momentálně 27 level a to je ideální hra na jednu hodinu denně, 4Story mám level 90. To, že ty musíš mít maximálku za 1 týden neznamená, že někteří ji mají třeba za rok.
            • rhaegar
              A ještě zvládaš s bravurou lhaní :D Hodinu denně jo? a znáš všechny MMORPG čili nechápu jak můžeš vůbec něco doexpit nebo jsi nic nehrál a jen tu blbě trolíš. *3* Veško Veško ty jsi lhář nebo trol a navíc se to snažíš maskovat hanba tobě :)
            • Veskoslav
              Aion vím, jak funguje, protože ho hrají známi a ten od GameForge je pouhopouhá zlodějina, co z tebe měsíčně vytáhne mnohem více prachů, Tera mám doma na poličce jako dárek a po zkončení dvouměšíční lhůty už jsem ji nezaplnul, SW Tor s free2play model bude či je naprosto to samé jako většina těchto titulů, bez poplatků nehratelné. A jak to stíhám? Hraji maximálně hodinu denně, do toho stíhám školu, práci, skoro každý večer akce v nějakém klubu. Přítelkyně je, přátelé taky. Když si někdo neumí rozvrhnout čas, tak je to pak těžké, to nestíhá nic.
  • blizzard dela nejlepsi mmo, naposledy treba diablo nebo starcraft. s kamosema hrajeme diablo a kdyz to dohrajeme tak se pustime do tohodle to bude parba!!!
    • Kronoss1
      Buď si troll nebo blbec. Spíš bych řekl to druhé.
    • Veskoslav
      Ti trolové jsou čím dál blbější a méně napadnější.....
      • Trol.diskuzni
        V porovnání s tvými reakcemi na dané příspěvky je to ještě pořád v pohodě... *3*
    • walltar
      Tak teď nevím jak reagovat ... to s tím diablem a SC byl vtip nebo je opravdu uvádíš jako MMO? *1*
    • Trol.diskuzni
      "blizzard dela nejlepsi mmo, naposledy treba diablo"

To jsi perfektně vystihl... Není třeba nic dodávat.
      • genki.sudo
        Troll sa nechal nachytat trollom.. Priceless
        • Trol.diskuzni
          Nejsem si jist, zda-li se jedná o trolling, či reakci typického spokojeného hráče Diablo 3...
  • at udelaji scitani po to mesici protoze hodne lidi do toho jde jenom proto aby se podivala co je tam noveho to je stejne jako s SW tam po to free mesici hodne lidi odeslo
    • petr: nejsi nahodou Monk Petra z GW1?:)))
    • Teda dát za podívání se několik set korun, to je teda dobrý. *1*
      To já se v LOTRO v pohodě zcela zdarma připojím do hry, podívám se na obsah nového datadisku a pak zase odpojím. Pohoda. Ale jasně, jinak je LOTRO zlo, protože je to F2P a WOW dobro, protože nám autoři umožnili platit každý měsíc za připojení se do hry. *1* *7*
    • Před 2 měsíci 9.1 mil. v současnosti přes 10 mil.. Kolik myslíš že bude za další měsíc?
      • Kronoss1
        Nikdo.
        • Veskoslav
          Jo to slyším už pár let a furt nic:)
          • walltar
            Ale jednou jim to vyjít musí .... To je jak s koncem světa. *1*
            • Veskoslav
              No jednou všechno vyjde:) Možná:-D
          • Kronoss1
            No jo no. Co s tím?
            • Nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: