Přejít na výpis diskuzí
Podezřelý ban za lootování ve Star Wars: Old Republic
2.1.2012 | levis
91 příspěvků
-
Přihodíme trošku do mlýna. Toto je varování pro nejmenovaného uživatele: http://i40.tinypic.com/2regpok.jpg
Přeložím klíčovou část tohoto varování: "Vaše postava jménem *CENSORED* byla shledána podezřelou kvůli vysoké aktivitě na Galactic Trade Network (ingame aukce). Zjistili jsme, že postava *CENSORED* na GTN obchoduje s ingame předměty jiným způsobem, než jaký je předpokládán. Dlouhodobé porušování ingame ekonomiky není tolerováno."
Takže pokud hráč není běžná MMO ovečka ale spíše obchodník, tak se ocitne v hledáčku jako podezřelý? Zajímavé. V kombinaci s bany za další ingame designérská pochybení tu máme opravdu úchvatného kočkopsa.
A přihodíme ještě jiný šikovný problém. Jak vyšlo najevo, komu byl udělen ban, ten se nemůže odhlásit ze hry (zrušit účet), protože se ke správě účtů nedostane, jelikož mu tam software zakáže přístup právě na základě uděleného banu. Postižený hráč kontaktoval e-mailem i telefonicky BioWare, naneštěstí bezvýsledně. Jednotlivé služby jej pouze přeposílaly jedna ke druhé s tím, že žádná údajně nemá příslušnou pravomoc. Hráč tedy na oficiální fóru založil téma a na celou situaci upozornil. Téma bylo uzamčeno s varováním, že rozebírání technických problémů ohledně správy účtů na oficiální diskusní fórum nepatří. -
no je to blbost za tohle banovat, vzdyt i podprumerne inteligentnimu vyvojari muselo byt jasne, ze pokud to bude jen trochu mozne, tak tam ti lidi polezou a budou bedny lootovat....vzdyt je tolik jednoduchych reseni, od nepusteni malych lvlu do takovych mist, omezeni otevreni truhly urcitym lvlem, klicem u bosse ktereho lowlvl nezabije atd...
a misto toho ted zamestnavaji lidi, kteri sledujou jestli hraci nelootuji bedny, misto aby opravovali bugy -
Proc tady kazdy druhy nadava, kdyz si ani nezjistil, jak to ve skutecnosti je?
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/02/swtor-ilum-bans-were-real-nuanced/
a za druhe muzete to vykladat, co chcete .. ale do hry lezete jen pokud odsouhlasite licencni ujednani a dalsi podminky pred hrou. Aha, vlastne on je nikdo necetl a ted se certi, ze to je takove a takove nespravedlive. Strasny bullshit. Pokud se vam jejich podminky a pravidla nelibi, staci je neodsouhlasit a hru vratit. -
-
eula v inom ako v rodnom jazyku je nezavazujuca
... a uz vidim, ako ti v obchode vratia peniaze za otvorenu krabicu :) -
-
pracuju jako licencni administrator, takze
a) eula je v jinem nez rodnem jazyce nezavazujici .. je samozreme lez, eula je zavazujici vzdy a pokud ji nejsi schopen porozumět, je opět jen tvá chyba
b) meli by, ale v tomto bych varil z vody, asi zalezi ..
-
-
hlavně mě fascinuje že má někdo chuť v dnešní době chuť každej měsíc posílat peníze EA. Tý EA, co veřejně podporuje SOPU. A mohl bych pokračovat, oni asi všichni vědí, co je ta firma zač.
-
-
Koupil jsem vcera v 7 vecer na originu digitalku, platba kartou, prachy mam strhnuty a prisel mi akorat mejl o potvrzeni objednavky.. v tom mejlu je
3) Enter and confirm your Product Registration Code (the 20-digit code seen above) when prompted.
Problem je ze 20 ciselnej kod nikde v mejlu neni a kdyz se prihlasim do toho originu tak hra ani neni v koupenych.. nevi nekdo za jak dlouho zhruba ten kod dojde? protoze jsem hledal a nikde neni ani mejl na nejakou podporu. -
-
já kupoval na originu hru + early acces, teda ještě před oficiálním spuštění hry, tenhle potvrzovací mail příjde hned (příšel mi i s klíčem do early acces), samotný klíč na aktivaci hry mi příšel až za dva dny. Jinak v originu tu hru mít nebudeš, přeprodávají jen herní klíče
-
-
v originu samozrejme hru mit bude ... jakmile zadas klic na swtor.com, tak se hra ukaze na origin uctu (se stejnym login mailem jako na swtor.com) ... ucty sou propojene pod stejnym login mailem ...
p.s.: jinak trpelivost, nekdy opravdu trva treba 2 dny, nez vam mail s kodem dojde -
-
Ok, diky, pockam a uvidim.. akorat na originu jsem dal jinej mejl nez mam na swtor, to by vadit stejne nemelo
-
-
-
224 326 860
9:00-21:00 (7 dní v týdnu) -
pekne te natáhli brachu, vykasli se radsi na ešopy a chod do klasik kamenaku
-
-
já lootuju bezne veci 10-20 levelu vejs pac jsem uber dobrej hrac a vsechno dokazu porubat svym skillem docela nad muj level, sami devové mi poslali zdravici a diplom s gratulací ze ja jsem asi ten nejvetsi jedaj a ze pry me daji do hall of fame nebo co, takze tady je dukaz ze zato nebanujou pač kdo je dobrej je proste dobrej a svoji lepsi odmenu si zaslouži.
-
-
uber dobrej hráč:D:D asi tak moc uber ne, když teda lootujes 10-20 levelu výš tak si sotva 30lvl, lidí co sundaj nepřítele silnějšího než je útočník sám je na serveru víc než dost..síla
-
-
Podle mě je to jasný fake, už jen pro to, že ty adresy jsou úplně vymyšlený. Sám jsem s nimi řešil Security questiion a mám plnou schránku emailů od EA, custrom service a bioware. To už podobný kecy byly, když vycházel B3, taky že EA banuje za kktiny. Holt jednou dáte ban na forum kvůli kritice na DA2 a pak se vezete:D
-
-
EA potvrdili, že to fake není...
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/02/swtor-ilum-bans-were-real-nuanced/
-
-
Second, a smaller number of accounts were warned or temporarily suspended for exploiting loot containers on Ilum. To be completely clear, while players may choose to travel to Ilum earlier than the recommended level (40+) and may loot containers if they can get to them, in the cases of those customers that were warned or temporarily suspended, they were systematically and repeatedly looting containers in very high numbers resulting in the game economy becoming unbalanced.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=120099 /source/
Re****ovaný bioware a ea společně s infantilní, kritiku nesnášející, komunitou a vy byste to ještě chtěli hrát? -
-
Exploit je zakazan v kazde online hre. Co je na tom divneho? Diskutovat by jsme mohli maximalne o tom,jestli zrovna tohle je exploit.
A reseni? Staci dat k bedne jednoho strong NPC a ty 16 tam lootovat nebudou.
-
-
můžete mi někdo kdo to hrajete osvětlit pár věcí:
1)musím zadávat číslo kreditky abych mohl hrát? (řekněme ten první měsíc, a případně platit předplacenýma kartama)
2)jak platíte - jak je to nejvýhodnější? Ty karty stojí kolem 700, dají se sehnat levněj, nebo příkazem z účtu?
3)jestli hrajete na Legions of Lettow, jsou tam pořád fronty jak se tu psalo?
díky za odpověď *3* -
-
LoL je porad jeden z nejvic vytizenych serveru a asi to tak i zustane
-
Ano pro získání prvních 30ti dní je nutnost kreditky nebo gamekarty. Levnější gamekartu pořídíš na mmoboost.cz a co se týče front, tak už to není tak hrozné. Stabilizují to jak jen to jde. Hra podle mě stojí za to :-) pro wowhatery (wow hraju již třetím rokem s menšíma pauzama mě baví a to jako tor) nejde o hating přece ale o to, že si to JÁ užívám protože o to u her jde ne? :-)
-
-
no hra je celkem dobra (po vychladnuti hlavy). Zadny zazrak se nekona. Ale to ze po cca 14 dnech pobiha vsude plno padesatek hodnotim jako velkou prohru.
-
-
Tomu se mi nechce verit..pomalejsi xpeni jsme v online hre snad nevidel-hlavne se neustale behaji km vzdalenosti to me stve:I kluci museli hrat 26h/denne:)a je fakt ze takovych blaznu je dost..
-
-
Ta první várka lvl50 toho IMHO moc nenaběhala, spíš seděli na lodi a dávali jeden PvP warfront za druhým...
-
-
Já ani ne. Ve wowku bych z 1-85 lvl pomoci dungeonu udelal rychleji. Played time mam okolo 7-8dni lvl 48 z 50-ti a myslim se ze hraju celkem rychlym tempem.
-
-
A to je duvod proc si v zivote nekoupim hru, co distribuuje EA, Blizzard by dal sice taky mozna ban, ale tak maximalne na tyden, a ne perma
-
-
Nevadi ti ze je to faka zprava a ze je to napsane primo v clanku? Asi ne. Nadavat je tak snadne...
-
-
*fake
-
-
Tak si ji nekupuj...
-
jo, a pro rypaly, WoW uz nehraju asi rok, kdo me chce nazvat fanboyem
-
-
Skor by si mal napisat ako dlho si hral, nie kedy si prestal. :P
-