Přejít na výpis diskuzí
Podezřelý ban za lootování ve Star Wars: Old Republic
2.1.2012 | levis
91 příspěvků
-
chci zpatky pul minuty zivota ztraceneho ctenim
-
Hru jsem nehrál a zakonitosti virtuálních peněz neznám, ale to že jsou ve hře chyby a hráč se rozhodně toho využít není snad jeho probém. Ať to raději opraví a dají pokoj.
Co se týče toho získávání peněz přes vyhrávání a prohrávání území, tak je to stejný princip... Není to nic nelegálního... To, že to je řekněme silně nefér vůči ostatním a do jisté míry to ničí systém získávání peněz a předpokládám i následně výbavy atd. je už věc druhá. Bohužel, hra tuto možnost umožňuje a tím to hasne...
Opět by s tím měli něco udělat, jelikož by byl hráč vyloženě blbej, kdyby si takhle nenaheomadil nějákou tu sumičku peněz. Předpokládám, že výbava je taky podmíněna levelem atd.
PS: nedávno jsem seknul s hraním jedné F2p MMORPG a kdybych tam měl možnost získat ingame goldy ( zde byly 2 typy peněz, 'obyč a ty důležitější'), tak toho hned využiji neboť často bývá zvykem, že vývojíři vás vyloženě buzerují a omezují v legálním získávání a nutí vás si za skutečné peníze tuto ingame měnu kupovat. Netřeba zmínit, že to většinou žere hodně času.
Jinak jsem v té hře nahrál +- 750Hod. -
-
je to exploit- čili nejlepší řešení - sebrat co hráč vyexploitoval a chybu opravit. Ban ba účet bych nedával
-
-
A jakým způsobem tam ty bitvy vlastně fungují? to jsou instance nebo je to v persistentní lokaci? Týmy jsou náhodný? volený nebo prostě kdo příjde ten jede? Jakto že na to nepřišli už při beta testu?
Pamatuju si na Lego universe, tam byly survival soutěže, přežít příval nepřátel a čim dýl jsi přežil, tim lepší byla výhra. Někdo zjistil že se tam dá schovat do nějáký díry ve skále a člověk tak mohl získat nejlepší výbavu asi během první hodiny hry :)
-
-
-
já lootuju bezne veci 10-20 levelu vejs pac jsem uber dobrej hrac a vsechno dokazu porubat svym skillem docela nad muj level, sami devové mi poslali zdravici a diplom s gratulací ze ja jsem asi ten nejvetsi jedaj a ze pry me daji do hall of fame nebo co, takze tady je dukaz ze zato nebanujou pač kdo je dobrej je proste dobrej a svoji lepsi odmenu si zaslouži.
-
-
uber dobrej hráč:D:D asi tak moc uber ne, když teda lootujes 10-20 levelu výš tak si sotva 30lvl, lidí co sundaj nepřítele silnějšího než je útočník sám je na serveru víc než dost..síla
-
-
no je to blbost za tohle banovat, vzdyt i podprumerne inteligentnimu vyvojari muselo byt jasne, ze pokud to bude jen trochu mozne, tak tam ti lidi polezou a budou bedny lootovat....vzdyt je tolik jednoduchych reseni, od nepusteni malych lvlu do takovych mist, omezeni otevreni truhly urcitym lvlem, klicem u bosse ktereho lowlvl nezabije atd...
a misto toho ted zamestnavaji lidi, kteri sledujou jestli hraci nelootuji bedny, misto aby opravovali bugy -
no hra je celkem dobra (po vychladnuti hlavy). Zadny zazrak se nekona. Ale to ze po cca 14 dnech pobiha vsude plno padesatek hodnotim jako velkou prohru.
-
-
Tomu se mi nechce verit..pomalejsi xpeni jsme v online hre snad nevidel-hlavne se neustale behaji km vzdalenosti to me stve:I kluci museli hrat 26h/denne:)a je fakt ze takovych blaznu je dost..
-
-
Ta první várka lvl50 toho IMHO moc nenaběhala, spíš seděli na lodi a dávali jeden PvP warfront za druhým...
-
-
Já ani ne. Ve wowku bych z 1-85 lvl pomoci dungeonu udelal rychleji. Played time mam okolo 7-8dni lvl 48 z 50-ti a myslim se ze hraju celkem rychlym tempem.
-
-
A to je duvod proc si v zivote nekoupim hru, co distribuuje EA, Blizzard by dal sice taky mozna ban, ale tak maximalne na tyden, a ne perma
-
-
Nevadi ti ze je to faka zprava a ze je to napsane primo v clanku? Asi ne. Nadavat je tak snadne...
-
-
*fake
-
-
Tak si ji nekupuj...
-
jo, a pro rypaly, WoW uz nehraju asi rok, kdo me chce nazvat fanboyem
-
-
Skor by si mal napisat ako dlho si hral, nie kedy si prestal. :P
-
-
Datum vydani minus rok? *2*
Navrat s přichodem pand *3*
-
-
-
-
Věřte mi nebo ne, ale potkal jsem týpka co mi přesně tohle udělal před nosem (16. lvl měl tuším). Jen tak si hodil stealth, proběhl kolem mobů a vykradl truhlu...někdy mi to open world pvp prostě chybí...
-
-
neříkej že ty jsi nikdy nevykradl truhlu když si viděl nějakého neštastlivce bojovat s moby *1*
-
-
tak jasni ja to delam a rad ale jen kdiz hraje za druhou stranu jeto nepritel tose muze jeto pvp ne XD ale mi frakcy to nedelam sorry za cz
-
Já sem to třeba nikdy neudělal, protože vim jak mě to nasere když to někdo udělá mě: "Nečiň jiným co nechceš aby činili oni tobě.."
-
nene já jsem právě ani s nikým nebojoval...jen jsem viděl z dálky imperiala na 16. lvlu (v zóně pro 50.) tak jsem byl zvědavej co udělá :) Je pravda že pokud člověk ví kde jsou truhly tak se na tom dá docela nahrabat protože maj docela rychlej respawn.
-
No ja som nikdy nic take v online-ovke neurobil a ani neurobim... To robia len egoisticke, za PC nesmrtelne deti, ktore by si zasluzili preplesk a lekciu slusneho chovania ;)...
BTW presne koli takym magorom ma tak vela ludi radcej SP nez MP... Pretoze vzdy sa najde nejaky dobre vygumovany popupickovany kok*** ehm...hlupak :) co svojim chovanim absolutne pokazi zazitok z hry ostatnym normalnym hracom. Ci uz je to "ukradnutie" rewardu niekomu kto si ju vybojoval, alebo proste len troling, to je jedno...
-
-
-
Autor dopisu (který je podle mě podvrh) si zřejmě plete univerza. *1*
Ilum > StarWars
Illium > Mass Effect -
-
pravděpodně to vymyslel nějaký k*kot z 4chanu nebo 7chanu hej Miki Hoshii nebyls to ty stou svou debilní angličtinou :-)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=P7BMfZr_Eeg
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ayLOmEgPQt8
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=5ljf00fjtv4
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=OSQO7eum79A
http://www.youtube.com/watch?v=fSGQPzS0p5E&feature=related
-
-
-
-
-
-
Přihodíme trošku do mlýna. Toto je varování pro nejmenovaného uživatele: http://i40.tinypic.com/2regpok.jpg
Přeložím klíčovou část tohoto varování: "Vaše postava jménem *CENSORED* byla shledána podezřelou kvůli vysoké aktivitě na Galactic Trade Network (ingame aukce). Zjistili jsme, že postava *CENSORED* na GTN obchoduje s ingame předměty jiným způsobem, než jaký je předpokládán. Dlouhodobé porušování ingame ekonomiky není tolerováno."
Takže pokud hráč není běžná MMO ovečka ale spíše obchodník, tak se ocitne v hledáčku jako podezřelý? Zajímavé. V kombinaci s bany za další ingame designérská pochybení tu máme opravdu úchvatného kočkopsa.
A přihodíme ještě jiný šikovný problém. Jak vyšlo najevo, komu byl udělen ban, ten se nemůže odhlásit ze hry (zrušit účet), protože se ke správě účtů nedostane, jelikož mu tam software zakáže přístup právě na základě uděleného banu. Postižený hráč kontaktoval e-mailem i telefonicky BioWare, naneštěstí bezvýsledně. Jednotlivé služby jej pouze přeposílaly jedna ke druhé s tím, že žádná údajně nemá příslušnou pravomoc. Hráč tedy na oficiální fóru založil téma a na celou situaci upozornil. Téma bylo uzamčeno s varováním, že rozebírání technických problémů ohledně správy účtů na oficiální diskusní fórum nepatří. -
http://i43.tinypic.com/dzfbpy.jpg
Skvělá hra? Možná ano.
Skvělé MMO, kterému dlouhodobě vydrží většina předplatitelů? ... -
-
Me taky nikdy nebudou (asi) bavit MMOcka, nicmene taky nemam potrebu to vsem vytrubovat a hlasat, ze jsou to hry spatny. To samy s timhle borcem, hraje MMO, ktery ocividne hrat nechce, tak si hraje "offline".. Zbytecny prispevky
-
Ja myslim, ze je to platny nazor..
Taky to hraju, ale nevydrzim :)...Mam zaplaceny 2 mesice, je to bezva, ale treba Lotro me ze zacatku chytlo mnohem vic :), vubec bych se nedivil kdyby to vetsina po par mesicich vzdala (ja to vzdavam s prichodem ME3) -
-
no ja osobne tomu neverim ze lidi prestanou hrat zapominas nato a to hlavni ze vehre sou jeste nake veci zablokovane a ceka se na patch treba Lagecy toje jeste zamknute a neverim tomu ze to nechaj jak toje budou porat pridavat nove veci a kdiz si prectes pozdejsi previe tak zjistiz ze delaj na necom velkym do SW a zatim jeste nikdo nevi coto bude protoze to tajej toho se vubec nebojim jestli si nekdy hral wow tak vis ocem mluvim sorry za moji cz
-
-
Mně nejde do hlavy, proč má někdo potřebu tak ostře sledovat hru, kterou očividně hrát nechce a nesnáší ji. Že sem občas přijdou zanadávat Jazz, Killer a podobní pacienti, aby si ulevili, to se dá ještě pochopit. Ale takhle se vyžívat ve svém vlastním pohrdání a neustále si víc a víc podkuřovat? Nechápu.
-
-
On za to nemůže to je jen jeho vrozený kreténismus
-
-