Přejít na výpis diskuzí
Podezřelý ban za lootování ve Star Wars: Old Republic
2.1.2012 | levis
91 příspěvků
-
Sakra tak to jsem další na řadě :/ *7* At zije republika!
-
Koupil jsem vcera v 7 vecer na originu digitalku, platba kartou, prachy mam strhnuty a prisel mi akorat mejl o potvrzeni objednavky.. v tom mejlu je
3) Enter and confirm your Product Registration Code (the 20-digit code seen above) when prompted.
Problem je ze 20 ciselnej kod nikde v mejlu neni a kdyz se prihlasim do toho originu tak hra ani neni v koupenych.. nevi nekdo za jak dlouho zhruba ten kod dojde? protoze jsem hledal a nikde neni ani mejl na nejakou podporu. -
-
já kupoval na originu hru + early acces, teda ještě před oficiálním spuštění hry, tenhle potvrzovací mail příjde hned (příšel mi i s klíčem do early acces), samotný klíč na aktivaci hry mi příšel až za dva dny. Jinak v originu tu hru mít nebudeš, přeprodávají jen herní klíče
-
-
v originu samozrejme hru mit bude ... jakmile zadas klic na swtor.com, tak se hra ukaze na origin uctu (se stejnym login mailem jako na swtor.com) ... ucty sou propojene pod stejnym login mailem ...
p.s.: jinak trpelivost, nekdy opravdu trva treba 2 dny, nez vam mail s kodem dojde -
-
Ok, diky, pockam a uvidim.. akorat na originu jsem dal jinej mejl nez mam na swtor, to by vadit stejne nemelo
-
-
-
224 326 860
9:00-21:00 (7 dní v týdnu) -
pekne te natáhli brachu, vykasli se radsi na ešopy a chod do klasik kamenaku
-
-
Proc tady kazdy druhy nadava, kdyz si ani nezjistil, jak to ve skutecnosti je?
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/02/swtor-ilum-bans-were-real-nuanced/
a za druhe muzete to vykladat, co chcete .. ale do hry lezete jen pokud odsouhlasite licencni ujednani a dalsi podminky pred hrou. Aha, vlastne on je nikdo necetl a ted se certi, ze to je takove a takove nespravedlive. Strasny bullshit. Pokud se vam jejich podminky a pravidla nelibi, staci je neodsouhlasit a hru vratit. -
-
eula v inom ako v rodnom jazyku je nezavazujuca
... a uz vidim, ako ti v obchode vratia peniaze za otvorenu krabicu :) -
-
pracuju jako licencni administrator, takze
a) eula je v jinem nez rodnem jazyce nezavazujici .. je samozreme lez, eula je zavazujici vzdy a pokud ji nejsi schopen porozumět, je opět jen tvá chyba
b) meli by, ale v tomto bych varil z vody, asi zalezi ..
-
-
hlavně mě fascinuje že má někdo chuť v dnešní době chuť každej měsíc posílat peníze EA. Tý EA, co veřejně podporuje SOPU. A mohl bych pokračovat, oni asi všichni vědí, co je ta firma zač.
-
-
Hmm, to už projelo 4chanem a zařadilo se to do standardního seznamu důvodů, proč je ToR srajda a EA/Bioware šmejdi... někdy bych tady nahodil celej seznam, ale nemá to moc smysl.
SWTOR je nejlepší! -
-
Hater gonna hate, biodrones gonna biodrone am i rite?
-
-
google translate: Alala je r-tard.
-
-
wut?
-
-
Ano, přesně tak.
-
-
nojo no tak si necvrkni
-
-
Jo btw na /v/ jsou často postovány screen s posty těch nejretardovanějších Biodronů z SWTOR fór... věci jakože by rádi platili měsíčně ještě víc atd.
Takže pokud postuješ na SWTOR fóru, tak pod jakým nickem? Určitě jsi tam taky vypustil nějaký perly, nad kterýma by se /v/ zasmálo... -
-
miker17
-
-
Díky, podívám se po tom a uvidíme. Zlatý fond Biodronů je potřeba stále rozšiřovat.
-
-
klidně mě je to jedno a rozhodně bych za hru něchtěl plati víc....
-
-
-
-
Citím jistou nejistotu ve tvých slovech.
SWTOR je přece bezchybnej, ne? Takže by jsi neměl mít nejistotu... -
-
Hraju Tor od Early Bety takže znám chyby TOR líp jak ty BTW hráls tu hru vůbec nebo tady jenom oxiduješ *1*
-
-
-
tits or GTFO
-
-
Čekuj /v/, TOR thready tam jsou často.
-
-
-
pane boze no co s tim udelame? *15*
-
-
Lames rekordy, chlapce. :thumbsup:
-
neber si to osobně, ale taky jsem ti tam jedno ze zvyku šoupnul. stejně ta mínuska/pluska nemají vůbec žádnou vypovídající hodnotu, páč se tu pluskuje a mínuskuje snad podle toho, jak zrovna zafouká vítr. někdy tu vidím extrémně stupidní příspěvek, který je pluskován a jindy zajímavý příspěvek, který je zase zasypán mínusky. takže asi tak. *3*
-
-
No jo vox populi.
-
-
box pokuli *16*
-
-
-
nic ale tobě dáme mínusko :-)
-
-
kdyz vam to udela radost *15*
-
Zabils *1* *1*
-
-
-
můžete mi někdo kdo to hrajete osvětlit pár věcí:
1)musím zadávat číslo kreditky abych mohl hrát? (řekněme ten první měsíc, a případně platit předplacenýma kartama)
2)jak platíte - jak je to nejvýhodnější? Ty karty stojí kolem 700, dají se sehnat levněj, nebo příkazem z účtu?
3)jestli hrajete na Legions of Lettow, jsou tam pořád fronty jak se tu psalo?
díky za odpověď *3* -
-
LoL je porad jeden z nejvic vytizenych serveru a asi to tak i zustane
-
Ano pro získání prvních 30ti dní je nutnost kreditky nebo gamekarty. Levnější gamekartu pořídíš na mmoboost.cz a co se týče front, tak už to není tak hrozné. Stabilizují to jak jen to jde. Hra podle mě stojí za to :-) pro wowhatery (wow hraju již třetím rokem s menšíma pauzama mě baví a to jako tor) nejde o hating přece ale o to, že si to JÁ užívám protože o to u her jde ne? :-)
-
-
Podle mě je to jasný fake, už jen pro to, že ty adresy jsou úplně vymyšlený. Sám jsem s nimi řešil Security questiion a mám plnou schránku emailů od EA, custrom service a bioware. To už podobný kecy byly, když vycházel B3, taky že EA banuje za kktiny. Holt jednou dáte ban na forum kvůli kritice na DA2 a pak se vezete:D
-
-
EA potvrdili, že to fake není...
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/02/swtor-ilum-bans-were-real-nuanced/
-
-
řikám kund-ovina za-sraná
-
-
Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29 a v obci Žerůvky u Olomouce. Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u Štemberka na Moravě. Mouši se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dne 27. 6. 2003 mi otrávili pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou „Magnesií“, odvarem z meduňky, čajem „Zelený drak“ spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... tel.: 732788680 P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí!
-
-
Zavolam. :D
-
Co to sakr... :D
-
-
http://exotopedia.org/wiki/Nezn%C3%A1m%C3%AD_telepati
-
-
-
-
Ať zabanujou všechny, fuj taková pýčovina.
-
-
Já bych všechny ty internety zakázala... *2*
-
Jazzíku, běž se prosimtě radši věnovat těm hounům co si s nima tak rád hraješ (jak jsi tuhle psal....). Na "pýčoviny" budeš muset ještě trochu vyrůst a navíc - tady nemůžeš trousit ty svý výblitky, tady je diskuzní fórum.
Odpověď si ušetři. -
-
Na tebe jsem čekal borčíku.
-
-
Který části "odpověď si ušetři" jsi nerozuměl?
-
A kluci a holky *1* *1* *1* Já tvrdý zastánce metalu a rocku, tak tohle mě dostalo: http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ
Moc super *5* *5* *5* *5* -
-
Bacha na to. Chytne tě jedno a už se vezeš.
Já taky začínal u jednoho videa a teď si zpívám gee gee gee gee gee ve sprše... *5* -
-
už to kajsik postoval Franta Fuka, ale je to dobrý, dží dží dží dží džíí *14*
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ
-
-
-
Second, a smaller number of accounts were warned or temporarily suspended for exploiting loot containers on Ilum. To be completely clear, while players may choose to travel to Ilum earlier than the recommended level (40+) and may loot containers if they can get to them, in the cases of those customers that were warned or temporarily suspended, they were systematically and repeatedly looting containers in very high numbers resulting in the game economy becoming unbalanced.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=120099 /source/
Re****ovaný bioware a ea společně s infantilní, kritiku nesnášející, komunitou a vy byste to ještě chtěli hrát? -
-
Exploit je zakazan v kazde online hre. Co je na tom divneho? Diskutovat by jsme mohli maximalne o tom,jestli zrovna tohle je exploit.
A reseni? Staci dat k bedne jednoho strong NPC a ty 16 tam lootovat nebudou.
-