Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Ať zabanujou všechny, fuj taková pýčovina.
    • Já bych všechny ty internety zakázala... *2*
    • kostejnesmrtelny
      Jazzíku, běž se prosimtě radši věnovat těm hounům co si s nima tak rád hraješ (jak jsi tuhle psal....). Na "pýčoviny" budeš muset ještě trochu vyrůst a navíc - tady nemůžeš trousit ty svý výblitky, tady je diskuzní fórum.
      Odpověď si ušetři.
      • Jazz
        Na tebe jsem čekal borčíku.
        • kostejnesmrtelny
          Který části "odpověď si ušetři" jsi nerozuměl?
        • A kluci a holky *1* *1* *1* Já tvrdý zastánce metalu a rocku, tak tohle mě dostalo: http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ

Moc super *5* *5* *5* *5*
          • Bacha na to. Chytne tě jedno a už se vezeš.

Já taky začínal u jednoho videa a teď si zpívám gee gee gee gee gee ve sprše... *5*
            • už to kajsik postoval Franta Fuka, ale je to dobrý, dží dží dží dží džíí *14*
      • http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ
  • Hru jsem nehrál a zakonitosti virtuálních peněz neznám, ale to že jsou ve hře chyby a hráč se rozhodně toho využít není snad jeho probém. Ať to raději opraví a dají pokoj.
    Co se týče toho získávání peněz přes vyhrávání a prohrávání území, tak je to stejný princip... Není to nic nelegálního... To, že to je řekněme silně nefér vůči ostatním a do jisté míry to ničí systém získávání peněz a předpokládám i následně výbavy atd. je už věc druhá. Bohužel, hra tuto možnost umožňuje a tím to hasne...
    Opět by s tím měli něco udělat, jelikož by byl hráč vyloženě blbej, kdyby si takhle nenaheomadil nějákou tu sumičku peněz. Předpokládám, že výbava je taky podmíněna levelem atd.
    PS: nedávno jsem seknul s hraním jedné F2p MMORPG a kdybych tam měl možnost získat ingame goldy ( zde byly 2 typy peněz, 'obyč a ty důležitější'), tak toho hned využiji neboť často bývá zvykem, že vývojíři vás vyloženě buzerují a omezují v legálním získávání a nutí vás si za skutečné peníze tuto ingame měnu kupovat. Netřeba zmínit, že to většinou žere hodně času.
    Jinak jsem v té hře nahrál +- 750Hod.
    • je to exploit- čili nejlepší řešení - sebrat co hráč vyexploitoval a chybu opravit. Ban ba účet bych nedával
      • A jakým způsobem tam ty bitvy vlastně fungují? to jsou instance nebo je to v persistentní lokaci? Týmy jsou náhodný? volený nebo prostě kdo příjde ten jede? Jakto že na to nepřišli už při beta testu?
        Pamatuju si na Lego universe, tam byly survival soutěže, přežít příval nepřátel a čim dýl jsi přežil, tim lepší byla výhra. Někdo zjistil že se tam dá schovat do nějáký díry ve skále a člověk tak mohl získat nejlepší výbavu asi během první hodiny hry :)
  • řikám kund-ovina za-sraná
    • Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29 a v obci Žerůvky u Olomouce. Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u Štemberka na Moravě. Mouši se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou poštu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! Dne 27. 6. 2003 mi otrávili pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes již vím, že mou setru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čemž jsem si myslel, že jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou „Magnesií“, odvarem z meduňky, čajem „Zelený drak“ spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... tel.: 732788680 P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí!
      • Zavolam. :D
      • Co to sakr... :D
        • http://exotopedia.org/wiki/Nezn%C3%A1m%C3%AD_telepati
  • http://i43.tinypic.com/dzfbpy.jpg

Skvělá hra? Možná ano.
    Skvělé MMO, kterému dlouhodobě vydrží většina předplatitelů? ...
    • JohnyTheZik
      Me taky nikdy nebudou (asi) bavit MMOcka, nicmene taky nemam potrebu to vsem vytrubovat a hlasat, ze jsou to hry spatny. To samy s timhle borcem, hraje MMO, ktery ocividne hrat nechce, tak si hraje "offline".. Zbytecny prispevky
    • Ja myslim, ze je to platny nazor..
      Taky to hraju, ale nevydrzim :)...Mam zaplaceny 2 mesice, je to bezva, ale treba Lotro me ze zacatku chytlo mnohem vic :), vubec bych se nedivil kdyby to vetsina po par mesicich vzdala (ja to vzdavam s prichodem ME3)
      • no ja osobne tomu neverim ze lidi prestanou hrat zapominas nato a to hlavni ze vehre sou jeste nake veci zablokovane a ceka se na patch treba Lagecy toje jeste zamknute a neverim tomu ze to nechaj jak toje budou porat pridavat nove veci a kdiz si prectes pozdejsi previe tak zjistiz ze delaj na necom velkym do SW a zatim jeste nikdo nevi coto bude protoze to tajej toho se vubec nebojim jestli si nekdy hral wow tak vis ocem mluvim sorry za moji cz
    • Cahir
      Mně nejde do hlavy, proč má někdo potřebu tak ostře sledovat hru, kterou očividně hrát nechce a nesnáší ji. Že sem občas přijdou zanadávat Jazz, Killer a podobní pacienti, aby si ulevili, to se dá ještě pochopit. Ale takhle se vyžívat ve svém vlastním pohrdání a neustále si víc a víc podkuřovat? Nechápu.
      • miker17
        On za to nemůže to je jen jeho vrozený kreténismus
  • Trol.internetovy
    Sakra tak to jsem další na řadě :/ *7* At zije republika!
  • rancor1223
    Autor dopisu (který je podle mě podvrh) si zřejmě plete univerza. *1*
    Ilum > StarWars
    Illium > Mass Effect
    • miker17
      pravděpodně to vymyslel nějaký k*kot z 4chanu nebo 7chanu hej Miki Hoshii nebyls to ty stou svou debilní angličtinou :-)
      • http://www.youtube.com/watch?v=P7BMfZr_Eeg
        • miker17
          http://www.youtube.com/watch?v=ayLOmEgPQt8
          • http://www.youtube.com/watch?v=5ljf00fjtv4
            • miker17
              http://www.youtube.com/watch?v=OSQO7eum79A

http://www.youtube.com/watch?v=fSGQPzS0p5E&feature=related
  • jindra.veliky
    pane boze no co s tim udelame? *15*
    • Lames rekordy, chlapce. :thumbsup:
    • neber si to osobně, ale taky jsem ti tam jedno ze zvyku šoupnul. stejně ta mínuska/pluska nemají vůbec žádnou vypovídající hodnotu, páč se tu pluskuje a mínuskuje snad podle toho, jak zrovna zafouká vítr. někdy tu vidím extrémně stupidní příspěvek, který je pluskován a jindy zajímavý příspěvek, který je zase zasypán mínusky. takže asi tak. *3*
      • Inquisitor
        No jo vox populi.
        • box pokuli *16*
    • miker17
      nic ale tobě dáme mínusko :-)
      • jindra.veliky
        kdyz vam to udela radost *15*
      • Zabils *1* *1*
  • Věřte mi nebo ne, ale potkal jsem týpka co mi přesně tohle udělal před nosem (16. lvl měl tuším). Jen tak si hodil stealth, proběhl kolem mobů a vykradl truhlu...někdy mi to open world pvp prostě chybí...
    • miker17
      neříkej že ty jsi nikdy nevykradl truhlu když si viděl nějakého neštastlivce bojovat s moby *1*
      • tak jasni ja to delam a rad ale jen kdiz hraje za druhou stranu jeto nepritel tose muze jeto pvp ne XD ale mi frakcy to nedelam sorry za cz
      • Walldstein
        Já sem to třeba nikdy neudělal, protože vim jak mě to nasere když to někdo udělá mě: "Nečiň jiným co nechceš aby činili oni tobě.."
      • nene já jsem právě ani s nikým nebojoval...jen jsem viděl z dálky imperiala na 16. lvlu (v zóně pro 50.) tak jsem byl zvědavej co udělá :) Je pravda že pokud člověk ví kde jsou truhly tak se na tom dá docela nahrabat protože maj docela rychlej respawn.
      • No ja som nikdy nic take v online-ovke neurobil a ani neurobim... To robia len egoisticke, za PC nesmrtelne deti, ktore by si zasluzili preplesk a lekciu slusneho chovania ;)...

BTW presne koli takym magorom ma tak vela ludi radcej SP nez MP... Pretoze vzdy sa najde nejaky dobre vygumovany popupickovany kok*** ehm...hlupak :) co svojim chovanim absolutne pokazi zazitok z hry ostatnym normalnym hracom. Ci uz je to "ukradnutie" rewardu niekomu kto si ju vybojoval, alebo proste len troling, to je jedno...
  • Hmm, to už projelo 4chanem a zařadilo se to do standardního seznamu důvodů, proč je ToR srajda a EA/Bioware šmejdi... někdy bych tady nahodil celej seznam, ale nemá to moc smysl.

SWTOR je nejlepší!
    • Hater gonna hate, biodrones gonna biodrone am i rite?
      • google translate: Alala je r-tard.
        • wut?
      • Ano, přesně tak.
    • miker17
      nojo no tak si necvrkni
      • Jo btw na /v/ jsou často postovány screen s posty těch nejretardovanějších Biodronů z SWTOR fór... věci jakože by rádi platili měsíčně ještě víc atd.

Takže pokud postuješ na SWTOR fóru, tak pod jakým nickem? Určitě jsi tam taky vypustil nějaký perly, nad kterýma by se /v/ zasmálo...
        • miker17
          miker17
          • Díky, podívám se po tom a uvidíme. Zlatý fond Biodronů je potřeba stále rozšiřovat.
            • miker17
              klidně mě je to jedno a rozhodně bych za hru něchtěl plati víc....
      • Citím jistou nejistotu ve tvých slovech.

SWTOR je přece bezchybnej, ne? Takže by jsi neměl mít nejistotu...
        • miker17
          Hraju Tor od Early Bety takže znám chyby TOR líp jak ty BTW hráls tu hru vůbec nebo tady jenom oxiduješ *1*
    • tits or GTFO
      • Čekuj /v/, TOR thready tam jsou často.
  • chci zpatky pul minuty zivota ztraceneho ctenim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit