Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se jaká omezení skrývá F2P v The Old Republic
19.10.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Jsi si jistý do 15 urovně to bylo před F2P..
-
díky
-
koupit hru stoji asi 300
-
a, teď koukám že jsem se asi blbě zeptal, protože odpověď nevidím. Abych mohl hrát F2P musím udělat co ?
-
Já hraju na RP serveru (tedy zaměření na role-playing). Ano, zatím ano. Rozdíl je v tom, že KOTOR byl koridor, pročež působil více intenzivně, plynul jaksi rychleji. Tady jsou lokace větší, celé to působí tak nějak více megalomansky a těžkopádněji...
-
Sauce pls.
-
Trial na 15 úrovní lze zdarma stáhnout. Pro klasickou kampaň - tedy plnohodtné hraní SP si musíš hru koupit. Pro zpřístupnění MMO složek ji pak musíš měsíčně platit. Lze tedy říct, že existují jakési tři úrovně.
-
k druhému odstavci ti řeknu, že jako dlouhodobě spokojený hráč SWTORu to uplně SP hra není.. příbehy sou skvělý.. možná ještě lepší než KOTORY.. ale máš to proložený spoustou vedlejších questů, který už žádnej hutnej příběh nemaj a v porovnání s klasickym SP, kde vedlejšáky sice taky jsou, tady neůměrně natahujou dobu hraní kampaně.. řekl bych že 5-10% času hraješ ten skvělej příběj a zbytek děláš omáčku v podobě vedlejších questů abys měl dost velkej lvl a mohl se posunout o kousek dál v příběhu.. takže MMO feelu se nevyhneš. Jen je to zatraceně dobrej příběhovej MMO feel *1* což odpůrci MMO jen stěží ocení
-
Přesně něco podobnýho sem chtěl právě napsat ;o)
Zajímá mě jen ten příběh a sólo hraní, takže F2P vítám a budu si moci dohrát tu svojí postavu. -
To je pravda. Jenže já mám s tou hrou problém, že mi příjde neatraktivní a s "rozporuplným" interfacem. A nějak se přes to nemůžu překousnout. Brácha to hraje, baví ho to a čeká právě na F2P, ale když se mu občas mrknu přes rameno vůbec nemám chuť si to zahrát. Já už měl tak nějak problém s Clone Wars, který mě taktéž vizuálně nesedly.
btw. Chápu to tedy správně, že to teď hraješ normálně jako SP na PvE servereu? :) A říkáš, že máš podobněj zážitek jako u původních KOTORů?
Přesně, bohužel. :( -
Každý aktivní sub dostane cartel coins za každý měsíc, co platil. Majitelé CE + DD edice víc.
-
zeptám se, musím si hru koupit nebo se dá stáhnout klient a F2P ?
-
Konečně budu moct zažít tu úžasnou příběhovou část která je neustále podávána jako jedno z největších plus. No, nemůžu se dočkat.
A dokonce se mě ty omezení ani nedotknou, protože jsem nudný a hravám lidi tak nebo tak (případně míšence) a PvP je pro mě v hotkey combatu to poslední. -
jasne-nerikam,ze ne..trooper se mi taky libil,sage treba vubec
-
Tak pro tebe jakožto SP hráče je dohrání příběhu daného povolání snad i koncem hry, ne?
Navíc, dohrát hru např. za Jedie a bounty huntera je prý úplně jiný zážitek a naprosto se to od sebe liší.
Já to beru takhle: Hra stojí tři kila + do toho další tři kila vrazím. To mám dva měsíce, za který maximálně tak stihnu dohrát kampaň za republiku a za impérium. Co bude pak, uvidím, možná to dám k ledu, možná ne. Ale rozhodně mi to za tyhle peníze přijde jako dost muziky. Zatím to vypadá jako kvalitní SP titul, jestli je to špatné MMO zatím nevím, uvidím. ale jelikož jsem stejně jako ty SP hráč, moc mě to netankuje.
James Ohlen je legendární designér, ale s SWTORem si evidentně ukousl příliš velké sousto a navíc se pustil do neprobádaných vod... -
po zpřístupnění Legacy se ti limit zvedne na 12postav na server ;-) ( takto je to už delší dobu )
-
Zahraj si imperiálního agenta, nejlepší příběh.
-
ale stejně podle toho co sem čet po tom co dohraješ příběh se budeš muset rozhodnou jestli začneš platit nebo skončíš a to ve světě kde už je mnoho online her který můžeš hrát bez placení od začátku do konce dost mizerný
-
Já ale nekritizoval scénář u TOR, ten je v pořádku.:) Pozastavil jsem se nad tím, protože jakožto nehráče MMO mě mrzelo, že se nevydali cestou klasického SP. Jasně, můžu to hrát jako SP, jenže mě to nezaujalo. Jen příběhem. A je sice hezké, že se to dá brát jako KOTOR 3/4/5/6, ale pořád je to primárně MMO. Ztrácí to pro nemálý počet lidí smysl. Ten interface a to prostředí je přeplácaný pro někoho, kdo onlajnovky nehraje.
A odsun hráčů je nepopíratelný, protože ten svět po nějakém měsíci hraní nemá vlastně co nabídnout. Je to nuda. Dostaneš se na 50 level a co? Nic.
A James Ohlen také říkal, že vydal největší a nejlepší hru, což nevím, jestli je tak úplně pravda :) -
neznam, nemuzu soudit, ale pokud se podivas na dobu gameplay, tak dohrat pribeh mi trvalo pres mesic, zkousel sem dalsi postavy a tak a tady mas tech pribehu 8 a free? Proste je to zabava na dlouhou dobu. Pokud jdes do hry s tim, ze chces vsechno a zadarmo, tak to je trosku nefer nezda se ti?