Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se jaká omezení skrývá F2P v The Old Republic
19.10.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
adventuru jsem hrál např. phantom menace na PSX a to bylo tehdy podle mého názoru hodně dobrá hra. Je to tedy akční adventura, ne klasika ala broken sword, ale i tak bych to do adventur minimálně okrajově zařadil.
-
Chlapci z Bioware by se měli zamyslet, proč se většina lidí vrací jen kvůli single příběhu a zapracovat spíše na MMO prvcích *4* , páč za single-player jim nikdo 14 dolarů měsíčně posílat nebude.
-
haha tak to je presne u WAR ... nemuzes si zalozit novou postavu pro f2p (do lvl20).. takze lidi co rok nehraji a chteji to testnout (co se zmenilo) museji zakladat nove ucty... trapne..
-
Myslíš, že by se to hráčům líbilo? Hardcore + fans by spílali a mladší generace by byla nadšená a teď babo raď. :)
A souhlas, Republic Commando bylo výborný, skvěle se hrálo, příběh byl na slušné úrovni, dostávalo pozitivní kritiky…nevím, proč nevznikl další díl. Byla špatná rentabilita?
Jinak, dovedl by sis představit adventuru ze světa Star Wars? -
Ani ti nevím, mám to někde na poličce koupené ještě, ale já jsem vždycky hrál SP. Battlefront II mě bavil, ale po pravdě sice bylo hezké, ale primárně zaměřené pouze na MP, což mě tento typ her moc nebere (vyjímky pro mě jsou třeba CS,Blacklight Retribution či Battlefield). Jako zahraji si to rád, ale raději preferuji hry ze světa SW zaměřené na příběh.
-
mě by spíš zajímalo jakej bude rozdíl mezi "neplatim poplatky a nemam koupenou hru" a lidma "neplatim poplatky ale hru mam koupenou". Hru sem koupil, pozabíjel bosse a pak to nechal bejt. A představa že se budu chtít lognout na svýho Sith Maraudera - pure blood a řekne mi to že nemůžu je divná...
-
Republic commando bylo dobré v SP ... Mělo vůbec MP? Sem ho nikdy jako MP totiž nehrál a ani nevím jestli tam bylo. Ale jinak jako SW fps bych asi volil Battlefront ... toho sem ve své době nahrál celkem dost MP.
A SWTOR prostě měla být Sp ... ten přiběh mohl být lepší a ten MMO content co je v TOR by mě určitě nechyběl. -
Já se tam vrátím rád, hlavně kvůli těm story lajnám, sem tam si dám pár flashpointů....i když to omezení (stejně jako pvp) na tři týdně? to je hrozná tupost....stále ještě nechápou, že peníze se dají vytřískat mnohem lépe na vzhledech a bonusech pro šílence jako je ultraxp bonus a jiné gain bonusy, včetně hardcore vylepšování inventářů, bank a jiných hovadin....je to škoda no
každopádně já si to užiju po svém no :) -
Mě se to zpracování zase líbí, přijde mi to jako "nástupce" grafiky v SW KoToR 2:) Ale jak říkáš, spusta lidí by chtěla nový kabát:) A když už jsme u těch her, moc rád bych si dal další Republic Commando, které považuji za jednu z nejlepších FPS ze světa SW, ne-li nejlepší (Dark Forses je sice legenda, ale už ji nechme odpočívat:))
-
Přesně tak! + tedy určitě s jinačím grafickým kabátem. Tato "CloneWars" stylizace by asi v klasické SP hře neklapala nebo respektivě, nedovedu si ji tam představit.
-
Kdyby SW ToR byl SP SW KOToR 3, myslím, že nikdo a opakuji nikdo by se nezlobil, jelikož co jsem měl možnost číst a poslouchat hráče, co to už hráli, tak příběhově je to skvělé, ale prostě MMO to být nemělo.
-
Budu se opakovat, ale je mi fakt líto, že se Bio"EA"Ware pustili na tenký led s MMORPG a natankovali do ní šílelný balík peněz, než aby raději udělali KOTOR 3/4/5. Jasně, kdyby nám chrlili jedno pokračovíní za druhým, asi bychom taktéž nebyli nadšení, jenže ten mix světu Star Wars s RPG má ohromný potenciál, který jde pořád upgradovat a vymýšlet nové věci, které by se hráčům neomrzeli + samozřejmě kvalitní scénář, vylepšení grafické stránky hry…Já tomu rozhodnutí, přesunout svoji práci na MMORPG dodnes nerozumím. Co je k tomu vedlo? Potenciál výdělků WoWka? Proč do toho napumpovali tak nekřesťanské peníze? Po bitvě je každý generál, ale pro mě je Old Republic epic fail.
-
Zaplatil sem, vyzkoušel sem, vymazal sem .... asi ani zadarmo bych to nezkoušel znova. Je škoda, že to neudělali jako SP hru, ta mohla mít lepší příběh a u questů by se člověku nepletli pod nohy ostatní hráči.
-
Přiznejme si to:) Alespoň polovina z nás to vyzkouší už jenom kvůli tomu, že je to SW:)
-
3x battleground/week uhm kto im to tak asi bude hrat roflcopter tie bgcka boli jedina schopna vec na tej hre give me back my 50e...
-
Imperial classy maji mnohm lepsi story(hlavne Agnet,Inq)
-
Když hra vyšla, jako většina hráčů jsem to ty 2 měsíce hrál. Teď se tam vrátím, když to bude F2P abych si dojel všechny příběhové linky .. Jedi Knight ale tu dějovou linku měl poměrně slabší .. Takže takovej fajn single-player nás čeká .. Tak trošku KoTOR 3 .. *2*
-
:) dobrý no .. takže to že byli prazdné warzony a furt se točily ty samí lidé se nezmění :) tohle je fail. No tak tohle mě nepřesvědčilo abych se k tomu vracel :)
-
omezení? Váš světelný meč nebude mít rukojeť
-
pro zacinajici hrace je to super udelane - story line 50 lvl bez omezeni.Jen nevim kolik postav hraci mohou mit?..pro hrace co uz neco odehrali je to k nicemu-tydenni bolok na flashpointy,op i pvp jak jsem pochopli