Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro zacinajici hrace je to super udelane - story line 50 lvl bez omezeni.Jen nevim kolik postav hraci mohou mit?..pro hrace co uz neco odehrali je to k nicemu-tydenni bolok na flashpointy,op i pvp jak jsem pochopli
    • Shaker
      naposled si pamatuju, ze slo mit 8 charakteru na jednom serveru, tz vsechny classy (1/2 podclass), ale jeden spoluhrac mi rikal, ze planujou ten limit zvednout, tak nevim
      • po zpřístupnění Legacy se ti limit zvedne na 12postav na server ;-) ( takto je to už delší dobu )
  • Cahir
    jejich rozhodnutí si interpretuji takto: Chce-li někdo KOTOR3, kampaň, Sp hru, kterou koupíš, dohraješ a skončíš, pak je pro tebe F2P. Kampaň je zcela zpřístupněna.

Chceš-li vedle toho hrát hru i jako MMO a vše, co k tomu patří, plať...

Osobně to shledávám jako elegantní řešení, které by mělo potěšit jako KOTORu chtivé fandy, tak MMO hráče.

Teď hraju kampaň Jedi Knighta a zatím jsem s ostatními hráči v podstatě nepřišel do styku.

PS: Je pravda, že kampaně za imperiály jsou lepší?? Jinak, toho contentu je fakt strašná spousta...
    • turgingpoint
      Zahraj si imperiálního agenta, nejlepší příběh.
    • Shaker
      3 dny po vydani hry sem na planetach potkalaval tak 15 hracu republiky a zhruba stejnej pocet imperia prubezne po celou dobu, co sem na planete byl, najednou tak maximalne 7 lidi dohromady a to to hralo fakt hodne lidi... problem mmo slozky tyhle hry je, ze je rozinstancovana, cela hra je rozlozena na velky mnozstvi lokaci mezi kteryma je loading, takze lidi opravdu moc nepotkas, protoze tam proste nejsou cesty mezi jednotlivyma uzemima, jako treba ve wowu nebo lotro, ale kazdej ma vlastni lod a loading... S tim, ze pokud ma nejaka mapa vic jak 250 hracu, tak se vytvori jeji druha instance, takze se ti klidne muze stat, ze si proste na fleete sam nebo jen v peti lidech (asi to udelali kuli zvednuti vykonu, co ja vim).

Co se pribehu jednotlivych class tyka, tak zalezi na tom, co mas rad... Jako malej sem obdivoval rytire Jedi, ale ted uz svet nevidim cernobile, takze radsi zvolim troopera :) ale vseobecne plati, ze se vsim, co se kampane tyka si dali fakt praci a proste je to parada.
  • walltar
    Zaplatil sem, vyzkoušel sem, vymazal sem .... asi ani zadarmo bych to nezkoušel znova. Je škoda, že to neudělali jako SP hru, ta mohla mít lepší příběh a u questů by se člověku nepletli pod nohy ostatní hráči.
  • Když hra vyšla, jako většina hráčů jsem to ty 2 měsíce hrál. Teď se tam vrátím, když to bude F2P abych si dojel všechny příběhové linky .. Jedi Knight ale tu dějovou linku měl poměrně slabší .. Takže takovej fajn single-player nás čeká .. Tak trošku KoTOR 3 .. *2*
    • Imperial classy maji mnohm lepsi story(hlavne Agnet,Inq)
      • Shaker
        me se trooper libil, celkove vsechny charaktery maji neco do sebe
        • jasne-nerikam,ze ne..trooper se mi taky libil,sage treba vubec
  • Já se tam vrátím rád, hlavně kvůli těm story lajnám, sem tam si dám pár flashpointů....i když to omezení (stejně jako pvp) na tři týdně? to je hrozná tupost....stále ještě nechápou, že peníze se dají vytřískat mnohem lépe na vzhledech a bonusech pro šílence jako je ultraxp bonus a jiné gain bonusy, včetně hardcore vylepšování inventářů, bank a jiných hovadin....je to škoda no
    každopádně já si to užiju po svém no :)
    • Shaker
      tak tahle hra prave na expeni vubec netahne... je tam, ale je az druhotny, hlavni behem levelovani je pribeh, ne samotny levelovani. Navic, mit 50 lvl na treti planete, tak sou ty questy silene easy a lidi by to nebavilo
  • ver mi ze se da cas vyuzit lepe nez touhle srackou. i zadarmo je to drahe
    • Shaker
      tak urcite...
  • :) dobrý no .. takže to že byli prazdné warzony a furt se točily ty samí lidé se nezmění :) tohle je fail. No tak tohle mě nepřesvědčilo abych se k tomu vracel :)
    • Shaker
      koukni se na to z druhy strany, treba se zlepsi world pvp, urci se mista na planetach, kde se bude navzajem zabijet... to se mi treba libi, po pravde ty warzony mi prisli dost nudny. Samozrejme v tom pripade by to chtelo dat nejaky odmeny za world pvp a ne jen dobrej pocit, ze sem nekoho vyndal.
  • mě by spíš zajímalo jakej bude rozdíl mezi "neplatim poplatky a nemam koupenou hru" a lidma "neplatim poplatky ale hru mam koupenou". Hru sem koupil, pozabíjel bosse a pak to nechal bejt. A představa že se budu chtít lognout na svýho Sith Maraudera - pure blood a řekne mi to že nemůžu je divná...
    • haha tak to je presne u WAR ... nemuzes si zalozit novou postavu pro f2p (do lvl20).. takze lidi co rok nehraji a chteji to testnout (co se zmenilo) museji zakladat nove ucty... trapne..
  • tohle mi přijde spíš jako demo než f2p
    • Shaker
      az te nejaky demo necha neomezene hrat 8 pribehu zadarmo, tak mi dej vedet, mile rad si to zkusim
      • ale když to srovnám třeba se star trekem online tak ti to nedovolí nic
        • Shaker
          neznam, nemuzu soudit, ale pokud se podivas na dobu gameplay, tak dohrat pribeh mi trvalo pres mesic, zkousel sem dalsi postavy a tak a tady mas tech pribehu 8 a free? Proste je to zabava na dlouhou dobu. Pokud jdes do hry s tim, ze chces vsechno a zadarmo, tak to je trosku nefer nezda se ti?
          • ale stejně podle toho co sem čet po tom co dohraješ příběh se budeš muset rozhodnou jestli začneš platit nebo skončíš a to ve světě kde už je mnoho online her který můžeš hrát bez placení od začátku do konce dost mizerný
            • Cahir
              Sauce pls.
  • zeptám se, musím si hru koupit nebo se dá stáhnout klient a F2P ?
    • Cahir
      Trial na 15 úrovní lze zdarma stáhnout. Pro klasickou kampaň - tedy plnohodtné hraní SP si musíš hru koupit. Pro zpřístupnění MMO složek ji pak musíš měsíčně platit. Lze tedy říct, že existují jakési tři úrovně.
      • Jsi si jistý do 15 urovně to bylo před F2P..
      • a, teď koukám že jsem se asi blbě zeptal, protože odpověď nevidím. Abych mohl hrát F2P musím udělat co ?
        • koupit hru stoji asi 300
          • díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit