Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na 8 minut singleplayeru Medal of Honor: Warfighter
14.9.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
To přehřátí minigunu je naprosto směšný.
-
-
čo je na tom konkrétne smiešne ? teda okrem toho, že sa prehrieva a ochladzuje o dosť rýchlejšie ako v realite.
-
-
Přesně to je na tom směšný, sotva vystřelí první salvu nábojů a už je to rozpálený do ruda.
-
Chceš mi říct, že obecně v reálu se ti to rozpálí do červena v takové podobě? Když je to chlazený? Rychlost je samozřejmě věc sama o sobě, ale i tak ten vizuál je přemrštěnej.
-
-
nie až tak výrazne ale áno, rozpály sa krásne do červena http://is.gd/VFdCG0
-
-
Když pominu ty podmínky ve hře a noc ze záznamu, tak dejme tomu. Ovšem, ve hře to opravdu působí přehnaně.
-
-
-
taky nechapu, co je na tom směšnýho... tam je spousta jinejch věcí o kterých, kdyby někdo řekl, že je to směšný, tak nic neřeknu, ale zrovna tohle.
-
-
-
Už se celkem těším. Medal of Honor je srdcovka už od PlayStationu.
-
Bohužel bf už se vydalo úplně stejnou cestou jako cod. Takže pro mně obě dvě sra*ky pro malé děcka. *3*
-
Jedinej viditelnej rozdíl oproti battlefieldu je ten že ta zbraň má zelené maskování...
-
A BTW stale tu nevidim ziadne oznamenie o tom ze BlackMesa Source konecne vysla a uz ju hram a nemozem si to vynachvalit. O blbostiach pisete (MOH, COD a ine kravoviny), ale to co treba to ne.
10 rokov stara hra, a natre to tymto Call of Honorom na zadek. Prevedene do Source Enginu je to upne paradne.
Sranda je ze sa FPS hry od HalfLifu nikde neposunuli. Len k debilite/konzoloidnosti. -
-
kouknou do bleskovek
-
-
EA:Proč se namáhat s AI když můžeme přidat tisíce nepřátel na bojiště,děti to zabaví a peníze se budou jen sypat. *16*
-
-
s tou umělou inteligencí to není tak jednoduchý, asi by nebyl problém udělat suprovou AI, jenže by to pak bylo strašně těžký. problém je spíš v hráčích, kteří když si koupí střílečku, tak chtějí zabít tisíce vojáků za hodinu a ne se choulit někde v úkrytu a jen občas vykouknout (jako v opravdové válce). toto bych vyvojářům za vinu nedával a už vůbec ne EA.
-
-
urobiť suprovou AI je velký problém, urobiť AI ktorá zabije hráča behom milisekundy je otázkou pár minút.
-
-
-
U tehle her je delsi instalace nez kampan, kdo by to jeste hral?
-
Super. Vypadá to skvěle a opravdu moc se těším až si to zahraju. BO 2 už mám předobědnaný a i tato hra je jasná koupě
-
-
narozdiel od ostatních s tebou tiež súhasím, u mňa to teda na predobjednávku nieje pretože niesom až tak žhavy na FPSky ( okrem Far Cry 3 ) ale rozhodne si to budem chcieť zahrat.
-
-
Mam pocit, ze trolluje, ale mozna se mylim.
-
-
Ak trolluje nech trolluje ja sa tešim a ako som povedal, nie ze by som hru predobjednával a slintal z nej ale ked bude za rozumnu cenu v zbierke poteši.
-
Možná ano možná ne. Je snad trolling říct že se těším na hru na kterou se nikdo netěší a že se netěším na hru na kterou se každý těší? To je velice zvláštní uvažování. Zamysli se nad sebou, odpověď nalezneš ve svém srdci.
-
-
-
-
Hlavoun - jediná sra*ka na tomto foru jsi ty takže asi tak
-
-
Copak copak, pravda boli co, jen bez, x-krabice ceka.
-
-
Jednoducha rovnice.
EA + Frostbite + Konzole = Super Mega Sra*ka pro decka 12+ s iq 60
Chjo... -
-
njn, mě kdyby bylo o 15 let míň, tak bych to asi taky žral.
-
jasne:) a píše to človke ktorému je 15 + *3*
-
-
Na veku nikdy nezalezi. Clovek muze bejt i ve 25ti uplne vypatlanej dement!, ktery kazdymu musi dokazovat, ze je vypatlanej dement!, aby lidi pochopili a uverili, ze je vypatlanej dement!. *3*
-
-
což nic nemění na tom že má pravdu...krom iq to mohl vynechat
-
-
Ja suhlasim len nesuhlasim s tym hatom smerom ku konzolám, keby pcčkari nekradli tak uz máme doma nex-gen to zaprve a PC by bolo stále na prvom mieste.
-
-
Iba si zabudol ze sa na Xbox , teda ehm konzolu kradne asi tak 90% viac nez na PC.
Ale o tom potom...
-
-
-
-
mě je 24 ale má vesměs pravdu *7*
-
-