Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No myslim ze nebyt na svete arabsti teroriste a latinsti narkomafiani, tak serie COD nebo MoH nebudou mit zadny namet :D Ale uz trochu nuda...
  • mizerie...
    minulej moh taky nebyl zadna slava...
    umela inteligence -, grafika -, pribeh -, hratelnost - ...

bfko je aspon zabavne, a ma to aspon trochu vyledane... todle mi prijde jak hra v roce 2005
    • "bfko to ma vyladene". Tak to si me rozsekal. *2*
  • nevim co mne děsi vic hra nebo hloupost v tom přiběhu..
  • COD v tomto stylu hraní alespoň vyniká. Tohle vypadá jako nudná hra a nevidím důvod proč bych to měl alespoň zkusit. Video mě o tom teda nepřesvědčilo.
    • Je sice hezké že to běží na Frosbite 2, ale jaký to má smysl, když tohle vizuálně zvládne COD taky :D, a pár efektů jakože rozbitá zeď to opravdu nezachraňuje. Grafici odvedli hodně špatnou práci.
      • je to z konzole tak bych to nehrotil ..
        • Není, pusť si to na YT ve FULL HD (tj 1080p) a poznáš, že jde bohužel o PC verzi.
  • miker17
    ....ukázat skoro polovinu hry v jednom videu...trochu nepraktické
  • To opravdu mysleji vazne? Ja bych se tak stydel hlasat "...with respect for the soldier at its core" ci "It doesn't get any more real than this." a ukazat tohle video.
    • souhlas, meli pustit radsi tu scenu z mariňaka, jak si honí na hajzlíku
  • Shenkster
    Ten voják je asi nějaký superrychlí Flash nebo co...takle rychle mířit přes hledí jsem ještě neviděl *7*
    • To je jen hra voe, vsechno moc pomalý... mrkni na youtube jak miri Adam Týc
      • Kozy
        ano, každej druhej voják je Týc
        • to nikdo netvrdil, jen odpoved bambulovi, co nevidel rychly mireni
          • Shenkster
            Bambulovi ? Jen mi to přišlo trošku moc rychlý... Podle mě jde celá značka MoH do .... To že tam narvou engine z BF3 ještě neznamená že to bude super hra...ty nascriptovaný scény jsou sice pěkný, ale toho je v CoD jak nasráno. Btw od BF3 se to liší jedině tím že tam není zničitelný prostředí a to je u tohohle enginu klíčový si myslím. Takže mě s tím neoblbnou.
  • DangerousDave
    tí dvaja v úvode sa asi držia pravidla "pod lampou je najväčšia tma":) ... inak ten boj v atramente bol vcelku zaujímavý ... prvých pár sekúnd.
  • Takže tahle to tam vypadalo? No asi jo když je to podle skutečný události.
  • vyzerá to ok :)
    • *vyzerá to na h*vno
      • ďakujem za názor no mne sa to páči, aj napriek tomu, že to bola prezentácia z konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit