Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na aktuální verzi Steam Controlleru v praxi
13.9.2015 | Adam Homola
117 příspěvků
-
Rád bych si to vyzkoušel v praxi, protože pořád nějak nevěřím, že by to mohlo fungovat. A už někde ukázali, jak na tom skutečně někdo hraje? Viděl jsem nějaké video, které na mě nepůsobilo reálně a tady zase jenom šmrdlá páčkou a na té plošce, ale nic víc.
-
-
pred rokem jsem koukal na naky video, kde hrali tahovku a bylo to podobny, jako by to nekdo hral na touchpadu (akorat mackani tlacitek je na sc prirozenejsi, protoze se smrdla palcem a ostatni prsty muzou mackat)
-
-
Co mi po třicítce, díky chlastu, sexu a drogám, začalo lenivět tělo, hraju na pc z 90% na gaypadu. Tahle věc se mi líbí, že s ní asi půjde hrát i žánry, které si na tv dneska moc nezahraju. Jasně bezdrát myška a klávesnice jsou celkem cajk, ale tohlec mi přijde komfortnější řešení. Možná jsem debil, že jsem šel do předobjednávky, ale sere pes.
-
Půjde ale i na hrách bez steamu? Co když mám Zaklínače na gogu?
-
-
Do knihovny Steamu se da pridat i hra od jinud, takze tipuju, ze pujde.
-
-
Tohle skutečně existuje, nebo je to jen troll ze světa konzolí? *15*
-
Je několikanásobně vědecky prokázáno, že inteligence lidstva, poměrově, degraduje a hloupější lidí mají tendence kupovat jednoduché věci a v herní sféře to platí dvojnásob, proto bylo také vynalezeno QTE, hry jsou čím dál hloupější, nikdo se neodváží vydat hru s nějakou AI vyšší než potrefená husa a proto také vznikají tyhle blbosti viz článek. Vždyť to dá rozum, hráč aby hrál hru? V ideálním případě xtá generace těchto kontrolerů pro casualy bude mít 2 tlačítka, kdy se "hra" ve slowmotionu zapauzuje a hráč se rozhodne, jestli se má prerender odehrávat cestou vlevo nebo vpravo.
H N U S
Naštěstí většina hráčů (nechci to takhle psát, ale PC) je stále soudně myslící a odmítají tyhle výdobytky pro casualy, protože chtějí mít výzvu, chtějí je hrát plynule, chtějí mít svobodu, protože chtějí HRÁT hry a nebýt jak cvičené opice. -
-
Každý přece ví, že casual hry jsou ten nejlepší, skoro až filmový zážitek. Však se podívej na slabé prodeje mrtvých indie her. To se prostě s AAA nedá srovnávat. Těch lidí, co AAA kupuje, to nemůžeš popírat.
Nedávno jsem byl u McDonalda, koupil si BigMac, rozhlédl se kolem sebe na ty davy lidí, zakousl se do něj a slastně seznal, jaká je to kvalita. Tolik lidí by přece nemohlo jíst něco, co není nejlepší. -
-
" Tolik lidí by přece nemohlo jíst něco, co není nejlepší. " Ano, na co používat mozek a kritický myšlení, když můžu bezmyšlenkovitě jít se stádem.
I skutečně hloupej jedinec si musí bejt vědomej toho, že jen akceptuje komfortní lži, kterým věří masa, místo toho, aby se konfrontoval s nepřijemnou pravdou. Jenže jak jsi sám zmínil, díky psychologii davu si může pohodlně věřit, že do očí bijící lež je pravda. Středověk *3* -
dle tve logiky....podival jsem se na silnici a k memu uzasu zjistil, ze vetsina lidi nejezdi v Bentley, ale ve Skodovkach. Ze by Skodovky byly nejlepsi?
-
-
Obávám se, že Váš argument je neplatný. Proč?
Cena auta Bentley začíná kolem 180000USD, cena auta Škoda 13500USD => auto Škoda je zhruba 13cti násobě lacinější. U her je situace zcela odlišná AAA hra stojí 60USD, zatím co Indie hry stojí kolem 20USD => AAA hra je zhruba 3 krát dražší než Indie hra.
Souhlasím s myšlenkou, že výše prodejů AAA her nutně neznamená jejich lepší kvalitu. Dle mého názoru, prodeje AAA her jsou především vyšší, protože investice do jejich propagace jsou extrémní.
Jinak, abych se vrátil k tématu článku. Osobně bych měl rád myš + klávesnici, která by měla analogová tlačítka.
-
-
Hele otázka. Jak je možný, že karatista, jako myslím tebe, se zkouší cpát ve fastfoodu? Nedávno jaký to nejsi Van damme a v reálu bychom to padali na zadky a teď tady žereš první ligu. Ono jestli nám tady z Čech trochu nelžeme co? A vůbec, kdy bude bitka?
-
-
uz zoubele rikal, ze telo se te nepta, kde kalorie vezmes, a kdyz je nekdo v objemovy fazi tak nepohrdne ani fastfoodem *5*
http://otakar.4fan.cz/otakar.php?clid=simek%2F06
-
-
-
-
Uvažoval som nad týmto, ale odradili ma tie trackpady na oboch stranách ovládača a kedže rád hrám fifu a xbox360 ovládač mi vôbec nesedí, teda je to zčasti aj šmejd a rozloženie ľavej analógovej páčky mi nevyhovuje tak som uvažoval nad kúpou ps4 dualshocku 4, ale kedže podpora tohto ovládaču na PC je mizivá a treba rôzne emulátori a nastavovania, tak som sa nakoniec rozhodol pre nvidia shield ovládač, ktorý má podobné rozloženie ako dualshock 4 a sedí perfektne v ruke a je robustnejší ako xbox360 a xbone ovládač a stál len o pár eur viac :) Jediná nevýhoda je, že ho musím mať pripojený usb portom, kedže cez wifi to neviem spojazdniť, resp. vždy blbne a vypadáva pripojenie keď sa mi to podarí spojazdniť.
-
Mám rád jak Dual Shock 4 tak X1 ovládač, zvykol som si hrať takmer všetko čo sa dá na gamepade. Steam controller je jasný experiment. Určite by som ho nekúpil pred vyskúšaním. A ten lesklý plast je fakt hrozné dizajnové rozhodnutie. Po tom ako pridali analógovú páčku som stále viac a viac skeptický, že ten pôvodný koncept s dotykovými plochami má proste nejaký problém.
-
Už stačí jenom odstranit ten příšerný touchpad, přidat páčku a bude z toho dekadentní X360 ovladač :) Snad Valve dojde, že jsou věci, kde se nemůžou srovnávat s velikány disponujícími patnáct a více letou zkušeností na trhu.
-
-
copak ovladač, ale ja nepochopil k čemu je steam machine
-
-
Pokus Valve urobit z Linuxu hernu platformu co sa im aj podarilo aj ked nie tak uplne no aspon vyvojari zacali makat trochu viac na vyvoji pre Linux.
-
-
Nemluvě o tom, že kdyby se podařilo Vulkanu vystrnadit DX12 (sice pochybuju ale naděje umírá poslední) tak by člověk nepotřeboval vůbec okna ke hraní a na SteamMachine by běhalo vše. Uvidíme co nám budoucnost přinese. Když Valve začali se Steamem tak spousta lidí taky nechápavě kroutila hlavama a kde je Steam teď. I když SteamMachine nemá žádnej tahák jako měl Steam. Jen se snaží nafutrovat pod televizi kde zatím trůní konzole.
-
-
stejne jako xbox nebo ps4, pc s mene obvyklym operacnim systemem
-
-
Velmi slabé pc, na které se optimalizuje o 106 aby se chechtáky sypaly.
-
-
Az na to ze su aj super nadupane, ale zasa predrazene.
-
-
-
-
-
Hafo "lol" novinka. Copy PR and be happy. Všichni dávno ví, že Valve jede totální "user friendly" *12*
-
Tohle mě zajímá, šetřím na něj na steamu a tak se ptám, pokud si ho potom objednám přes Steam dojde mi normálně do ČR ? Díky
-
-
priprav se na clo a dph :D
-
Jj pri nakupu to na me nic o tom ze by to nemelo prijit nekricelo.
-