Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Kdyby tam bylo víc Danteho:)
  • Umaroth
    Já jsem zase z dema uplně na věti, takhle odladěnou a zábavnou rubačku sem nikdy nehrál ! V současnosti hraju na PS3 DevilmayCry 4 a jako je to dobrá rubačka, ale je na mě moc japonská, právě proto se mi líbí DMC, že to je japonska hra uchopena Brity. Hru mám už předobjednanou na PS3 (na xboxu mi to dle dema přišlo horší, celkově na rubačky je lepší PSovladač).
    A ještě k tomu jsem VELKÝ fanda Ninja Theory (hlavně Enslaved).
    Nechci být nějak velkhubý, a vím že dle dema nejde moc soudit, ale jestli mě plná hra bude bavit jako demo, tak si troufám říct že to v mých očích bude lepší rubačka jako Gow, Dantes Inferno či Castlevania nebo Bayonetta.
  • Vážně je tam tak velkej rozdíl? Já hrál jen čtyřku a přišla mi právě fantastická a nedovedu si ani pořádně představitj jak by to mohlo být lepší.
  • God-of-War
    Ale rozhodně to bylo lepší, než tohle.
  • MinisterOfSillyWalks
    přitom 4 měla do dokonalosti hoodně daleko
  • FUCK YOU!

Seriózně, ten novej Dante je otřesnej. Předchozí příběhy a postavy ve hrách od Ninja Theory tak hrozný nebyly... jenže Heavenly Sword a Enslaved si nepsali NT sami... toto už jo.
  • Keyz
    To je tak šílené,že bych to nehrál ani jako hru na odreagování.Zde když vypnu mozek tak pořád budu moc chytrý na tuhle šílenost.
  • BoB.2
    Moje slova.
  • God-of-War
    Nevim no... hrál sem demo a že bych byl nějak nadšenej, to se říct nedá... Zlatej čtvrtej díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit