Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J.V.Stalin

To po něm chceš moc...

• Derp_1337

Vskutku? Cítím tady obyčejného hatera, který neví o čem mluví.

Film i seriál vznikl na základě stejného zdroje, což bych označil za dost velký společný rys.

• Horst_Fuchs

Jenže se jedná o seriál, který nemá mít vůbec nic společnýho s hrami. Proto reaguju. :)

• Derp_1337

Ta omáčka okolo (filmy, seriály, komixy, sběratelské figurky, atd.) k hrám patří, smiř se s tím.

• clovicekO

To on ani neříká. Jen je potřeba se zamyslet.

• Horst_Fuchs

Kam jsem se to sakra dostal? Já měl za to, že tohle má bejt herní web. :)

• Ravenor

Je toho tady hodně, tak jen reakce obecně:

- v knihách je rasismus vždy zmiňován jen ve vztahu k nelidem - barva pleti kohokoliv v knihách neřeší

- nelidi se v knihách vyskytují jen na vybraných místech jako jsou lesy, ghetta a podobně, málokdy jsou tam nějak volně a všude, takže bych řekl, že je dost času na soudit, zda tam budou či ne. teoreticky tam ani být nemusejí, ani v knihách nejsou nijak často

- Yeneffer je vyloženě hnusná i na poměry knižního popisu

- na to, že se neinspirují hrou ale jen knižní předlohou, vypadá Geraltovo brnění podezřele povědomě.....

- kulisy města vypadají hůř, než v tom starém seriálu z polské produkce

- Geralt nemá být hlavní postavou = přímý rozpor s knižní předlohou. I když třeba byla Geraltovi v knihách věnována menší část, vřdy byl hlavní JEHO příběh. A v součtu byla v každé knize věnována Geraltovi největší část, i když to tak nemuselo vypadat, když se na mnoha stránkách vyprávěl příběh CIri a tdt,....tedy přímý rozkol s knižní předlohou ve prospěch poptávky dnešní doby - hlavními postavami mají být Ciri a Yeneffer, ale prý se nemáme bát, Geralta tam bude hodně i tak.

Z toho plyne, že se na ten seriál nepodívám už jen z principu. Ne snad, že bych byl nějaký zahořklý týpek, co nenávidí ženy, ale měli rovnou udělat seriál o Ciri a ne nalákat na Geralta a pak ho nechat hrát druhé housle.

• nauč se číst, pak piš

• Bych teda neřekl, že Yarpen Zigrin je elf 😉

• uher

Uvědomuješ si, že ho tady drbeš za něco, co vůbec nenapsal?

Myslím si, že.... jaksi neznamená určitě budou...

• Carnage666

Já jsem spíš zvědavej jak tam bude fungovat rasismus, pokud tam budou elfové a trpaslíci a půlčíci tak počítám že se bude řešit otázka rasismu, ale asi jen na nelidi a jiná barva pleti bude ok.

• tomekbobek

Ach, tak to mi spadl kámen ze srdce! :) Nejsem sice žádnej bojovník za přesnou adaptaci knižní ani herní předlohy, ale elfy si představuji poněkud jinak.

• osobne mi tam treba cernosi nejak extra nevadi, ale pocitam ze Sapkowski barvu pleti zminovat nemusel, kdyz byli vsichni belosi :D

• Calanthe vypada desne, Istredd vypada desne, Yenn je tak tesne na hrane, brneni vypadaji desne. 

• Derp_1337

Jo, Sapkowsi se inspiroval ve slovanské historii, ale nic nezavrhuje drobnou inspiraci i jinde (anglosaské, atd.)

Navíc v knihách u většiny postav není ani zmínka o barvě pleti, takže čtenář si mohl představit, co chtěl.

• Derp_1337

Uvědomuješ si, že píšeš hate na něco, o čem nemáš vůbec žádnou představu??? Viděl jsi pár screenshotů a najednou píšeš o tom, jak souboje určitě budou špatné. LOL

Měl by ses nad sebou zamyslet. Počkej si na seriál a uvidíš.

• exoslav

Bohužel jak to převzal netflix, tak z toho udělal generickou západní fantasy. Bude to fraška.

• JamesFaith

To měly být dryády.

Přítomnost elfů zatím potvrzuje jen obsazení rolí Yarpena, Toruviel a dalších, ale zatím je neukázali.

• Ztím to přesn plní má očekávání...už nám chybí jen boj s choreografií Hry o trůny, nebo nový trilogie SW a bude to dokonalost

• Carnage666

No já vim že tam jsou dryády v lese v prvním traileru ale to je tak vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit