Podívejte se na galerii nových obrázků ze seriálu Zaklínač
-
no, tak nesmyslný kostýmy dost kazej celkovej dojem (od toho je to "dívat se") a černí rytíři tak nějak dávají najevo nucenou sjw agendu...což taky neni moc pozitivní, kromě toho, jak člověk vidí odfláklý kostýmy a to odůvodnění, tak si myslím že i souboje/boj bude něco na úrovni GOT, takže zhruba jako představa 9 letýho dítěte o tom "jak to možná funguje"
-
V teaseru nějací elfové byli. Nebo alespoň usuzuji, že banda amazonek, která se objevila při slovech - Elves are the original sorcerers of the continent - má představovat elfy.
-
Ti černoši a číňané v komparzu mě tam nějak nesedí, vždycky jsem mel za to že Sapkowski se inspiroval v slovanské historii.
-
Ano hodně se řeší fotka s davem, ale spíš mě to přivedlo na otázku kde jsou elfové a trpaslíci? Pokud vim jsou součástí Zaklínače a jeho světa ale zatím nebyl v trailerech ani an fotkách viděn jediný trpaslík nebo elf, budou tam vůbec?
-
Co zé má být na té helmě tak šokující?
-
Na seriály se dívá kvůli dobrého děje a zajímavé akci. Ne kvůli toho, jestli tam jsou černí herci a jestli rytíři mají trapné brnění 😉
Počkej si a pak teprve uvidíš, jestli to bude dobré nebo špatné...
-
ok, jako ze do ted jsem byl celkem pozitivne naladen, tak tahle serie obrazku me dost vydesila
-
vypadá to prostě srašně... toto nemá cenu řešit
-
Ano, showrunner Lauren Hissrich se pokusila o "vysvětlení", ale není o moc lepší než ty zbroje.
"...unlike the Cintran army, which consists of highly-trained knights and specialized soldiers under Calanthe's royal lead, the Nilfgaardian army is one of conscription. As they march northward, the army pillages towns and forces villagers into military servitude. They are not an elite fighting force -- yet. There are powerful leaders in the forefront, yes, but the army itself is more rag-tag, borne of necessity, without glamour or means."
Podle ní je nilfgaardská armáda tvořena násilně odvedenými rolníky, kteří proto nosí levné brnění. Drobné detaily, jako Nilfgaard má nejmodernější armádu na Kontinentě a táhl na sever přes vlastní území a vazalské státy, kde se muselo rukovat povinně, Cahir je šlechtic ve stejně mizerné zbroji a zbroje vůbec nevypadají levně, ale jen blbě, už se jí vysvětlit nepodařilo.
-
Netuším, kolik stojí taková zdobená milánská zbroj, ale skutečně by to byl v rozpočtu tohoto výpravného seriálu tak znatelný náklad navíc? Vysvětlili alespoň tvůrci, proč přistoupili k tvorbě nilfgaardských brnění z kůže z vrásčitých šourků?
-
.hmmm prečo na živo niektorý v tých brneniach vyzerajú tak tragicky...
-
Mno, ocekavam spise tragedii, takze muzu byt jen mile prekvapen. Porad tomu davam sanci... :)