Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MarekTV
    Chtěl jsem si koupit originálku, ale pak jsem dostal biotikou do kolene a kvůli Bioware si koupím sběratelskou edici. Origin neorigin, hlavně ať ta hra vyjde!
  • reaper987
    S Mirandou jsem měl románek jen když jsem to procházel jako male Shepard. Female Shepard byla věrná Liaře. Škoda, že Miranda nebyla bi *9*
    OT: Chucka je škoda, ještě mám před sebou pátou serii. Ale zas je plus, že odešli navrcholu, než aby kvalita začala upadat. Musím říct, že do půlky třetí řady (než se dali dohromady) se mi ten seriál moc nelíbil. Pak už to bylo jen lepší *1*
  • autoři ano ale bohužel ne vydavatel se sým Originem a absencí češtiny ten si zaslouží akorát tak zlámat hnáty
  • 1+ *3* tak tak
  • Jedni z největších drsňáků v ME 2 (zpívající Salarian... *1* )
  • MarekTV
    Přesně tak, škoda že skončil seriál Chuck, tam taky nebyla vůbec špatná *14* byla to postava, se kterou jsem měl románek, i když jsem se dlouho rozhodoval mezi ní a Tali.
  • reaper987
    nehledal jsem jestli tam Miranda bude (nechci si zkazit překvapení), ale taky mi tam chybí a doufám, že se tam minimálně objeví na jednu misi
  • Hairy_Ass
    A Mordin a Legion jsou jako co? *15*
  • Jennifer Hale jako FemShep je naprosto boží.

Tricia je k nakousnutí, jako vždy!

Jen tak Yvonne Strahovski mi tam chybela :(
  • Amylee.Anderson
    To přijde trochu jako chyba těch, co to nehráli, ale chápu tě :D Já už neměla ráda Mirandu a ani toho černocha, co vůbec nevim, jak se jmenuje. Celkově ti noví z dvojky... Jenom Thane je bůh :P
  • ED dsostane telo. Protean jako clen party. Pribeh toci se okolo starodavne zbrane, aktualni preklad pec
  • Kinet1c
    uz aby som to mal, milujem sci-fi, hlavne ked ma super pribeh, a toto ho urcite ma
  • ales.smutny
    Ale on tu je... tedy cisty... bez toho, aby na nej nekdo kalel. Staci rozkliknout "povolené tagy" a vše bude zjeveno...
  • misho8723
    Keith David je legenda.. hlavne v The Thing.. geniálny herec
  • Chtěl jsem si koupit originálku, ale kvůli originu na to kašlu. Počkám si, až vyjde cracknutá verze. *3*
  • Masa-san
    řekl bych, že idea muže znít asi takto: ne všichni hráli předchozí díly a zrovna ti co nehráli, také chtějí v příběhu poznat nové členy posádky a jejich story a ne prostě začít s daným týmem o kterým nemají tušení, proč ty lidi vůbec za nimi lezou. Přece jen, pokud někdo nehrál předchozí díly zahraje si napřed ten nejnovější, který na něj odevšad křičí "zahraj si mě" a až pak si řekne "hoah to je dobrý" a koukne se jestli ještě není někde nějaký ten prequel.

Jinak já předchozí hrál a taky sem zvědav jak si žiji staří známí více než nějací přidaní zelenáči, takže chápu rozhořčení, nicméně doufám, že staří známí budou mít dostatek času a prostoru se presentovat se svými okolnostmi. *5*
  • Musím s tebou souhlasit, nevím proč tam cpou zbrusu nový charaktery když jsme všichni zvědaví co se stalo s našima známýma z předchozích dílů...
  • Na pohybu postav se nejak znacne v ME3 pracovalo, bylo to v nejakym starsim videu. Snad to nebude jen o pohybu v boji, ale i animaci postav v cut-scenach.
  • Taky ti prislo, ze animatori se inspirovali tim jak vypadaj daberi?
    V podstate je to docela chytrej napad, protoze kdyz hledas spravny hlasy pro charaktery tak dostanes v podstate nahodnej mix zivejch obliceju hercu (ktery vetsinou nesou zrovna hnusny na pohled) a ty jdu dobre vyuzit i k doladeni obliceju postav .... a navic si na nich muzes testovat vyrazy obliceje a podobne.
  • já sem si pro jistotu objednal limitovanou, abych náhodou o něco nepřišel :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit