Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sem se tesil na Yvonne Strahovski, a nic :D
  • Posúď sám *4*
    http://www.imdb.com/name/nm0444749/
  • jsem na tom stejně obě originální hry a na této hře to nehodlám měnit autoři si tak zasluhují odměnu za ty léta dřiny a skvělé práce.
  • Nová postavička fakt sexy *14*
  • Tohle veledílo si urcite zaslouzí koupit v originale!!Je videt jak se na tom vsichni nadreli.Ja mam oba dva předešlé díly a urputne čekam na tenhle.Doporucuju.NESTAHUJTE CRACKY.ASPON NE V TOMTO PRIPADE!!POKUD CHCETE VIDET PODOBNE KVALITNÍ HRY I V BUDOUCNU!!
  • DarkHawk
    Výborné video.
  • Amylee.Anderson
    FemShep má boží hlas *14* Ale ty dva nový charaktery mě vůbec nic neříkaj. Takoví nemastný neslaný -_-''
  • IMHO (a jsem si skoro jistý) k MP budou mít přístup všichni, jenom možná ne najednou.
  • Už jsem na to asi přísel, ti kdo si do 25. ledna aktivovaly něco z BF3 limitky tak mají přístup do multiplayeru,který bude v demu, nu zaspal sem tak mam hold smůlu *9* . Ale dík za odpověď.
  • Chobotka tam je asi hlavně pro americké publikum, jinak si nedovedu vysvětlit, proč by tam byla...
  • Demo výjde pro všechny 14.2. a někdy dřív myslím výjde pro majitele BF3 (nebo tak nějak nevím přesně). Ale dema se určitě dočkají všichni nejpozději 14.2.
  • ten černošský herec hrál v Četě s Charliem Sheenem. Je to řízek:).
  • Lidi dotaz. Demo vyjde pouze pro BF předobjednatele? A jak ho tedy stáhnu, aktivuju? Nebo se mi přidá samo na Originu? Děkuji za každou poskytnutou radu :).
  • Uvidíme, ale v jednom ze starších videí jsem ji slyšel. A jelikož s ní mohl hráč mít románek, tak si myslím, že se Miranda vrátí ve větším stylu.
  • Kdyz tady neni ani p*sranej spoiler tag. Nevim proc bych to teda mel kazit i nahodnym kolemjdoucim.
  • JJ, Martin Sheen prostě RULEZ, kdo viděl The West Wing, tak může potvrdit.
  • jsem zvědavý jestli je dabér Garruse aspoň trochu podobný předloze :-D
  • Hairy_Ass
    Klidně si posluž. *5*
  • Minule ale tady někdo hazel spoilery i ohledně věcí co v zadnem videu nebyly. Chces taky par?
  • fap fap

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit