Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na hlasy postav v Mass Effect 3
31.1.2012 | Adam Homola
83 příspěvků
-
sem se tesil na Yvonne Strahovski, a nic :D
-
Posúď sám *4*
http://www.imdb.com/name/nm0444749/ -
jsem na tom stejně obě originální hry a na této hře to nehodlám měnit autoři si tak zasluhují odměnu za ty léta dřiny a skvělé práce.
-
Nová postavička fakt sexy *14*
-
Tohle veledílo si urcite zaslouzí koupit v originale!!Je videt jak se na tom vsichni nadreli.Ja mam oba dva předešlé díly a urputne čekam na tenhle.Doporucuju.NESTAHUJTE CRACKY.ASPON NE V TOMTO PRIPADE!!POKUD CHCETE VIDET PODOBNE KVALITNÍ HRY I V BUDOUCNU!!
-
Výborné video.
-
FemShep má boží hlas *14* Ale ty dva nový charaktery mě vůbec nic neříkaj. Takoví nemastný neslaný -_-''
-
IMHO (a jsem si skoro jistý) k MP budou mít přístup všichni, jenom možná ne najednou.
-
Už jsem na to asi přísel, ti kdo si do 25. ledna aktivovaly něco z BF3 limitky tak mají přístup do multiplayeru,který bude v demu, nu zaspal sem tak mam hold smůlu *9* . Ale dík za odpověď.
-
Chobotka tam je asi hlavně pro americké publikum, jinak si nedovedu vysvětlit, proč by tam byla...
-
Demo výjde pro všechny 14.2. a někdy dřív myslím výjde pro majitele BF3 (nebo tak nějak nevím přesně). Ale dema se určitě dočkají všichni nejpozději 14.2.
-
ten černošský herec hrál v Četě s Charliem Sheenem. Je to řízek:).
-
Lidi dotaz. Demo vyjde pouze pro BF předobjednatele? A jak ho tedy stáhnu, aktivuju? Nebo se mi přidá samo na Originu? Děkuji za každou poskytnutou radu :).
-
Uvidíme, ale v jednom ze starších videí jsem ji slyšel. A jelikož s ní mohl hráč mít románek, tak si myslím, že se Miranda vrátí ve větším stylu.
-
Kdyz tady neni ani p*sranej spoiler tag. Nevim proc bych to teda mel kazit i nahodnym kolemjdoucim.
-
JJ, Martin Sheen prostě RULEZ, kdo viděl The West Wing, tak může potvrdit.
-
jsem zvědavý jestli je dabér Garruse aspoň trochu podobný předloze :-D
-
Klidně si posluž. *5*
-
Minule ale tady někdo hazel spoilery i ohledně věcí co v zadnem videu nebyly. Chces taky par?
-
fap fap