Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na hlasy postav v Mass Effect 3
31.1.2012 | Adam Homola
83 příspěvků
-
"podivejte se na hlasy" zni jako "poslechnete si ty barvy" ;)
-
Nemuzu se dockat na tento zaverecny dil. Jenze jakmile vyjde, tak se zase nebudu moct dockat na nejakou tu jinou hru ze sveta ME...
-
Martin Sheen je boss, ten zaver pekne navnadil.
-
-
JJ, Martin Sheen prostě RULEZ, kdo viděl The West Wing, tak může potvrdit.
-
-
sem se tesil na Yvonne Strahovski, a nic :D
-
Takhle jsem se na něco už dlouho netěšil *4*
-
A Ivonku Strahovski neukázali proč?
-
-
Patrně půjde nanejvýš o episodní postavu.
-
-
Uvidíme, ale v jednom ze starších videí jsem ji slyšel. A jelikož s ní mohl hráč mít románek, tak si myslím, že se Miranda vrátí ve větším stylu.
-
-
Miranda je stále otazník.
-
-
Při otázce "Jestli dělá na ME3" řekla, že o tom nemůže mluvit, z čehož se dá odvodit, že dabovala. Stejně tak Bioware prohlásilo, že se většina parťáků vrátí, ale pouze na jednu dvě mise.
Hairy_Ass: Máš pravdu, já to napsal spíš jen protože jsem tajně doufal, že se v tom videu objeví.
-
-
-
To mi ho vyndej:D M. Sheen a Illusive man, ježíšku na křížku, že já jsem si ten hlas s ním nikdy nespojil *1*
-
"známá herní moderátorka Jessica Chobot" - Vím, že to nemá s českým významem nic společného, ale je to legrační náhoda. *4*
-
-
Jessica Chobotová ftw :)
-
-
Chobotka tam je asi hlavně pro americké publikum, jinak si nedovedu vysvětlit, proč by tam byla...
-
jsem zvědavý jestli je dabér Garruse aspoň trochu podobný předloze :-D
-
-
Taky ti prislo, ze animatori se inspirovali tim jak vypadaj daberi?
V podstate je to docela chytrej napad, protoze kdyz hledas spravny hlasy pro charaktery tak dostanes v podstate nahodnej mix zivejch obliceju hercu (ktery vetsinou nesou zrovna hnusny na pohled) a ty jdu dobre vyuzit i k doladeni obliceju postav .... a navic si na nich muzes testovat vyrazy obliceje a podobne. -
Posúď sám *4*
http://www.imdb.com/name/nm0444749/
-