Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim jestli je tohle nejlepsi misto k takovej otazce, ale budiz...Origin bude u ME3 potreba jen kdyz chci hrat MP, nebo vzdycky? Dik.
    • reaper987
      http://games.tiscali.cz/oznameni/pc-verze-mass-effect-3-vyzaduje-origin-na-steamu-nevyjde-58174
  • Lidi dotaz. Demo vyjde pouze pro BF předobjednatele? A jak ho tedy stáhnu, aktivuju? Nebo se mi přidá samo na Originu? Děkuji za každou poskytnutou radu :).
    • Demo výjde pro všechny 14.2. a někdy dřív myslím výjde pro majitele BF3 (nebo tak nějak nevím přesně). Ale dema se určitě dočkají všichni nejpozději 14.2.
      • Už jsem na to asi přísel, ti kdo si do 25. ledna aktivovaly něco z BF3 limitky tak mají přístup do multiplayeru,který bude v demu, nu zaspal sem tak mam hold smůlu *9* . Ale dík za odpověď.
        • IMHO (a jsem si skoro jistý) k MP budou mít přístup všichni, jenom možná ne najednou.
  • Amylee.Anderson
    FemShep má boží hlas *14* Ale ty dva nový charaktery mě vůbec nic neříkaj. Takoví nemastný neslaný -_-''
    • Musím s tebou souhlasit, nevím proč tam cpou zbrusu nový charaktery když jsme všichni zvědaví co se stalo s našima známýma z předchozích dílů...
      • LTM3
        Tak kdyby ti ve 2 umřeli skoro všichni, tak bys ty nový členy určitě bral.
        • Masa-san
          Tohle mě ani nenapadlo, vždycky mi přežili všichni, úplně jsme zapomněl, že tam mohli umřít ,pravda *1* No kdy by ve dvojce umřel i Shepard tak co ? Nová hra bez dat ze savů z dvojky ?
          • Když umře Shepard, tak se nedají importovat savy přesně tak.
            • ne to se psalo ve 2 potom se psalo ze ti kdo importuji do 3 s mrtvym shepym tak dostanou cut scenu jak to slo vse do ... xD
      • Masa-san
        řekl bych, že idea muže znít asi takto: ne všichni hráli předchozí díly a zrovna ti co nehráli, také chtějí v příběhu poznat nové členy posádky a jejich story a ne prostě začít s daným týmem o kterým nemají tušení, proč ty lidi vůbec za nimi lezou. Přece jen, pokud někdo nehrál předchozí díly zahraje si napřed ten nejnovější, který na něj odevšad křičí "zahraj si mě" a až pak si řekne "hoah to je dobrý" a koukne se jestli ještě není někde nějaký ten prequel.

Jinak já předchozí hrál a taky sem zvědav jak si žiji staří známí více než nějací přidaní zelenáči, takže chápu rozhořčení, nicméně doufám, že staří známí budou mít dostatek času a prostoru se presentovat se svými okolnostmi. *5*
        • Amylee.Anderson
          To přijde trochu jako chyba těch, co to nehráli, ale chápu tě :D Já už neměla ráda Mirandu a ani toho černocha, co vůbec nevim, jak se jmenuje. Celkově ti noví z dvojky... Jenom Thane je bůh :P
          • Hairy_Ass
            A Mordin a Legion jsou jako co? *15*
            • Pravda, rozhovory s Legionem stály za to... hra z období The Morning War by mohla být zajímavá...
            • Amylee.Anderson
              Mordin mě moc nebral...a na Legiona jsem uplně zapomněla! To byl borec!
            • Jedni z největších drsňáků v ME 2 (zpívající Salarian... *1* )
  • ME3 bude mit asi stejny DOF jak 2ka koukam...Ve 2ce bylo vsechno hrozne tmavy, takovy nenvyvazeny, po vypnuti Dof zase vybledly barvy *9* V tomhle byl Mass Effect 1 lepsi, grafika byla vyvazenejsi a nebyly tam zadny preplacany efekty *4*
    • Hairy_Ass
      Efekty ve dvojce byly fajn (hlavně jsem kvitoval vylepšení vesmírných scén, které v jedničce vypadali trochu kostrbatě). Spíš bych chtěl, aby zapracovali celkově na animaci postav, ale to snad udělali.
      • Na pohybu postav se nejak znacne v ME3 pracovalo, bylo to v nejakym starsim videu. Snad to nebude jen o pohybu v boji, ale i animaci postav v cut-scenach.
      • Mno animace postav a zejmena mimika obliceju mi z traileru prijde stejna jako ve dvojce,tedy dost neohrabana.Minimalne ta mimika je celkem mizerna.
        • Hairy_Ass
          Tak nějakou výrazně lepší mimiku už asi neuvidíme, i když, kdo ví z jaké fáze vývoje tohle video pochází. Přece jen doba, kdy ME platil za špičku ve věrohodnosti postav (myšleno vzhledově) už dávno minul.
          • Mno ja ani nejaky vyraznejsi posun v tomto smeru neocekavam,spis to byl jen takovy postreh jako reakce na tvuj prispevek.
            Osobne mi prijde,ze co se oblicejovych animaci tyce,tak od dob HL2 se vyvoj temer nikam nepohnul,ba naopak vetsina her je na tom i dnes podstatne hure.
            Tedy snad az na LA Noir a mozna par dalsich.
            Je to celkem skoda,protoze to v dnesnich hrach uz pusobi trochu jako pest na oko.
      • No a samozrejme taky textury, je to skaredy kdyz ma nekdo oblickej jakz takz kvalitni, ale pak pod nim ma otresne rozmazany obleceni. Pri tech dialozich je to jak pest na oko...

A dal zpatky minimapu, vice zbrani + staty, vice moznosti co u postav vylepsovat, odstranit nutnost klikat na nejaky tlacitko dole pro potvrzovani (vylepsovani statu, nacitani hry) - tohle vse b ME1 fungovalo a v ME2 to zkazili...Jeste jsem zapomnel na ty vsudypritomny animace, co naprosto zbytecne umele prodluzujou nacitani(pri nacteni savu, pristani na planete atd).

BTW tohle je ten DOF efekt, co jsem mel na mysli, default vypada takhle:
        http://i39.tinypic.com/abrup2.jpg
        Po vypnuti http://i41.tinypic.com/255s4ti.jpg

V 1cce meli ty barvy lepsi, technicky je sice ME2 lepsi, ale celkove mam z graficke stranky 1cky lepsi dojem...
  • Doufám, že sem zase nepříjde nějáký překladatelský prase a nezačně tady jen tak házet spoilery.
    • Hairy_Ass
      Jestli si viděl video, tak už o spoilerech víš, ne?
      • Minule ale tady někdo hazel spoilery i ohledně věcí co v zadnem videu nebyly. Chces taky par?
        • Hairy_Ass
          Klidně si posluž. *5*
          • Kdyz tady neni ani p*sranej spoiler tag. Nevim proc bych to teda mel kazit i nahodnym kolemjdoucim.
            • ED dsostane telo. Protean jako clen party. Pribeh toci se okolo starodavne zbrane, aktualni preklad pec
            • ales.smutny
              Ale on tu je... tedy cisty... bez toho, aby na nej nekdo kalel. Staci rozkliknout "povolené tagy" a vše bude zjeveno...
  • Nová postavička fakt sexy *14*
  • ..šiš krista... vega je velmi vážný,čestný voják..wtf ??
  • Tos trefil! Jen na konci byl nevrlejší!
    Ale jinak při sdělování jakékoliv informace byla intonace přesná, na člověka, kterej umí využít všechny informace!

"I'm Commander Shepard, and this is my favorite store on the Citadel"
    Věta za slevu! Humus! Přeju si, aby reklamy v budoucnosti tolik neobtěžovali!
  • je neuveritelne unavujuce musiet hladat kazde video na youtube, nakolko z tiscali to stahuje dlhsie ako samotne video trva.. to mate dako obmedzeny traffic na slovensko, alebo je daky iny, mne utajeny dovod preco to uz dlhodobo takto (ne)funguje?
  • Parádní hlasové znění těším se hodně na Keith Davida jeho hlas je prostě boží a Jessicu Chobot její postava asi nahradila postavu mirandu kterárou myslim mluvila Yvonne Strahovski.
    Tak na tyhle dva hlasy se těším nejvíc.
    • Nikdo nikoho nenahradil, Yvonne Strahovski se oficiálně vrací viz. :

The star-studded cast for Mass Effect 3 includes the return of Golden Globe winner Sheen (“The Departed”, “Apocalypse Now”), Seth Green (“Robot Chicken”, “Family Guy”) as Joker, Tricia Helfer (“Battlestar Galactica”) as the Normandy’s A.I., Yvonne Strahovski (“Chuck”) as Miranda, and Carrie-Anne Moss (“The Matrix”)
      as Aria T'Loak. Other returning fan favorites include Meer and Hale as
      Male and Female Shepard, Ali Hillis as Dr. Liara T’Soni, Keith David (“Platoon”) as Captain Anderson and Lance Henriksen (“Aliens”) as Admiral Steven Hackett. Prinze, Jr. (“24”) and Jessica Chobot (G4 TV), as news reporter Diana Allers, are the newcomers to the series.

a další informace na oficiálních fórech (http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9119440)
    • To je dobře, Miranda mi ve dvojce stejnak vytuhla :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit