Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Engine super, akorát Crytek musí mít v každe scéně úplně všechno - 50 různých efektů a na každém pixelu musí být nějaká rostlina, smetí nebo prostě něco. Působí to přeplácaně a nepřirozeně.
  • Přesně tak, technologicky je engine prvního Crysis na možnostech z roku 2006, tento se posunul maximálně o dva roky, jsme tedy stále o čtyři roky pozadu, co se to možností současných SW a HW týče. Ale aspoň něco, přece nemůžou konzolářům vypálit rybník úplně, co kdyby si uvědomili, co svým rozhodnutím finančně podporovat tyto neoptimalizovatelné platformy způsobují.
  • Zase se akorát experti typu Poláček/Smutný vymluví na neznalost základů HTML a svalí vinu na programátory, kteří jsou momentálně v terénu, nebo na dovolené, či jinak nedostupní a napíšou, ať své připomínky uvádíme do vlákna pod fightcluby. Nebo sem prdne nějákou tu multikulti zlotřilost ctěný janchor.
  • no_matter
    Ladies and gentlemen, games.cz presents new feature for CryEngine 3 : slowmotion ... pravda, že třeba teď to jede vpohodě, ale někdy radši chvíli hledám na yt
  • jindra.veliky
    jak by to asi vypadalo ve svete bez konzoli *4*
  • Preto sa pozeram na trailerou inde http://www.eurogamer.cz/videos/technologicke-demo-cryengine-3-primo-z-crysis-3
  • Naprostý nesmysl, pro většinu desktopových hráčů používajících rozlišení 1080p stačí bohatě karty typu AMD HD 7850/7870 + jakékoliv CPU z řad AMD FX/ Intel SB/IB, to je investice, která se hravě vleze do deseti tisíc CZK.
  • Špičkových umělců, anebo řemeslníků?
  • DangerousDave
    no je to paráda, páči sa mi ako vie Crytek vytiahnuť skoro maximum zo svojich enginov... vidieť, že majú v týme špičkových umelcov. Žial hra samotná je už iný príbeh.
  • Games nechává na tvé fantazii všechny ty ostré a jemné detaily si domyslet/představit. Haha.
  • no_matter
    druhý díl mám na xbox a musím uznat, že vypadá naprosto parádně. Jednoznačně hra s nejlepší grafikou co jsem na tom viděl, i přesto jaký má v sobě hardware. Cry engine pracuje výborně s optimalizací a třetí díl určitě ukáže i něco víc :-)
  • genki.sudo
    Hádanka na dnešný deň: Čo je horšie, než pozerať na games prehrávači nový trailer ? ....................................... No predsa pozerať na games prehrávači TECH DEMO !
  • BoB.2
    To chce tak sto litrů na nový železo.
  • pekne, jsem zvedavy jak moc ty technologie vyuziji, kdyz to ma byt hratelne na konzolich
  • Americká vlajka je to první, co Američani postaví, kamkoli přijdou.
  • A stejne jako Crysis 2 Nvidia 3D vision ready. :)
  • BLADIA-AMNESIA
    Rozpadaji se betonovy baraky a americky vlajky tam jeste porad vlajou. Zajimave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit